Рекомендуемые сообщения

Клубні! В кого яка зараз робоча температура редуктора???  

Раніше писав про мій трабл, продублюю

Цитата

на вихідних (з 31.12 по 10.01) їздив до родаків. Там в них двір такий під кутом і машина була припаркована  "носом вниз, задницею догори"... деіклька разів в мороз виходив заводив її, закривав і через півгодинки приходив глушив (ну щоб прогрівалась і не застоювалась). Зараз авто переходить на газ коли температура двигуна доходить до 70-80 градусів... В остальному нічого не змінилось. Думаю що десть в підігріві редуктора повітря появилось (редуктор підключений паралельно пічці, пічка дує теплом, а на газ не переключається)... але блін, вчора проїхав більше 600 км і сьогодні вранці нічого не змінилось... 

Редуктор в мене включений паралельно пічці. Пічка вже дує гарячим, а на газ не переходила.

Вчора вранці нарешті забрав свій юсб кабель до гбо. Після роботи додом їхав з ноутом, ну і записував відео з екрану (воно власне знизу). Поки програвався - поклацав по сторінках за налаштуваннями... 

Переключення на газ я ще влітку виставив при температурі редуктора 47 гразусів (так, багато, але влітку це було буквально +20-30 сек їзди). Ці ж налаштування були і до вчорашнього дня. До нового року все працювало гуд . Зараз ситуація така, що температура двигуна 90 градусів, а редуктор більше 50 градусів не нагріваєтсья... пічка при чьому фігачить жаром... я розумію, що редуктор знаходиться на віддаленні від двигуна + трубки антифриза (від трубок пічки до редуктора десь 60 см та і закріплені до моторного щита, але падіння температури в 40 градусів??? хз хз

В кого 08-09-99 і так само підключений редуктор, яка в вас робоча температура редуктора?

Поки поставив температуру переключення 43 градуси... 

https://youtu.be/5-Ad20T7FW8

• Ответов 1,8т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

в мене були схожі симптоми (тільки вихлопну не занюхував). Все закінчилось після того, як перебрав редуктор (замінив мембрани). Мембрана в першій камері була геть туга і в тріщинках). Зараз все ок, а

1. Рабочее давление в редукторе надо бы снизить до предела 1.1-1.2 2. Минимальнео давление тоже снизить где то до 0.6-0.7 3. Потом настроить ХХ и смотреть на время открытия газовых "моих люб

последние 15-20 заправок, при заправке до полного, влазит не более 30-31 литра. раньше 34-35 влазило. баллон 43л изза чего это? мусор в баллоне? фильтра чистые...

Изображения в теме

У меня температура выставлена вроде 40, переход на газ при 34-35 по БК. Редуктор подогревается от дросселя.

У тебя или воздух в редукторе, или засорение.

• Upvote 1
3 минуты назад, toxa777 сказал:

Редуктор подогревается от дросселя.

В мене раніше також так було, але потім порекомендували перепідключити, що і було зроблено... Видно не треба було цього робити... 

4 минуты назад, toxa777 сказал:

У тебя или воздух в редукторе, или засорение.

Пробував стояти "носом догори" закривати пічку і газувати  - як мертвому припарка... треба буде знайти час і погратись з бутилочкою і прокачуванням ОЖ через обратку...

8 минут назад, emigrant-l сказал:

В мене раніше також так було, але потім порекомендували перепідключити, що і було зроблено... Видно не треба було цього робити... 

Есть такая поговорка - не мешай машине ездить. Если всё нормально работало, зачем переделывать?

9 минут назад, emigrant-l сказал:

Пробував стояти "носом догори" закривати пічку і газувати  - як мертвому припарка... треба буде знайти час і погратись з бутилочкою і прокачуванням ОЖ через обратку...

Я недавно промывал систему охлаждения несколько раз и спускал воздух с двух мест - с дросселя и с тонкого шланга, который идёт от печки в расширительный бачёк.

Всё получалось отлично с первого раза.

ПС Машина 2110

Неделю назад менял тоссол, машина стояла немного неровно, поддомкратил левую сторону немного все получилось с первого раза, вошло 7.8 литра

5 часов назад, toxa777 сказал:

Есть такая поговорка - не мешай машине ездить. Если всё нормально работало, зачем переделывать?

Я недавно промывал систему охлаждения несколько раз и спускал воздух с двух мест - с дросселя и с тонкого шланга, который идёт от печки в расширительный бачёк.

Всё получалось отлично с первого раза.

ПС Машина 2110

молодо-зелено було... тоді тільки поставив ГБО... кабелю в мене не було, щоб подивитись як прогрівається редуктор, от і піддався розмовам що погано прогрівається і витрата пального із-за цього буде більша...

в 2108-9-99 немає такого шлангочка, а жаль... 

2019-03-06-02.jpg

1383753582_shema-sistema-ohlazhdeniya-dv

Снимаешь с расширительного бачка шлангочку под номером 3, пихаешь её в бутылку, пальцем закрываешь отверстие под неё и дуешь в расширитель через верх. Должно помочь. Я так же делал, только снимал шлангочку с печки, которой в 99 нет.

Но сначала я бы сделал вышеописанное со шлангочкой подогрева дросселя. Т. е., снимаешь с дросселя шлангочку и её в бутылку, закрываешь пальцем отверстие на дросселе и дуешь в расширитель. Такое тоже делал.

Возможно не с первого раза, но воздух выгонишь.

• Upvote 1

Дякую за пораду! Такий же метод мені av2108ri порекомендував... просто ше не знайшлось часу цим зайнятись :(

8 часов назад, mario052 сказал:

и я бы качнул:D

Наш народ неисправим - сначала что-то ломаем а потом инструкцию читаем :rofl:

Инструкция есть в каждой программе :) Поищите... 

098-242-81-семь два.

Артем.

Я на Drive2

1 час назад, pilot110 сказал:

Наш народ неисправим - сначала что-то ломаем а потом инструкцию читаем :rofl:

Инструкция есть в каждой программе :) Поищите... 

дык.... я еще не ломал ))))))))) я только собираюсь:lol:

спасибо, поищу! :ph34r:

ab230096.gif

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти