ProDimka 0 Опубликовано 26 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2014 можно ли на 21093 инжектор,поставить метановое гбо? или пропан но 2-го поколения? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 26 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2014 можно ли на 21093 инжектор,поставить метановое гбо? или пропан но 2-го поколения?По метану не подскажу, а пропан 2-го поколения можно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ProDimka 0 Опубликовано 26 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2014 По метану не подскажу, а пропан 2-го поколения можно.то можно гбо2 на инжектор ставить? єто проблемно? какие дополнительн ые расходы появляются? и минуса? Спасибо) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 26 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2014 то можно гбо2 на инжектор ставить? єто проблемно? какие дополнительн ые расходы появляются? и минуса? Спасибо)В смысле "дополнительные расходы"?? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2014 то можно гбо2 на инжектор ставить? єто проблемно? какие дополнительн ые расходы появляются? и минуса? Спасибо)Якщо ресівер металевий (алюмінієвий сплав), то можна встановити і гбо2 і гбо4. Якщо пластиковий, тоді гбо4 онлі! Це я про пропан-бутанове гбо, про метан не в курсі. Додаткові витрати на що? На сто все зро***ть і все необхідне в них є.... чи сам встановлювати будеш?Особливо великих мінусів не замітив (собі встановив десь в травні гбо4). Єдине що, так це трохи менше потужності на низах, не крутити двиг вище 3500-4000, і необхіджність частіше регулювати зазори клапанів... А так 100% задоволений. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ProDimka 0 Опубликовано 27 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 августа, 2014 Якщо ресівер металевий (алюмінієвий сплав), то можна встановити і гбо2 і гбо4. Якщо пластиковий, тоді гбо4 онлі! Це я про пропан-бутанове гбо, про метан не в курсі. Додаткові витрати на що? На сто все зро***ть і все необхідне в них є.... чи сам встановлювати будеш?Особливо великих мінусів не замітив (собі встановив десь в травні гбо4). Єдине що, так це трохи менше потужності на низах, не крутити двиг вище 3500-4000, і необхіджність частіше регулювати зазори клапанів... А так 100% задоволений.а в скільки коштів вам це все обійшлось? наскільки я знаю то гбо4 це дорого. а од гбо2 буде дешевше...яка витрата газу у вас? дякую) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 27 августа, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 августа, 2014 а в скільки коштів вам це все обійшлось? наскільки я знаю то гбо4 це дорого. а од гбо2 буде дешевше...яка витрата газу у вас? дякую)В травні місяці це мені обыйщлось в 6000 грн. Це найкраща пропозиція, яку я мав на той момен, + мені тих майстрів порекомендували.По витраті пального. Тут є велика багатофакторністьЗа своїм авто я замітив, що в основному витрата пального коливається із-за наявності вітру (справедливо для траси), якості пального (десь більше пропану, десь бутану) ну і звісно швидкості руху. (для розуміння почав вести облік по заправках і кілометражу)В місті витрата залежить від того як часто попадаю в затори. В середньому це десь 9 л/100 км.На трасі при швидкості 100-110 км середня витрата 7,5 л/100 км, якщо тошнити 80-90, то вкладався в значення нижче 7, десь 6,5-6,8 л/100 км. ГБО4 дороге, згідний. Але в нього, як на мене, багато переваг. Хтось мені навіть казав що на ньому витрата газу менша. Ще з плюсів - легкість та точність настройки, можливість в русі переключитись з газу на бенз і назад, індикатор наповненості балону в салоні, можливість зконектити інжекторні мозги з газовими... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти