Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

привіт всім .

настали холода  , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно.

Суть така що 2 роки назад  в мене стояв ще  старий блок на старі пальчикові запобіжники  і обігрів там робили , так як десь в блоці  перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле  і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити  , але блок так глючив  по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я  поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/

Поїздив так 1,5 роки  , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло.

Підкажіть  куди саме  в яку колодку і в який контакт втикнути  той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю .

Опубликовано
1 час назад, Zampolit сказал:

по схемам и смотреть надо

та я ж писав що посхемі неможу розібратись , мені треба пояснити як для дурних :)

Опубликовано
8 часов назад, American Boy сказал:

привіт всім .

Поїздив так 1,5 роки  , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло.

Встиг втікти? :y: :))))

ab230096.gif
Опубликовано (изменено)
9 часов назад, American Boy сказал:

привіт всім .

настали холода  , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно.

Суть така що 2 роки назад  в мене стояв ще  старий блок на старі пальчикові запобіжники  і обігрів там робили , так як десь в блоці  перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле  і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити  , але блок так глючив  по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я  поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/

Підкажіть  куди саме  в яку колодку і в який контакт втикнути  той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю .

Зелений провід у яку полоску і яка панель стоїть?По схемі,якщо я не помилився,то зелений з червоним,він підключається на колодку Ш4(червона)в перший штекер.Колодки з буквою Х те саме:Х4 на перший штекер.

Изменено пользователем Volf
Опубликовано

Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9.

П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову?

Опубликовано
2 часа назад, Vasjok сказал:

П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову?

09-vazschemerik21.jpg

На цій схемі і двух тих що в мене в книжці на 1-й контакт,що на високу,що на низьку панель.Може на інжекторній на 9-й,але автор не уточняє яка в нього автівка.

Опубликовано
15 часов назад, Vasjok сказал:

я не виправдовуюся , вікно запріло дзеркала теж ,дощ , темно , і вектра стояла неправильно припаркована .  і я її не пошкодив .  вийшов  оглянув ліхтариком посвітив  , пробку зробив :)

дякую  за пораду  піду попробую

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти