Замена блока 17.3722 на 2115-37.22.010-40 Львів Проблема

Рекомендуемые сообщения

привіт . у мене машинка ваз 21083 1991й рік карб .

отже глюки з електрикою так мене дістали що я вирішив замінити монтажний блок 17.3722 на 2115-37.22.010-40 . по феншую має бути 173.3722 але зним теж вроді нюанси .

вобщем купив я блок 2115-37.22.010-40 все підключив .відразу загудів сигнал і закрутився вентилятор радіатора . Бо на місці їх Реле стояли перемички . ну я їх витяг і поставив реле сигналу сигнал запрацював , а от коли поставив реле вентилятора то щось дивне.

Коли знімаю машину з сигналки то мигають габарити відповідно чомусь пробує крутититсь вентилятор ,

друге коли включаю габарати включаєтся і вентилятор і відразу ближнє світло ,

але коли вмикаю слідуюче положення фари то вентилятор перестає працювати.

трете правий передній габарит не вмикаєтся перевірив дріт який іде від нього до фішки в порядку дзвонится . але на самому блоці на нього не подаєтся живлення . ну фіг з ним запаралелив з лівим .

четверте чи всикаєтся вентилятор від перегріву датчика не пробував бо сусідська бабушка кричала що машина гуде дуже під вікнами , а в мене прямоток .

у Мене питання як все зробити правильно ? хто з тим стикався ? якщо ні то де у Львові є добрі електрики ?

25.05.2015 походу сделал , но отламал ухо крепления ЧЯ нового когда закручивал . буду завтра шаманить

Изменено пользователем American Boy

Ни когда это не зависело от блока.

привіт . у мене машинка ваз 21083 1991й рік карб .

отже глюки з електрикою так мене дістали що я вирішив замінити монтажний блок 17.3722 на 2115-37.22.010-40 . по феншую має бути 173.3722 але зним теж вроді нюанси .

вобщем купив я блок 2115-37.22.010-40 все підключив .відразу загудів сигнал і закрутився вентилятор радіатора . Бо на місці їх Реле стояли перемички . ну я їх витяг і поставив реле сигналу сигнал запрацював , а от коли поставив реле вентилятора то щось дивне.

Коли знімаю машину з сигналки то мигають габарити відповідно чомусь пробує крутититсь вентилятор ,

друге коли включаю габарати включаєтся і вентилятор і відразу ближнє світло ,

але коли вмикаю слідуюче положення фари то вентилятор перестає працювати.

трете правий передній габарит не вмикаєтся перевірив дріт який іде від нього до фішки в порядку дзвонится . але на самому блоці на нього не подаєтся живлення . ну фіг з ним запаралелив з лівим .

четверте чи всикаєтся вентилятор від перегріву датчика не пробував бо сусідська бабушка кричала що машина гуде дуже під вікнами , а в мене прямоток .

у Мене питання як все зробити правильно ? хто з тим стикався ? якщо ні то де у Львові є добрі електрики ?

На вентилятор надо свою схему собирать, тут уже этот вопрос обсуждали.

Иначе он не будет включатся.

Нужно ставить отдельное реле, и включение от датчика.

25.05.2015 походу сделал , но отламал ухо крепления ЧЯ нового когда закручивал . буду завтра шаманить

Я тоже отломал :pardon: паяльник в руки и паял пластик.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти