Движок99 учасник клубу и НЕЧЕСНА ЛЮДИНА

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Киевская обл, К-Святошинский р-н г. Вишневый "новая почта склад 2" Кузнецов Д.Л.

Нечесний і безвідповідальний покупець - 17 травня отримав замовлення і до сьогоднішнього дня не повернув гроші

Його цитата із листування:

я не стану вас обманывать!можете не переживать,но поймите меня правильно я

должен понимать за что отдам свои деньги.спасибо за доверие и понимание

• Ответов 20
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

Киевская обл, К-Святошинский р-н г. Вишневый "новая почта склад 2" Кузнецов Д.Л.

Нечесний і безвідповідальний покупець - 17 травня отримав замовлення і до сьогоднішнього дня не повернув гроші

Його цитата із листування:

я не стану вас обманывать!можете не переживать,но поймите меня правильно я

должен понимать за что отдам свои деньги.спасибо за доверие и понимание

:blink:

А наложка? Але напиши толково: продавав те, написав мені той, написав це, домовились до такого, я відправив такого числа, він отримав, на переписку зараз пише...

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Опубликовано

Я так понимаю договорились отправить, принять, проверить... а потом оплатить. Продавец руководствовался благими намерениями и тем, что покупатель активный участник клуба

Опубликовано

Я так понимаю договорились отправить, принять, проверить... а потом оплатить. Продавец руководствовался благими намерениями и тем, что покупатель активный участник клуба

Так, він навіть попросив спочатку номер картки, а після того як забрав товар не відповідає на телефонні дзвінки та на сайті

Опубликовано

очень пагано, тока так и не ясно о чем речь :wacko:

Даний учасник клубу хотів придбати Датчик тиску масла (повністю все нове - не використовувалось). Вони зараз десь по 300-350 грн, мені зовсім був не потрібний, тому домовились за 200 грн (можна сказати за пів ціни). У Вишневому (Київська обл.) є відділення НП. Порахували зворотню доставку грошей і замовлення - це вийшло майже 90 грн. Звичайно в такому випадку придбати цей прилад йому вже практично не було вигоди. Я пішов назустріч - він отримує товар, і переводить 200 грн мені на карточку (щоб не було витрат на "наложку"). Покупець 17 травня забрав прилад у відділенні НП і перестав відпов, ідати тут на форумі. Не брав мій телефон випадково відповів коли я подзвонив із іншого номера, я відправив ще декілька десятків СМС із нагадуванням рахунку, але безрезультатно. Я все розумію, бувають ситуації - день-два, по всякому складається, але 17 травня....

А ми ще мріємо про сильну державу, якщо навіть тут на форумі , де зібрались люди із спільними інтересами є такі ...

Я впринципі завжди довіряв людям і розраховував на таке відношення. Я ж не продаю професійно, а лише те що не потрібне мені, а комусь може знадобиться.. і по якій ціні.

Але маємо те що маємо... Як не сумно.

Опубликовано

Даний учасник клубу хотів придбати Датчик тиску масла (повністю все нове - не використовувалось). Вони зараз десь по 300-350 грн, мені зовсім був не потрібний, тому домовились за 200 грн (можна сказати за пів ціни). У Вишневому (Київська обл.) є відділення НП. Порахували зворотню доставку грошей і замовлення - це вийшло майже 90 грн. Звичайно в такому випадку придбати цей прилад йому вже практично не було вигоди. Я пішов назустріч - він отримує товар, і переводить 200 грн мені на карточку (щоб не було витрат на "наложку"). Покупець 17 травня забрав прилад у відділенні НП і перестав відпов, ідати тут на форумі. Не брав мій телефон випадково відповів коли я подзвонив із іншого номера, я відправив ще декілька десятків СМС із нагадуванням рахунку, але безрезультатно. Я все розумію, бувають ситуації - день-два, по всякому складається, але 17 травня....

А ми ще мріємо про сильну державу, якщо навіть тут на форумі , де зібрались люди із спільними інтересами є такі ...

Я впринципі завжди довіряв людям і розраховував на таке відношення. Я ж не продаю професійно, а лише те що не потрібне мені, а комусь може знадобиться.. і по якій ціні.

Але маємо те що маємо... Як не сумно.

Не переймайся, думаю грошей вже не вернеш... на майбутнє не довіряй людям, але ж сам такий іду на зустріч завжди...і завжди впевнений, що на таку смішну суму кидати не будуть... Тьху-тьху поки було все норм!

Було б краще, якби він тобі одразу перерахував, а ти вислав деталь, якщо не підійшла - ти йому гроші,а він її тобі обратно! Якось так...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти