zayats1974 0 Опубликовано 3 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2015 Киевская обл, К-Святошинский р-н г. Вишневый "новая почта склад 2" Кузнецов Д.Л. Нечесний і безвідповідальний покупець - 17 травня отримав замовлення і до сьогоднішнього дня не повернув гроші Його цитата із листування: я не стану вас обманывать!можете не переживать,но поймите меня правильно я должен понимать за что отдам свои деньги.спасибо за доверие и понимание Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 4 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2015 Киевская обл, К-Святошинский р-н г. Вишневый "новая почта склад 2" Кузнецов Д.Л.Нечесний і безвідповідальний покупець - 17 травня отримав замовлення і до сьогоднішнього дня не повернув грошіЙого цитата із листування:я не стану вас обманывать!можете не переживать,но поймите меня правильно я должен понимать за что отдам свои деньги.спасибо за доверие и понимание А наложка? Але напиши толково: продавав те, написав мені той, написав це, домовились до такого, я відправив такого числа, він отримав, на переписку зараз пише... Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ship 211 Опубликовано 4 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2015 Ничего непонятно! Что продал? Чего покупашка не забрал? Может ему просто не подошел товар?! моб 068-056-20-49 Вадик. бортовик-99 Made in Hohland Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
moss 3 Опубликовано 4 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2015 Пъем, танцуем и уходим. Запчасти для Клуба НОВЫЕ и б/уСвежий прайс) тема Масла для Клуба тема ______Прайс О93-58О-9989 О68-68О-9ОО6 О95-421-О2О1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
DEN 0 Опубликовано 4 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2015 Я так понимаю договорились отправить, принять, проверить... а потом оплатить. Продавец руководствовался благими намерениями и тем, что покупатель активный участник клуба DRIVE2 Chevrolet Lacetti WTCC Toyota Highlander ♫ SQ Music Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zayats1974 0 Опубликовано 11 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 Я так понимаю договорились отправить, принять, проверить... а потом оплатить. Продавец руководствовался благими намерениями и тем, что покупатель активный участник клуба Так, він навіть попросив спочатку номер картки, а після того як забрав товар не відповідає на телефонні дзвінки та на сайті Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
melanvi 15 Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 це погано( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
konstanta 1 Опубликовано 11 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2015 це погано(очень пагано, тока так и не ясно о чем речь Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zayats1974 0 Опубликовано 12 июня, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2015 очень пагано, тока так и не ясно о чем речь Даний учасник клубу хотів придбати Датчик тиску масла (повністю все нове - не використовувалось). Вони зараз десь по 300-350 грн, мені зовсім був не потрібний, тому домовились за 200 грн (можна сказати за пів ціни). У Вишневому (Київська обл.) є відділення НП. Порахували зворотню доставку грошей і замовлення - це вийшло майже 90 грн. Звичайно в такому випадку придбати цей прилад йому вже практично не було вигоди. Я пішов назустріч - він отримує товар, і переводить 200 грн мені на карточку (щоб не було витрат на "наложку"). Покупець 17 травня забрав прилад у відділенні НП і перестав відпов, ідати тут на форумі. Не брав мій телефон випадково відповів коли я подзвонив із іншого номера, я відправив ще декілька десятків СМС із нагадуванням рахунку, але безрезультатно. Я все розумію, бувають ситуації - день-два, по всякому складається, але 17 травня....А ми ще мріємо про сильну державу, якщо навіть тут на форумі , де зібрались люди із спільними інтересами є такі ...Я впринципі завжди довіряв людям і розраховував на таке відношення. Я ж не продаю професійно, а лише те що не потрібне мені, а комусь може знадобиться.. і по якій ціні.Але маємо те що маємо... Як не сумно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
melanvi 15 Опубликовано 12 июня, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2015 Даний учасник клубу хотів придбати Датчик тиску масла (повністю все нове - не використовувалось). Вони зараз десь по 300-350 грн, мені зовсім був не потрібний, тому домовились за 200 грн (можна сказати за пів ціни). У Вишневому (Київська обл.) є відділення НП. Порахували зворотню доставку грошей і замовлення - це вийшло майже 90 грн. Звичайно в такому випадку придбати цей прилад йому вже практично не було вигоди. Я пішов назустріч - він отримує товар, і переводить 200 грн мені на карточку (щоб не було витрат на "наложку"). Покупець 17 травня забрав прилад у відділенні НП і перестав відпов, ідати тут на форумі. Не брав мій телефон випадково відповів коли я подзвонив із іншого номера, я відправив ще декілька десятків СМС із нагадуванням рахунку, але безрезультатно. Я все розумію, бувають ситуації - день-два, по всякому складається, але 17 травня....А ми ще мріємо про сильну державу, якщо навіть тут на форумі , де зібрались люди із спільними інтересами є такі ...Я впринципі завжди довіряв людям і розраховував на таке відношення. Я ж не продаю професійно, а лише те що не потрібне мені, а комусь може знадобиться.. і по якій ціні.Але маємо те що маємо... Як не сумно.Не переймайся, думаю грошей вже не вернеш... на майбутнє не довіряй людям, але ж сам такий іду на зустріч завжди...і завжди впевнений, що на таку смішну суму кидати не будуть... Тьху-тьху поки було все норм!Було б краще, якби він тобі одразу перерахував, а ти вислав деталь, якщо не підійшла - ти йому гроші,а він її тобі обратно! Якось так... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти