Рекомендуемые сообщения

А якщо для експеремну зняти зовсім фільтр і проїхати, результат кращий?

І трохи не в тему, але якщо стоїть "черепашка", або інший подібний ФНС, то чого не поставити інжекторну розпорку. Я ніяк не можу зрозуміти яку функцію виконує П-образна розпорка?

бо раніше не було черепашки , і була карбова розпорка , але я її зняв бо вона стучала по карбу і віламала болт регулювання економайзера , здажтся так називаєтся поствив ГБО розпорку вона стукала по кастрюлі , от тепер замовлю інжекторну пле якусь із металу 2-3мм, ще руки не дойшли .

у миня в детстве стоял такой фильтр с валом посерьезней- и намально ево хватало.может хуже едет памушто смесь забеднилась

ну як вона могла забіднитись якщо стояв нульовик , я просто поставив інший . на старому нульовику їхало так як без фільтра .

коротше що тут говорити , треба пробувати

• Ответов 20
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

привіт . купив я і поставив квадратний фільтр проспорт на карб і що ви думаєте як на мене то впала динаміка , треба було купувати круглий в нього значно більша проща всмоктування .

Жопомер он такой, коварненький :pardon:

Жопомер он такой, коварненький :pardon:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Така красива фраза.. Треба взяти на озброєння :rolleyes:

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

фильтр нулевой очистки detected :D

ну а после будут дэтэктед побытые впускные сёдла, после вскрытия из-за негерметичности впускных клапанов) :pardon:

фильтр нулевой очистки detected :D

ну а после будут дэтэктед побытые впускные сёдла, после вскрытия из-за негерметичности впускных клапанов) :pardon:

з впуском і випуском все гаразд їх підігнали і не пропускають . до того ж я б не сказв що нульовий фільтр щось зайве пропускає , впучкний тракт від фільтра до клапанів ідеально чистий . Треба користуватись пропиткою і все буде добре

ну як вона могла забіднитись якщо стояв нульовик , я просто поставив інший . на старому нульовику їхало так як без фільтра .

коротше що тут говорити , треба пробувати

ти хоч сказать, шо пропускная способность москвичевской черепашки лучше чем отого фильтра? ну-ну

може ти его пропиткой переусердствовал

подожди... а мы щас про динамику на газу перетираем?

тогда вертай назад свой канализационный пайпинг :lol: на газу чем больше разрежение, тем лучче едет

Изменено пользователем foma

ЗДРАСЬТЕ

ти хоч сказать, шо пропускная способность москвичевской черепашки лучше чем отого фильтра? ну-ну

може ти его пропиткой переусердствовал

подожди... а мы щас про динамику на газу перетираем?

тогда вертай назад свой канализационный пайпинг :lol: на газу чем больше разрежение, тем лучче едет

динаміка впала і на бензині і на газі . Вчора мене Smart Roadster обскакав , ледве коли я перйшов на 4ту він вирвався вперед . дивився характеристики то в нього розгін до 100 -- 10.9с . Изменено пользователем American Boy

динаміка впала і на бензині і на газі . Вчора мене Smart Roadster обскакав , ледве коли я перйшов на 4ту він вирвався вперед .

Як тут вже радили спробуй поставити стоковий воздухан, якщо нормально поїде, то забий на ту красоту під капотом, головне щоб машинка їхала так як треба.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Як тут вже радили спробуй поставити стоковий воздухан, якщо нормально поїде, то забий на ту красоту під капотом, головне щоб машинка їхала так як треба.

я викинув кастрюлю .....

обьем воздуха, который дает кастрюля\рессивер убрал, вот и упала динамика :pardon:

Изменено пользователем fatalJkE

2108Club fatalJkE~

drive2.ru fatalJkE~

БЖшко Красная Turbo Бестия

fatalJkE~ on VK <--

~063 568 70 72 ;) Виктор Сергеевич

~096 227 89 55

Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... ©

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти