Anatoliy2108 0 Опубликовано 9 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2016 Всім доброго дня! Передній бампер ваз 2108 на ньому пошкоджено кріплення (вуха). Подивіться фото там видно пошкодження. Скажіть чи можна шось зробити чи іти на ринок тай купляти новий? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 9 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2016 Я б поремонтував. Якщо він не кривий, тобто, є заради чого. Основне навантаження все рівно несе переднє кріплення, де внутрішня балка стоїть. Можна металеву пластину прихімічити, там в кінці є кусочок, за який можна причіпитись. Пластину робити кутником, і до бічної поверхні додатково ще на поліуретановий герметик посадити. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июля, 2016 Так, Рост правий, спробуй поремонтуй, бо ту "каку" яку ти купиш на базарі за бешені гроші, на сонці покруте і тільки гроші на вітер. Звичайно можна найти б/у радянського виробництва, але ціна там мабуть теж не маленька. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Anatoliy2108 0 Опубликовано 16 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2016 В 09.07.2016 в 23:47, Рост сказал: Я б поремонтував. Якщо він не кривий, тобто, є заради чого. Основне навантаження все рівно несе переднє кріплення, де внутрішня балка стоїть. Можна металеву пластину прихімічити, там в кінці є кусочок, за який можна причіпитись. Пластину робити кутником, і до бічної поверхні додатково ще на поліуретановий герметик посадити. Мабудь буду ремонтувати. Є заради чого, бампер в чудовому стані, звичайно крім цих кріплень рівненький. Одним словом "оригінал". Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 16 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2016 (изменено) В 12.07.2016 в 00:00, ВОВ@Н сказал: Так, Рост правий, спробуй поремонтуй, бо ту "каку" яку ти купиш на базарі за бешені гроші, на сонці покруте і тільки гроші на вітер. Звичайно можна найти б/у радянського виробництва, але ціна там мабуть теж не маленька. В мене стояв радянского виробництва зеленковатий(не думаю що його хтось міняв),на експортній машині-теж покручений.Така у цих бамперів біда,зато ворота ними можна відкривать або дещо подвинуть Хіба якщо з нового підкласти бруска деревяного сухого(недосушений ще почне крутити) щей на герметік,тоді буде він рівний. Изменено 16 июля, 2016 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Anatoliy2108 0 Опубликовано 16 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2016 В 12.07.2016 в 00:00, ВОВ@Н сказал: Так, Рост правий, спробуй поремонтуй, бо ту "каку" яку ти купиш на базарі за бешені гроші, на сонці покруте і тільки гроші на вітер. Звичайно можна найти б/у радянського виробництва, але ціна там мабуть теж не маленька. Дивився я передні бампера, є недорогі 600-700 грн. "Технопласт" чи "Компласт" але кажуть що вони не дуже міцні. Завод в середньому 1600 грн. дороговато. Дивився і б/у-шні бампера криві якісь, хвилясті. Ви з Ростом праві, треба робити рідний тай нічого не видумувати! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 16 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2016 я совєтським бампером ланосу розбив фару погнув крило і зніс бампер , свій з ноги поправив і він став на місце Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Anatoliy2108 0 Опубликовано 16 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2016 2 часа назад, American Boy сказал: я совєтським бампером ланосу розбив фару погнув крило і зніс бампер , свій з ноги поправив і він став на місце Мій бампер ДТП пережив, лупанула мою машинку Шкода з переднього правого боку. Основний удар прийняв на себе бампер, від удару відлетів на метрів 10 від авто. Кріплення постраждало і трохи пошкрябаний, а так ціленький, чесно кажучи сам не очікував що такий міцний. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июля, 2016 (изменено) В мене передній бампер в одному місці прогнувся десь на сантиметрів 8-10, то я підставив між пластиком і швелером кришку від баночки промивки карбюраторів. Вона туди добре стала і провисання вирівнялось. Изменено 18 июля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти