vovaha 40 Опубликовано 21 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2014 Це я й страюсь визначити і що з ним робити?Бо когда я мерил у меня тож было 15 и умы на роботе просветил мол это 150 а 150 это до хрена и теперь всегда снимаю панельку. Без панельки у меня 30 тобишь 0.03 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 21 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2014 Не зовсім поняв речення что если всё полностью отключено - есть потребление., і що робити з магнітолою і тими 0,21 в спячому режимі? Може й через це падає щільність в АКБ?на моей машине нет ничего из дополнительных электроприборов, и ток потребления когда всё выключено 3 мА.Я в том смысле, что ничего не включено, а всё равно что-то но таки потре***ет. Что кушает эти 3 мА я пока не искал Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июля, 2014 (изменено) на моей машине нет ничего из дополнительных электроприборов, и ток потребления когда всё выключено 3 мА.Я в том смысле, что ничего не включено, а всё равно что-то но таки потре***ет. Что кушает эти 3 мА я пока не искал Перевів регулятор на 200мА і знову зробив замір при ввімкненій магнітолі у "спячому режимі"Також попробував підключити жовтий провід на "+" АКБ, а червоний через замок як на схеміЩо воно мало дати я так і не поняв, адже всеодно магнітола виходить підключена постійно. В мене стоїть замок запалення ВАЗ 2109 (без реле) і там всього три положення: нуль, запалення, стартер і у всіх випадках на замку йде постійний "+". Також для експеременту підкючив старий замок (з реле) там 4 положення ІІІ, 0, І, ІІ - на цьому замку "+" переривається коли ключ на "0", тоді магнітола споживає ось стількитільки толку з цього, адже щоб, наприклад, виняти ключ із запалення, то ключ всеодно виймається в положенні ІІІ, а в ньому знову йде постійний "+" і магнітола знову починає споживати 01,9.І щось мені здається що не в магнітолі в мене проблема. Адже якщо взяти інжекторні машини, то там мабуть ще більше споживається току, адже і мозги і годинник і т.д.А чи можна підкючити тестер в режимі ампера в розрив клеми і АКБ і завести мотор, щоб знати скільки ампер проходить від генератора на зарядку АКБ. Може то що 14,3 вольта добре, а от амперажу не вистачає, щоб нормально заряджати АКБ? Коротше не знаю що робити, хіба що взяти в когось робочого генератора і попробувати покататись пару тижнів і понаблюдати над АКБ. Изменено 21 июля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 22 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июля, 2014 (изменено) А чи може впливати якось на мою проблему те що у мене стоїть замок запалення ВАЗ 2109 БЕЗ РЕЛЕ з коротким ключем? Изменено 22 июля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2014 Вчора поміняв реле регулятор. Проїхав на ньому десь до 5 км і попробував підключив тестер на клеми аккумулятора. В спокійному режимі тестер показав 12,93В, при заводці напруга впала до 11,85, а коли авто завелось, то на холостому ходу цифри були 14,49-14,50В, якщо трішки нажати на газ, то напруга падає до 14,38-14,40В. Потім вмикнув підігрів заднього скла, дальнє світло і пічку на максимум, то на холостому 14,40-14,45 якщо дати газу, то падає десь до 14,38В. А чого напруга трішки падає при піднятті обертів на "новому" реле? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 28 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2014 А чого напруга трішки падає при піднятті обертів на "новому" реле?Ты шутишь? 0,02 В Это падает?)))) По зарядке у тебя все отлично. Лучше не бывает просто. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2014 (изменено) Ты шутишь? 0,02 В Это падает?)))) По зарядке у тебя все отлично. Лучше не бывает просто.Вибачте, трішки помилився і все це було на холодну машину (писав все з пам'яті, а сьогодні перевірив все ще раз) короче на теплій машині з обігрівом зад.скла, дального світлом, і пічкою на ХХ показує 13,50В, якщо підняти оберти то піднімається до 14,45В, якщо все повимикати, то на ХХ - 14,43-14,45В. Але на старому реле було ще гірше. Изменено 29 июля, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 28 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2014 (изменено) Вибачте, трішки помилився і все це було на холодну машину (писав все з пам'яті, а сьогодні перевірив все ще раз) короче на теплій машині з обігрівом зад.скла, дального світлом, і пічкою на ХХ показує 13,50В, якщо підняти оберти то піднімається до 14,45В, якщо все повимикати - 14,43-14,15В. Але на старому реле було ще гірше.Ну тебе ж karlson писалТы шутишь? 0,02 В Это падает?)))) По зарядке у тебя все отлично. Лучше не бывает просто.Всё у тебя отлично с напругой.А чого напруга трішки падає при піднятті обертів на "новому" реле?Есть понятие в электрике "падение напряжения". Если сильно интересно, погугли. Чтобы не писать много технических терминов и нюансов, скажу одно - с зарядкой всё ок Изменено 28 июля, 2014 пользователем toxa777 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июля, 2014 То воно то ОК. Але не можу зрозуміти одного: в мене стояв АКБ, щільність скрізь була 1,25 тобто трішки розряджений. Беру я в родича його акумулятор (щільність скрізь 1,27) ставлю собі, а свій йому. Машини однакові, генератори однакові. Їдемо до батьків у село (їхали разом, швидкість однакова і відстань теж). 4 дні ніхто машин не зачіпав. Переміряємо щільність в мене (на його) АКБ - 1,25, а в нього (на мому) 1,27. Як це зрозуміти? Я за півроку вже так 4 АКБ брав на експеременти і все те ж саме. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 29 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 июля, 2014 То воно то ОК. Але не можу зрозуміти одного: в мене стояв АКБ, щільність скрізь була 1,25 тобто трішки розряджений. Беру я в родича його акумулятор (щільність скрізь 1,27) ставлю собі, а свій йому. Машини однакові, генератори однакові. Їдемо до батьків у село (їхали разом, швидкість однакова і відстань теж). 4 дні ніхто машин не зачіпав. Переміряємо щільність в мене (на його) АКБ - 1,25, а в нього (на мому) 1,27. Як це зрозуміти? Я за півроку вже так 4 АКБ брав на експеременти і все те ж саме.Значит, у тебя на машине есть утечка тока. Что-то потре***ет ток, а у родича утечки нет. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти