American Boy Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 привіт всім . настали холода , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно. Суть така що 2 роки назад в мене стояв ще старий блок на старі пальчикові запобіжники і обігрів там робили , так як десь в блоці перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити , але блок так глючив по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/ Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Підкажіть куди саме в яку колодку і в який контакт втикнути той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю .
American Boy Опубликовано 5 октября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 1 час назад, Zampolit сказал: по схемам и смотреть надо та я ж писав що посхемі неможу розібратись , мені треба пояснити як для дурних :)
Zampolit Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 для начала скинь схему, я тоже не предсказатель просто так не скажу, что куда
kostyan78 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 товарищ, подогрев отремонтировал токопроводящей пастой, на радиорынке покупал
mario052 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 8 часов назад, American Boy сказал: привіт всім . Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Встиг втікти? :))))
Volf Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 5 октября, 2016 (изменено) 9 часов назад, American Boy сказал: привіт всім . настали холода , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно. Суть така що 2 роки назад в мене стояв ще старий блок на старі пальчикові запобіжники і обігрів там робили , так як десь в блоці перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити , але блок так глючив по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/ Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Підкажіть куди саме в яку колодку і в який контакт втикнути той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю . Зелений провід у яку полоску і яка панель стоїть?По схемі,якщо я не помилився,то зелений з червоним,він підключається на колодку Ш4(червона)в перший штекер.Колодки з буквою Х те саме:Х4 на перший штекер. Изменено 5 октября, 2016 пользователем Volf
Vasjok Опубликовано 6 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 6 октября, 2016 Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову?
Volf Опубликовано 6 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 6 октября, 2016 2 часа назад, Vasjok сказал: Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову? На цій схемі і двух тих що в мене в книжці на 1-й контакт,що на високу,що на низьку панель.Може на інжекторній на 9-й,але автор не уточняє яка в нього автівка.
American Boy Опубликовано 7 октября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 октября, 2016 15 часов назад, Vasjok сказал: Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову? я не виправдовуюся , вікно запріло дзеркала теж ,дощ , темно , і вектра стояла неправильно припаркована . і я її не пошкодив . вийшов оглянув ліхтариком посвітив , пробку зробив :) дякую за пораду піду попробую
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти