Рекомендуемые сообщения

Всім привіт.Не знаю що робити не гріє пічка недавно поміняв головний радіатор а тепер і пічки бо обидва підтікали а ще саксофон заодно бо підтікав.Залив тосол виїхав на естакаду мордою до гори і розвоздушував систему десь 3км їзди дує гарячи І ВСЕОДНО НЕ ГРІЄ .На прогрітій машині на ходу без включиного вентилятора пічки йде самотьоком ледь тепле повітря як тільки включу зразу холоде, патрубки обидва гарячі, кран пічки зняв провірив ходить і відкривається на 100% а заслонки всі працюють бо знімав панель ВЖЕ НЕ ЗНАЮ ШО ЗРОБИТИ

Всім привіт.Не знаю що робити не гріє пічка недавно поміняв головний радіатор а тепер і пічки бо обидва підтікали а ще саксофон заодно бо підтікав.Залив тосол виїхав на естакаду мордою до гори і розвоздушував систему десь 3км їзди дує гарячи І ВСЕОДНО НЕ ГРІЄ .На прогрітій машині на ходу без включиного вентилятора пічки йде самотьоком ледь тепле повітря як тільки включу зразу холоде, патрубки обидва гарячі, кран пічки зняв провірив ходить і відкривається на 100% а заслонки всі працюють бо знімав панель ВЖЕ НЕ ЗНАЮ ШО ЗРОБИТИ

помпа в порядке ?

кран не забит

пробуйте температуру патрубка подачи на кран , и патрубка от крана на радиатор

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

помпа в порядке ?

кран не забит

пробуйте температуру патрубка подачи на кран , и патрубка от крана на радиатор

Помпа нова .Сьогодні знову заїхав на естакаду морду задер відкрив бачок ганяв тосол по системі на високих обертах і біля входу в пічку патрубки аж булькали виходило повітря потім зїхав став рімно пічка почала гріти Радості було повні штани і ось десь за 3-5км дує холодним і все я знов в тупіку Изменено пользователем Orest8291

Помпа нова .Сьогодні знову заїхав на естакаду морду задер відкрив бачок ганяв тосол по системі на високих обертах і біля входу в пічку патрубки аж булькали виходило повітря потім зїхав став рімно пічка почала гріти Радості було повні штани і ось десь за 3-5км дує холодним і все я знов в тупіку

крышку бачка поменяйте для начала

Запчасти для Клуба

Бортовик

крышку бачка поменяйте для начала

Кришка нова робив кап ремонт міняв все що не добре,напевно я неправильно заливаю тосол бо коли був старий радіатор я здається при заміні тосолу відкручував підігрів карбюратора і стара пічка ще гріла а зараз не відкручував думаю що це і проблема повітря не спустив Изменено пользователем Orest8291

Кришка нова робив кап ремонт міняв все що не добре,напевно я неправильно заливаю тосол бо коли був старий радіатор я здається при заміні тосолу відкручував підігрів карбюратора і стара пічка ще гріла а зараз не відкручував думаю що це і проблема повітря не спустив

нова не значить справна :pardon:

кришку другу кинути найпростіше!

залівати неправильно не можливо, пічка стоіть нижче за кришку бачка

Запчасти для Клуба

Бортовик

Прокладка ГБЦ

радатор , пічка ? якої фірми ?

***Если не пробил час, не убьет вас даже доктор***

радатор , пічка ? якої фірми ?

Аврора Україна

нова не значить справна :pardon:

кришку другу кинути найпростіше!

залівати неправильно не можливо, пічка стоіть нижче за кришку бачка

Ок попробую нову а як її перевірит і як вона впливає на це?

Аврора Україна

во первых Аврора якобы польша, во вторых китай

печка греет только заводская

Запчасти для Клуба

Бортовик

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти