Volf 177 Опубликовано 14 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 ноября, 2016 Только что, ВОВ@Н сказал: Де ти такий бачив? Продам б.у. автомобиль VOLKSWAGEN Caddy ГРУЗОВОЙ на RST. Цена VOLKSWAGEN Caddy ГРУЗОВОЙ, купить б/у авто на РСТ. Белая церковь -------------------------------------, 93106188451 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 ноября, 2016 2 минуты назад, Volf сказал: Продам б.у. автомобиль VOLKSWAGEN Caddy ГРУЗОВОЙ на RST. Цена VOLKSWAGEN Caddy ГРУЗОВОЙ, купить б/у авто на РСТ. Белая церковь -------------------------------------, 93106188451 Це грузовик. А він шукає груз+пасажир. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 14 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 ноября, 2016 Только что, ВОВ@Н сказал: Це грузовик. А він шукає груз+пасажир. Я ж не знав.Такі в районі 4000. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 ноября, 2016 1 минуту назад, Volf сказал: Я ж не знав.Такі в районі 4000. Я в повідомлені спочатку не вказав, а потім хотів дописати, що шукає груз+пасажир, а відредагувати вже не можна. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 14 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 ноября, 2016 (изменено) Зараз дивитись на щось(якщо не понімаєш),то мабудь краще знайомому перекупу заказать,якщо є такий.У нас наприклад,дивлюсь перекупи уже хернею не торгують.А так подумати,для чого їм куплять херню,яку потім не продаси-не ті часи. Изменено 14 ноября, 2016 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2016 8 часов назад, Volf сказал: Зараз дивитись на щось(якщо не понімаєш),то мабудь краще знайомому перекупу заказать,якщо є такий.У нас наприклад,дивлюсь перекупи уже хернею не торгують.А так подумати,для чого їм куплять херню,яку потім не продаси-не ті часи. Знайомого перекупа немає, а незнайомий може "кинути". Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2016 (изменено) В суботу плануємо відвідати столичний ринок, дивитись/вибирати авто. Изменено 15 ноября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 15 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2016 Дивитись в першу чергу на заводскі герметики,особливо в моторному відділенні.Там ще є таке дивляться по передній планці(зразу під капотом)мінялась,чи не мінялась-це показує був серйозний удар чи ні,чи не повело що небудь далі,але бувають інші випадки-це все треба розуміти,на словах цього(тим паче через інет)не передаси,тим паче я і сам не сильно розбираюсь,розказую на що дивляться знайомі,які цим занімаються. Герметіки можна навіть надрізати фарбу зверху легенько гострим ножем,але кожну колупать не будеш-це вже якщо хочеш купить і щось підозріле,якщо герметіки різні з кожної сторони-значить щось уже мінялось.Але це щей не кожний розрішить,хотя якщо продавець нормальний і впевненний у машині-проти не піде.Або ще краще дати в МРЕО(чи як їх там)провіряючому грошей(я наприклад не вмію з ними говорить),хай провірить по повній програмі,йому точно ніхто слова не скаже.У знайомого колись в МРЕО і уплотнітєлі задні знімали-думали з двух половин зваряна Двигун,головне щоб робив добре(це зрозуміло),як откриваєш заливну кришку масла-щоб звідти не летіло масло з димом,або просто дим(на холодну може трохи диміть).З щупом рівня масла те саме,але масло може трохи летіть.Це по бензинових двигунах,на дизелях не знаю-можливо так само. Пробить на штрафи і т.д. обовьязково. Десь так.Бажаю успіху! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 ноября, 2016 1 час назад, Volf сказал: Дивитись в першу чергу на заводскі герметики,особливо в моторному відділенні.Там ще є таке дивляться по передній планці(зразу під капотом)мінялась,чи не мінялась-це показує був серйозний удар чи ні,чи не повело що небудь далі,але бувають інші випадки-це все треба розуміти,на словах цього(тим паче через інет)не передаси,тим паче я і сам не сильно розбираюсь,розказую на що дивляться знайомі,які цим занімаються. Герметіки можна навіть надрізати фарбу зверху легенько гострим ножем,але кожну колупать не будеш-це вже якщо хочеш купить і щось підозріле,якщо герметіки різні з кожної сторони-значить щось уже мінялось.Але це щей не кожний розрішить,хотя якщо продавець нормальний і впевненний у машині-проти не піде.Або ще краще дати в МРЕО(чи як їх там)провіряючому грошей(я наприклад не вмію з ними говорить),хай провірить по повній програмі,йому точно ніхто слова не скаже.У знайомого колись в МРЕО і уплотнітєлі задні знімали-думали з двух половин зваряна Двигун,головне щоб робив добре(це зрозуміло),як откриваєш заливну кришку масла-щоб звідти не летіло масло з димом,або просто дим(на холодну може трохи диміть).З щупом рівня масла те саме,але масло може трохи летіть.Це по бензинових двигунах,на дизелях не знаю-можливо так само. Пробить на штрафи і т.д. обовьязково. Десь так.Бажаю успіху! Добре, візьму до уваги. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 ноября, 2016 Короче плани поки, що міняються. В субото у родича не получається відпроситись з роботи. Поїздку переносимо на слідуючу суботу, а поки що будемо моніторити оголошення в Інтернеті. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти