American Boy Опубликовано 10 октября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 10 октября, 2016 питання закрите :) . вчора в неділю .... так знаю що в неділю неможна нічого робити чи ремонтувати ,але я то сприймаю як відпочинок чи хоббі . розібрав щиток приборів і зняв бороду .виявилося (правда аж через півтори години пошуків куди втикнути провід щоб подалось живлення на задній обігрів . Знайшов , втикнув , заробило . Але блін не працює контрольна лампа , розібрав щиток і тут сюрприз , лапочик або перегорівші і є лише на самих необхідних лампах , тобто на паркінну протитуманках і обіріві нема ламп . взяв ламку з дальнього світла і почав тикати . Поняв що лампа обішріву порацює але і протитуманти чомусь теж . Аобщем ітог були переплутані колодки заднього обігріву і протитуманних фар , поміняв місцями назад , зєднав два проаоди які були розімкнені попередніми горе електриками , тепер працюють і протитуманки і обігрів . P.S. Kyrva-matь , поки сам руки не запхаєш і не зробиш ніхто тобі не поможе навіть за бабло . дякую за увагу.
Volf Опубликовано 10 октября, 2016 Жалоба Опубликовано 10 октября, 2016 Я так і не поняв,причом тут був блок запобіжників?
American Boy Опубликовано 11 октября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 11 октября, 2016 (изменено) В 10 жовтня 2016 р. в 19:46, Volf сказал: Я так і не поняв,причом тут був блок запобіжників? Бо я був переконаний із колодки вирваний провід який дає сигнал на реле обігріву . Але все виявилося набагато прозаїчніше Изменено 11 октября, 2016 пользователем American Boy
American Boy Опубликовано 15 декабря, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 15 декабря, 2016 І ще купив , затонував і поставив нове заднє скло з працюючим обігрівом , скло 600грн, ущільнювач 280грн, тоніровка 400грн. Заодно ще й лобове затонував прозорою атермальною плівкою 1500грн. хотів антиблік але там ціна майже 100$
Caridi Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Опубликовано 21 декабря, 2016 В 15.12.2016 в 08:21, American Boy сказал: . Заодно ще й лобове затонував прозорою атермальною плівкою 1500грн. Мажор
vovaha Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Опубликовано 21 декабря, 2016 37 минут назад, Caridi сказал: Мажор Ага мажор. Полторуху на тонировку лобовухи это фетиш
lightstar1411 Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Опубликовано 21 декабря, 2016 Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка?
Caridi Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Опубликовано 21 декабря, 2016 5 минут назад, lightstar1411 сказал: Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка? кондиционер заменяет :)
American Boy Опубликовано 29 декабря, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 29 декабря, 2016 В 21 грудня 2016 р. в 22:40, lightstar1411 сказал: Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка? В теорії , відбиває інфрачервоні промені, тим самим не дає салону розжарюватися . маю тепер іншу проблему , дворніком лобове поцірапане , як заполірувати ?
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти