Orest8291 0 Опубликовано 20 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 Всім привіт.Не знаю що робити не гріє пічка недавно поміняв головний радіатор а тепер і пічки бо обидва підтікали а ще саксофон заодно бо підтікав.Залив тосол виїхав на естакаду мордою до гори і розвоздушував систему десь 3км їзди дує гарячи І ВСЕОДНО НЕ ГРІЄ .На прогрітій машині на ходу без включиного вентилятора пічки йде самотьоком ледь тепле повітря як тільки включу зразу холоде, патрубки обидва гарячі, кран пічки зняв провірив ходить і відкривається на 100% а заслонки всі працюють бо знімав панель ВЖЕ НЕ ЗНАЮ ШО ЗРОБИТИ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 20 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 Всім привіт.Не знаю що робити не гріє пічка недавно поміняв головний радіатор а тепер і пічки бо обидва підтікали а ще саксофон заодно бо підтікав.Залив тосол виїхав на естакаду мордою до гори і розвоздушував систему десь 3км їзди дує гарячи І ВСЕОДНО НЕ ГРІЄ .На прогрітій машині на ходу без включиного вентилятора пічки йде самотьоком ледь тепле повітря як тільки включу зразу холоде, патрубки обидва гарячі, кран пічки зняв провірив ходить і відкривається на 100% а заслонки всі працюють бо знімав панель ВЖЕ НЕ ЗНАЮ ШО ЗРОБИТИпомпа в порядке ? кран не забитпробуйте температуру патрубка подачи на кран , и патрубка от крана на радиатор Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Orest8291 0 Опубликовано 20 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 (изменено) помпа в порядке ? кран не забитпробуйте температуру патрубка подачи на кран , и патрубка от крана на радиаторПомпа нова .Сьогодні знову заїхав на естакаду морду задер відкрив бачок ганяв тосол по системі на високих обертах і біля входу в пічку патрубки аж булькали виходило повітря потім зїхав став рімно пічка почала гріти Радості було повні штани і ось десь за 3-5км дує холодним і все я знов в тупіку Изменено 20 января, 2015 пользователем Orest8291 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 20 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 Помпа нова .Сьогодні знову заїхав на естакаду морду задер відкрив бачок ганяв тосол по системі на високих обертах і біля входу в пічку патрубки аж булькали виходило повітря потім зїхав став рімно пічка почала гріти Радості було повні штани і ось десь за 3-5км дує холодним і все я знов в тупікукрышку бачка поменяйте для начала Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Orest8291 0 Опубликовано 20 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 (изменено) крышку бачка поменяйте для началаКришка нова робив кап ремонт міняв все що не добре,напевно я неправильно заливаю тосол бо коли був старий радіатор я здається при заміні тосолу відкручував підігрів карбюратора і стара пічка ще гріла а зараз не відкручував думаю що це і проблема повітря не спустив Изменено 20 января, 2015 пользователем Orest8291 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 20 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 января, 2015 Кришка нова робив кап ремонт міняв все що не добре,напевно я неправильно заливаю тосол бо коли був старий радіатор я здається при заміні тосолу відкручував підігрів карбюратора і стара пічка ще гріла а зараз не відкручував думаю що це і проблема повітря не спустивнова не значить справна кришку другу кинути найпростіше!залівати неправильно не можливо, пічка стоіть нижче за кришку бачка Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
karlson 8 Опубликовано 21 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2015 Прокладка ГБЦ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toliandnepr 4 Опубликовано 21 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2015 радатор , пічка ? якої фірми ? ***Если не пробил час, не убьет вас даже доктор*** Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Orest8291 0 Опубликовано 21 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2015 радатор , пічка ? якої фірми ?Аврора Українанова не значить справна кришку другу кинути найпростіше!залівати неправильно не можливо, пічка стоіть нижче за кришку бачкаОк попробую нову а як її перевірит і як вона впливає на це? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 21 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2015 Аврора Українаво первых Аврора якобы польша, во вторых китайпечка греет только заводская Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти