American Boy 8 Опубликовано 3 марта, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 марта, 2015 (изменено) купив щеплення БелМаг , дав 600 грн разом з доставкою . Предположительно у кробці був чутній стукіт на холостих оборотах тому при замініщеплення розібрали коробку , замінили синхрон 2ї передачі і два шарикових підшипника , роликові не чіпали . досадно але стукіт не зник . Щеплення - 600грнпідшипники з прокладками коробки і сальник куліси - 270грн.синхронізатор - 150 грн. робота - 800грн Изменено 4 марта, 2015 пользователем American Boy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 4 марта, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2015 ничего. ребилд коробки 300баксов, поэтому ничего подшипник первичного вала если я не ошибаюсьти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2015 ти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти .Оце у тебе майстри - за 2 години коробку перебирають... Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2015 Предположительно у кробці був чутній стукіт на холостих оборотах тому при замініщеплення розібрали коробку , замінили синхрон 2ї передачі і два шарикових підшипника , роликові не чіпали . досадно але стукіт не зник .так от замены шариковых он и не пропадет...надо было роликовые (205 и 305) поменятьа лучше и дифференциальные сразути що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботиа иголки ? вилки \ муфты \ шестерни \ штока \ сателиты я так понимаю в идеале ?)Оце у тебе майстри - за 2 години коробку перебирають... агатут за 2 дня не знаешь как управиться Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
potter 9 Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2015 ничего. ребилд коробки 300баксов, поэтому ничего подшипник первичного вала если я не ошибаюсьти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти .Це ти смішний: більш як тиждень тому я тобі написав, що слід в першу чергу дивитись підшипник первинного валу, ти хлопакам дав грошей трохи, вони поміняли два підшипники і залишився проблемний підшипник первинного валу.До того ж ти замінив два підшипники - це не є ребілд коробки. Я мав на увазі повністю дефектувати КПП, та замінити геть усе підозріле про що тобі каже Антон Атом.Тут справа така: зняти-поставити коштувало у нас десь 400грн. Ще десь до 1000 вартує робота. Навіть якщо ти робиш все сам - це противнюча праця, як для не дуже досвідченної людини. Тому всі намагаються при знятій КПП роботи все, що тільки можливо аби більше із цим не стикатись.Взагалі, може я смішний, най буде комплімент. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 5 марта, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2015 (изменено) так от замены шариковых он и не пропадет...надо было роликовые (205 и 305) поменятьа лучше и дифференциальные сразуа иголки ? вилки \ муфты \ шестерни \ штока \ сателиты я так понимаю в идеале ?)агатут за 2 дня не знаешь как управиться а як що до такої штуки як ХАДО ? ХАДОЦе ти смішний: більш як тиждень тому я тобі написав, що слід в першу чергу дивитись підшипник первинного валу, ти хлопакам дав грошей трохи, вони поміняли два підшипники і залишився проблемний підшипник первинного валу.До того ж ти замінив два підшипники - це не є ребілд коробки. Я мав на увазі повністю дефектувати КПП, та замінити геть усе підозріле про що тобі каже Антон Атом.Тут справа така: зняти-поставити коштувало у нас десь 400грн. Ще десь до 1000 вартує робота. Навіть якщо ти робиш все сам - це противнюча праця, як для не дуже досвідченної людини. Тому всі намагаються при знятій КПП роботи все, що тільки можливо аби більше із цим не стикатись.Взагалі, може я смішний, най буде комплімент.а як що до такої штуки як ХАДО ? Хадо Изменено 5 марта, 2015 пользователем American Boy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrrDemaN 26 Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2015 а як що до такої штуки як ХАДО ? ХАДОне ведись Бортовичек О97 969 I7 36 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vert 51 Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2015 а як що до такої штуки як ХАДО ? ХадоДо (_!_) Моя машина на Drive2: Honda Civic 4D by Vert | DRIVE2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
potter 9 Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2015 Подшипнику присадки не помогут, шестерням еще возможно Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2015 Подшипнику присадки не помогут, шестерням еще возможноагавосстановят цементирование и напылят обратно зубцыобьясните, при цене запчастей на тазо КПП какой смысл что-то выдумывать ??? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти