mister-X 0 Опубликовано 16 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2014 всім привіт. вчора на ямі зламало передню ліву стойку((( !!!не маю часу шукати по форуму, тому створив тему!!! , тому прохання до адмінів не сваритися власне питання: Які ставити РОЗБІРНІ ЧИ ВЗБОРІ?? Який виробник? Ціна питання? Газ чи Газ-Мяс? дуже потрібна толкова інформація, оскільки сам ще не стикався з заміною, а нюансів бачу багато ... пс. Машина їздить по місту Львів (багато бруківки і ям :lol: ) буду дуже вдячний за відповіді. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 16 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2014 всім привіт. вчора на ямі зламало передню ліву стойку((( !!!не маю часу шукати по форуму, тому створив тему!!! , тому прохання до адмінів не сваритися власне питання: Які ставити РОЗБІРНІ ЧИ ВЗБОРІ?? Який виробник? Ціна питання? Газ чи Газ-Мяс? дуже потрібна толкова інформація, оскільки сам ще не стикався з заміною, а нюансів бачу багато ... пс. Машина їздить по місту Львів (багато бруківки і ям :lol: ) буду дуже вдячний за відповіді.Стойки менять только парой. Разборные или нет разницы особой нет. Если много брусчатки и ям, то ставь масло, газ-мяс будет жёстко.Бюджетный вариант Хола, норм вариант - боге или сакс. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mister-X 0 Опубликовано 16 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2014 а яка ціна хороших ? (за штуку) до речі, можете підказати адекватні ціни на такі речі: пильники пів-осей стабілізатор взборі шарові (за штуку) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 16 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2014 а яка ціна хороших ? (за штуку)до речі, можете підказати адекватні ціни на такі речі: пильники пів-осейстабілізатор взборішарові (за штуку)Тебе сюда - Запчасти для Клуба Там всё подскажут и посоветуют. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mister-X 0 Опубликовано 18 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 Був сьогодні на автобазарі. Знайшов вкладиші KYB (написано Японія). Казали ціну зі стаканом (колбою) 530.00 Як думаєте, справді Япи, бо я сумніваюся ... пс. Не купив, бо одна з колб якась бракована , не могли вкрутити гайку (а пробували десь 7 різних...) пс. казали, щоб я купив стабілізатор від 2110. Варта це робити? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 18 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 пиши Атому, або дивись шось б/у або сюда detali.zp.ua п.с в мене сакс масло вже коло 100тис - все гуд, може трохи замягко Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 18 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 !!!не маю часу шукати по форуму, тому створив тему!!! , тому прохання до адмінів не сваритися взагалі то швидше пошукати та прочитати, ніж чекати відповідейдуже потрібна толкова інформація, оскільки сам ще не стикався з заміною, а нюансів бачу багато ... пс. Машина їздить по місту Львів (багато бруківки і ям :lol: ) буду дуже вдячний за відповіді.беріть в сборі, масляні Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mister-X 0 Опубликовано 18 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 Mikeng, нічого собі! скільки років спілкування на ЛТК, а я не знав, що ми працюємо пліч о пліч (Юра mister_X з g23) (off top) сьогодні купив оригінал KYB газ-м'яс 570грн \ штука. в середу куплю корпуса і тд ... як зроблю - відпишу загальний бюджет запів та роботи ... дякую усім, хто відписував ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 18 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 августа, 2014 Mikeng, нічого собі! скільки років спілкування на ЛТК, а я не знав, що ми працюємо пліч о пліч (Юра mister_X з g23) (off top) сьогодні купив оригінал KYB газ-м'яс 570грн \ штука. в середу куплю корпуса і тд ... як зроблю - відпишу загальний бюджет запів та роботи ... дякую усім, хто відписував ! вливайся в тазоводи) Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти