Рекомендуемые сообщения

• Ответов 34
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

БМВ - говно и остальной автопром

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Только что, ВОВ@Н сказал:

Це грузовик. А він шукає груз+пасажир.

Я ж не знав.Такі в районі 4000.

1 минуту назад, Volf сказал:

Я ж не знав.Такі в районі 4000.

Я в повідомлені спочатку не вказав, а потім хотів дописати, що шукає груз+пасажир, а відредагувати вже не можна.:unknw:

r119p.gif

Бортовий журнал

Зараз дивитись на щось(якщо не понімаєш),то мабудь краще знайомому перекупу заказать,якщо є такий.У нас наприклад,дивлюсь перекупи уже хернею не торгують.А так подумати,для чого їм куплять херню,яку потім не продаси-не ті часи.

Изменено пользователем Volf
8 часов назад, Volf сказал:

Зараз дивитись на щось(якщо не понімаєш),то мабудь краще знайомому перекупу заказать,якщо є такий.У нас наприклад,дивлюсь перекупи уже хернею не торгують.А так подумати,для чого їм куплять херню,яку потім не продаси-не ті часи.

Знайомого перекупа немає, а незнайомий може "кинути".

r119p.gif

Бортовий журнал

В суботу плануємо відвідати столичний ринок, дивитись/вибирати авто.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Дивитись в першу чергу на заводскі герметики,особливо в моторному відділенні.Там ще є таке дивляться по передній планці(зразу під капотом)мінялась,чи не мінялась-це показує був серйозний удар чи ні,чи не повело що небудь далі,але бувають інші випадки-це все треба розуміти,на словах цього(тим паче через інет)не передаси,тим паче я і сам не сильно розбираюсь,розказую на що дивляться знайомі,які цим занімаються.

Герметіки можна навіть надрізати фарбу зверху легенько гострим ножем,але кожну колупать не будеш-це вже якщо хочеш купить і щось підозріле,якщо герметіки різні з кожної сторони-значить щось уже мінялось.Але це щей не кожний розрішить,хотя якщо продавець нормальний і впевненний у машині-проти не піде.Або ще краще дати в МРЕО(чи як їх там)провіряючому грошей(я наприклад не вмію з ними говорить),хай провірить по повній програмі,йому точно ніхто слова не скаже.У знайомого колись в МРЕО і уплотнітєлі задні знімали-думали з двух половин зваряна:yes4:

Двигун,головне щоб робив добре(це зрозуміло),як откриваєш заливну кришку масла-щоб звідти не летіло масло з димом,або просто дим(на холодну може трохи диміть).З щупом рівня масла те саме,але масло може трохи летіть.Це по бензинових двигунах,на дизелях не знаю-можливо так само.

Пробить на штрафи і т.д. обовьязково.

Десь так.Бажаю успіху!

1 час назад, Volf сказал:

Дивитись в першу чергу на заводскі герметики,особливо в моторному відділенні.Там ще є таке дивляться по передній планці(зразу під капотом)мінялась,чи не мінялась-це показує був серйозний удар чи ні,чи не повело що небудь далі,але бувають інші випадки-це все треба розуміти,на словах цього(тим паче через інет)не передаси,тим паче я і сам не сильно розбираюсь,розказую на що дивляться знайомі,які цим занімаються.

Герметіки можна навіть надрізати фарбу зверху легенько гострим ножем,але кожну колупать не будеш-це вже якщо хочеш купить і щось підозріле,якщо герметіки різні з кожної сторони-значить щось уже мінялось.Але це щей не кожний розрішить,хотя якщо продавець нормальний і впевненний у машині-проти не піде.Або ще краще дати в МРЕО(чи як їх там)провіряючому грошей(я наприклад не вмію з ними говорить),хай провірить по повній програмі,йому точно ніхто слова не скаже.У знайомого колись в МРЕО і уплотнітєлі задні знімали-думали з двух половин зваряна:yes4:

Двигун,головне щоб робив добре(це зрозуміло),як откриваєш заливну кришку масла-щоб звідти не летіло масло з димом,або просто дим(на холодну може трохи диміть).З щупом рівня масла те саме,але масло може трохи летіть.Це по бензинових двигунах,на дизелях не знаю-можливо так само.

Пробить на штрафи і т.д. обовьязково.

Десь так.Бажаю успіху!

Добре, візьму до уваги.

r119p.gif

Бортовий журнал

Короче плани поки, що міняються. В субото у родича не получається відпроситись з роботи. Поїздку переносимо на слідуючу суботу, а поки що будемо моніторити оголошення в Інтернеті.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти