Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

ВУТ не работает при заглушенном моторе - тормоза, как у дедов наших: дубовая тяжелая педаль. Все нормально:)

та пох шо дубова .... не тормозить ніфіга, оце проблема .......

віддав я свою ластівку на зварку кузова ..... буде видно що з того вийде .

Изменено пользователем American Boy
  • Ответов 63
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано

та пох шо дубова .... не тормозить ніфіга, оце проблема .......

віддав я свою ластівку на зварку кузова ..... буде видно що з того вийде .

Поройтесь в интернете,принцип работы самого ВУТа.

И тогда ваши вопросы отпадут сами собой.

• 2 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

процес зварки іде , все вроді не так страшно як здавалось виявилось що правий (сторона пасажира) поріг і ланжерони були цілі просто поварили дно . далі буде ліва сторона подушка коробки і багажник і задні стакани .

АЛЕ питання в іншому треба заодно передні стойки поміняти які брати ? розбірні , чи нерозбірні і якої фірми . само собою ,шоб нідорагаі сірдіто . . :) . і як оприділити може в мене розбірні ?

а ще гуде щось у правому передньому колесі незнаю то граната чи підшипник . Якщо підшипник то який брати ?і чи треба міняти два зразу лівий-правий.

Опубликовано

Бляха , купив вкладиші Фінвалі масло , і корпуса якісь "Українські" на базарі на Зеленій , стукають жесть приїхав на розвал а майстер каже що вкладиші в середині болтаются . Що робити ?

Опубликовано

Скорее всего корпуса 9-е, а вкладыши 8-е?

В любом случае разбирать и смотреть что именно болтается.

пс: наши корпуса еще тот яд.

Опубликовано (изменено)

Скорее всего корпуса 9-е, а вкладыши 8-е?

В любом случае разбирать и смотреть что именно болтается.

пс: наши корпуса еще тот яд.

а я навіть не знав що корпуса 9ки і 8ки різні . як відрізнити ? треба було мабуть АТ корпуса брати але вони по 193 грн , а ці я взяв по 150 . Изменено пользователем American Boy
Опубликовано (изменено)

09 і 08 корпуса одинакові .... а в десятки менша колба в корпусі. H_U_L_K помилився ... мав на увазі між 09 і 10 різні корпуса

Изменено пользователем Glibko
Опубликовано

09 і 08 корпуса одинакові .... а в десятки менша колба в корпусі. H_U_L_K помилився ... мав на увазі між 09 і 10 різні корпуса

Абсолютно верно!

Опечатался.

Так и имел ввиду, может сапоги от 9-ки, а патроны от 10-ки? Тогда гайка их не обожмет...

Опубликовано (изменено)

Абсолютно верно!

Опечатался.

Так и имел ввиду, может сапоги от 9-ки, а патроны от 10-ки? Тогда гайка их не обожмет...

вкладиш finwhale масло на коробці було написано для 08,09,99

PS.зробили стойки вже не стукають. якось вкрутив майстер ті гайки що були в комплекті . зробив Розвал/сходження на АТЛ 125грн, все класно 3д якесь там , годин роботи сидів втикав телік міг дивитись га майстром , для порівняння розвал сходження на зеленій на базарі 90грн, на гал підшипнику поряд 80грн.. Руль став тугий особливо коли повертаю вліво, і легенько машинку тягне вправо коли відпустити руль . (стало так коли тав їй гарі зі свистом на задній передачі ,а потім галмування і різко зі свистом вперед . )

Изображение

• 3 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

Поміняв кільця, сальніки клапанів і розпредвалу,масло залив 10w40, прокладки . поставив Prima , хотів поставити Herzog ,але майстер сказав що натаку виробітку блока вони будуть зажосткі .Клапани були ще добрі .

капіталка в моторі ще не робилась , машинка пройде десь 300-350 тисяч км . сказв майстер пройде ще 30-50тис і тре буде розточувати . Хоча я думаю що пройде менше .

Изображение

Основна проблема зараз , це шалений розхід палива . 12-15л на 100км . нагадаю мотор в мене 1,5л карб .

найшов якогось дядька Володимира на базарі на зеленій , щось там мутив він мутив підбирав жеклери . проїхали на 0,5л -5,5км = 9л. Володя нарахував 8л. бо не все висмоктало :) . фігня . заправив 10л після того проїхав 75 км , знов заправив 6.3 л проїхав 50 км. я нерозумію в чому проблема .

куди мені звернутись до якого майстра щоб визначив в чому проблема і виправив її . ???

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти