American Boy Опубликовано 3 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 3 марта, 2015 (изменено) купив щеплення БелМаг , дав 600 грн разом з доставкою . Предположительно у кробці був чутній стукіт на холостих оборотах тому при замініщеплення розібрали коробку , замінили синхрон 2ї передачі і два шарикових підшипника , роликові не чіпали . досадно але стукіт не зник . Щеплення - 600грнпідшипники з прокладками коробки і сальник куліси - 270грн.синхронізатор - 150 грн. робота - 800грн Изменено 4 марта, 2015 пользователем American Boy
American Boy Опубликовано 4 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 4 марта, 2015 ничего. ребилд коробки 300баксов, поэтому ничего подшипник первичного вала если я не ошибаюсьти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти .
feshuk_yuriy Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 4 марта, 2015 ти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти .Оце у тебе майстри - за 2 години коробку перебирають... Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/
Atom.DP Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 4 марта, 2015 Предположительно у кробці був чутній стукіт на холостих оборотах тому при замініщеплення розібрали коробку , замінили синхрон 2ї передачі і два шарикових підшипника , роликові не чіпали . досадно але стукіт не зник .так от замены шариковых он и не пропадет...надо было роликовые (205 и 305) поменятьа лучше и дифференциальные сразути що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботиа иголки ? вилки \ муфты \ шестерни \ штока \ сателиты я так понимаю в идеале ?)Оце у тебе майстри - за 2 години коробку перебирають... агатут за 2 дня не знаешь как управиться Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
potter Опубликовано 4 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 4 марта, 2015 ничего. ребилд коробки 300баксов, поэтому ничего подшипник первичного вала если я не ошибаюсьти що смышний 300 баксів , мені за 800грн зробили там на 2 години роботи . + 2 підшипника , але не ті поміняли теба буде ще й первинного валу купувати і міняти .Це ти смішний: більш як тиждень тому я тобі написав, що слід в першу чергу дивитись підшипник первинного валу, ти хлопакам дав грошей трохи, вони поміняли два підшипники і залишився проблемний підшипник первинного валу.До того ж ти замінив два підшипники - це не є ребілд коробки. Я мав на увазі повністю дефектувати КПП, та замінити геть усе підозріле про що тобі каже Антон Атом.Тут справа така: зняти-поставити коштувало у нас десь 400грн. Ще десь до 1000 вартує робота. Навіть якщо ти робиш все сам - це противнюча праця, як для не дуже досвідченної людини. Тому всі намагаються при знятій КПП роботи все, що тільки можливо аби більше із цим не стикатись.Взагалі, може я смішний, най буде комплімент.
American Boy Опубликовано 5 марта, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2015 (изменено) так от замены шариковых он и не пропадет...надо было роликовые (205 и 305) поменятьа лучше и дифференциальные сразуа иголки ? вилки \ муфты \ шестерни \ штока \ сателиты я так понимаю в идеале ?)агатут за 2 дня не знаешь как управиться а як що до такої штуки як ХАДО ? ХАДОЦе ти смішний: більш як тиждень тому я тобі написав, що слід в першу чергу дивитись підшипник первинного валу, ти хлопакам дав грошей трохи, вони поміняли два підшипники і залишився проблемний підшипник первинного валу.До того ж ти замінив два підшипники - це не є ребілд коробки. Я мав на увазі повністю дефектувати КПП, та замінити геть усе підозріле про що тобі каже Антон Атом.Тут справа така: зняти-поставити коштувало у нас десь 400грн. Ще десь до 1000 вартує робота. Навіть якщо ти робиш все сам - це противнюча праця, як для не дуже досвідченної людини. Тому всі намагаються при знятій КПП роботи все, що тільки можливо аби більше із цим не стикатись.Взагалі, може я смішний, най буде комплімент.а як що до такої штуки як ХАДО ? Хадо Изменено 5 марта, 2015 пользователем American Boy
MrrDemaN Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2015 а як що до такої штуки як ХАДО ? ХАДОне ведись Бортовичек О97 969 I7 36
Vert Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2015 а як що до такої штуки як ХАДО ? ХадоДо (_!_) Моя машина на Drive2: Honda Civic 4D by Vert | DRIVE2
potter Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2015 Подшипнику присадки не помогут, шестерням еще возможно
Atom.DP Опубликовано 5 марта, 2015 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2015 Подшипнику присадки не помогут, шестерням еще возможноагавосстановят цементирование и напылят обратно зубцыобьясните, при цене запчастей на тазо КПП какой смысл что-то выдумывать ??? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти