ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 (изменено) Проблема слідуючого характеру: коли машина (ВАЗ 21083) прогріється, добре чути, як скрипить ремінь ГРМ звук жування резини.Ремінь новий Балаковський, на ньому виробництво кінець 2014 року. Встановив його десь біля 3 місяців назад, наїздив може до 2000 км. Верхній шків теж новий.Скрип чути саме між шківом і ремнем. Навіть коли машину заглушити і ремінь пошевелити рукою, то чути як він видає звук скрипу - метал об резину.Сьогодні коли почав скрипіти, побризкав водою - скрип на деякий час пропав, коли воду розкидало чи підсушило - знову почав скрипіти.Кажуть що можна побризкати силіконовою смазкою, але якою не знаю. ВД-40 бризкати не хочу бо може пострадати ремінь ГРМ.Чим можна побризкати або що зробити, щоб не скрипіло? Изменено 5 августа, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Aerodance 34 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Проблема слідуючого характеру: коли машина (ВАЗ 21083) прогріється, добре чути, як скрипить ремінь ГРМ.Ремінь новий Балаковський, на ньому виробництво кінець 2014 року. Встановив його десь біля 3 місяців назад, наїздив може до 2000 км. Верхній шків теж новий.Скрип чути саме між шківом і ремнем. Навіть коли машину заглушити і ремінь пошевелити рукою, то чути як він видає звук скрипу - метал об резину.Сьогодні коли почав скрипіти, побризкав водою - скрип на деякий час пропав, коли воду розкидало чи підсушило - знову почав скрипіти.Кажуть що можна побризкати силіконовою смазкою, але якою не знаю. ВД-40 бризкати не хочу бо може пострадати ремінь ГРМ.Чим можна побризкати або що зробити, щоб не скрипіло?Вероятность того что вы перетянули ремень Бортовой журнал Drive2.ru Продам свою 2109 тыЦ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Вероятность того что вы перетянули ремень+1. Попусти его немного и скрип пропадёт. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 (изменено) Ремінь ГРМ міняю не перший раз, силу натяжки знаю. Навіть вранці, коли авто простояло цілу ніч і вручну порухати ремінь на вході і виході його на шків, то скрип чути всеодно. Ремінь ГРМ вже відпустив навіть більше ніж потрібно, результату нуль. На старому ремені такого не було, навіть коли він стояв на новому шківові, хоча старий ремінь був Бошовський, який мені більше подобався ніж цей Балаковський. Изменено 3 августа, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Хорошие сапоги тоже бывает скрипят. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Voloxa 1 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Ремінь ГРМ міняю не перший раз, силу натяжки знаю. Навіть вранці, коли авто простояло цілу ніч і вручну порухати ремінь на вході і виході його на шків, то скрип чути всеодно.Ремінь ГРМ вже відпустив навіть більше ніж потрібно, результату нуль.На старому ремені такого не було, навіть коли він стояв на новому шківові, хоча старий ремінь був Бошовський, який мені більше подобався ніж цей Балаковський.поменяй ремень и все пройдет, было точно так же, поменял и все прошло(ремень был контитеч) такое было впервые, но было, сам не верил пока не накинул старый и скрип пропал Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 августа, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 поменяй ремень и все пройдет, было точно так же, поменял и все прошло(ремень был контитеч) такое было впервые, но было, сам не верил пока не накинул старый и скрип пропалЯ б давно так би й зробив, яле як нагадаю як я майже місяць мучився із натяжкою, щоб ремінь нікуди не тікав і був по середині шківа, то й не хоячу туди лізти.Знайомий казав, що Ниві шевроле теж скрипів ремінь, тав він є якийсь довгий і ручейковий, так от побризкав якоюсь силіконовою смазкою і вже пів року звуку ніякого не чути. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jingles 0 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 У меня тоже скрипит, слышно четко когда колесо поддомкраченое на передаче крутишь, износа не наблюдается, это от трения ремня о буртик ролика, шкив там не при чем Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zampolit 16 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Смазка SI-25 силиконовая. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Aerodance 34 Опубликовано 3 августа, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2015 Я б давно так би й зробив, яле як нагадаю як я майже місяць мучився із натяжкою, щоб ремінь нікуди не тікав і був по середині шківа, то й не хоячу туди лізти.Знайомий казав, що Ниві шевроле теж скрипів ремінь, тав він є якийсь довгий і ручейковий, так от побризкав якоюсь силіконовою смазкою і вже пів року звуку ніякого не чути.Есть такие смазки для ремней ну, на ремне грм нежелательно экспериментировать хоть и 8 кл насколько я понял, я 1 рас попробывал на ремне генератора потом выкинул и купил другой скрип стал только больше Бортовой журнал Drive2.ru Продам свою 2109 тыЦ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти