Yar4Eg - рукопопк, балабол та кидало

Рекомендуемые сообщения

Привіт!

Є такий собі Ярослав, який типу сварщик/рихтовщик. Нік на нашому форумі Yar4eg. Іменуєтсья в неті  "Болти та гайки".

Хотілось би попередити всіх, хто подумує з ним співпрацювати.  Дуже раджу всім обходити цю людину стороною.

Тепер про ситуацію (кавичками буду встявляти прямі цитати).

Цей чувак варив мому куму авто (пороги, арки, днище). В 2016 році. "Десь з 20 січня, 5-6 тижнів памятаю без машини був"

"15 тищ за поварку, хоча домовлялись за 10, но коли розібрав салон спригнув шо мол тут так доуа шо 10 тищ реально понт.. Я ще його заправляв бензом, бо на жалость давив шо нема за шо кататись, а ну да, в нього не було де і чим варить, я ж іще інструмент купляв з надією справу відкрити з ним по поварці авто, приміщення ж теж моє. Десь до 3 тис грн бензом я його заправив."

На свою роботу чувак давав гарантію чи то 3 чи то 5 років, кум точно запам'ятав.

Поварити поварив. лишив пару дирок незаварених, але куму було не принципово - головне щоб корпус бів міцним і можна було довго ще катати (авто потрібне для роботи).

"Моментів дохера і трошки, суть взагалі в тому шо людина обіцяє за малу суму все зробити, потім мол дохера повилазило ржавчини, дирок, роботи, треба більше за роботу збити, хоча клієнт аж ніяк не розраховував на таке, і якби знав шо сума буде більша, на поварку машину не повіз би.."

"А робить мило мягко кажучи, аби швидше"

Чому сьогодні пишу цей відгук - сьогодні прийшлось поміняти бензобак.

Були гнилі і ржавчини в підлозі під диваном. Як думаєте, що він зробив? Думаєте він зняв бак і нормально там все зачистив заварив? Та ні. Нащо заморачуватись. Він насверлив отворів і посадив куски бляхи на заклепки.

"А я і помітив потім шо воняє бензом якшо в повороти різко швидко входити, або гальмувати активно чи ускорятись"

Під авто кум сильно не лазив, зараз треба було дещо зробити і вирішили не на сто їхати а самим "покрутити" і виявили що бак весь в бензі. Фігово. На розборці взяли новий б/у-шний бак і до роботи.

В загальному ось фото того, що відкрилось в процесі розбору.

viber image.jpgviber image1.jpgviber image2.jpgviber image3.jpgviber image4.jpgviber image5.jpg

Тепер чувак морозиться. Спочатку тупо морозився "я не я і хата не моя", потім признав що таки дійсно бак не захотів знімати. Потім запропонував з його сторони компроміс - він дасть 150 грн щоб заклеїли дирявий бак. ..... нема слів, одні емоції.

В общому, як я і написав в темі Yar4eg - рукопопк, балабол та кидало. за свою роботу та слова не відповідає.

телефон 067-509-48-21

його група СТО "Болты & Гайки"

його оголошення на лох.юа  Сварка и обработка автомобилей. Не дорого, действительно качественно! - Авто / мото услуги Киев на Olx

Изменено пользователем emigrant-l
добавив посилання на лох.юа
  • Upvote 1
  • Ответов 38
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Привіт! Є такий собі Ярослав, який типу сварщик/рихтовщик. Нік на нашому форумі Yar4eg. Іменуєтсья в неті  "Болти та гайки". Хотілось би попередити всіх, хто подумує з ним співпрацювати.  Ду

Давайте зачекаєм) Правда реакція вже є, ось така - "я не я і хата не моя"

Ну это как минимум несерьезно. :) Я еще понимаю человека заставить бесплатно устранить свои косяки, но что бы он платил за такси на котором кто то куда то ехал... Так можно ему компенсацию насчитать в

Изображения в теме

Он уведомлен об этой теме...

Ждём реакции с его стороны.

Давайте зачекаєм) Правда реакція вже є, ось така - "я не я і хата не моя"

viber image6.jpg

viber image7.jpg

• Upvote 1

А на какую компенсацию рассчитывает пострадавшая сторона?

Маленького, кто хочешь обидит.

Сочувствую,вот это "повезло" к такому говноделу обратиться...

Кстати ТС,отпиши ему в вайбер,что если не будет вразумительного ответа с его стороны здесь,то его как пользователя ожидают последствия.

Изменено пользователем bega
4 часа назад, ValerKat сказал:

А на какую компенсацию рассчитывает пострадавшая сторона?

Взагалі з цією людиною були "обірвані" всі зв'язки. Діалог (результат якого і привів до написання цієї теми) почали вчора в розрізі компенсації в обсязі грошей, які були потрачені на заміну бака - вартість запчастин, роботи, проїзду (на таксі прийшлось терміново до закриття магазу їхати, щоб докупити стопорне кільце з'єднання труби і бака) + роботи по зачистці/заварці тих дирок і лажи в підлозі під сідушкою.

3 часа назад, bega сказал:

Сочувствую,вот это "повезло" к такому говноделу обратиться...

Кстати ТС,отпиши ему в вайбер,что если не будет вразумительного ответа с его стороны здесь,то его как пользователя ожидают последствия.

Це точно. Кум мені писав, що рішив з ним мати справу бо "ізначально він сказав "незалежно від того в якому стані буде машина коли салон розберем, за 10 тисяч поварить" я того і взявся у нього це робити" (цитата з вайбера).

2 часа назад, emigrant-l сказал:

Взагалі з цією людиною були "обірвані" всі зв'язки. Діалог (результат якого і привів до написання цієї теми) почали вчора в розрізі компенсації в обсязі грошей, які були потрачені на заміну бака - вартість запчастин, роботи, проїзду (на таксі прийшлось терміново до закриття магазу їхати, щоб докупити стопорне кільце з'єднання труби і бака) + роботи по зачистці/заварці тих дирок і лажи в підлозі під сідушкою.

Ну это как минимум несерьезно. :) Я еще понимаю человека заставить бесплатно устранить свои косяки, но что бы он платил за такси на котором кто то куда то ехал... Так можно ему компенсацию насчитать в два раза больше, чем он заработал на поварке. :)

А вообще по факту, был проделан объем работы, после которого заказчик принял эту работу... Я не в коем члучае не оправдываю человека, халатно исполнившего обязательства, но все же. Работа была сделана, и машина была забрана. То есть приемка состоялась. О гарантийных обязательствах речи не шло, как и не было никаких товарно чековых накладных. По итогу имеем плохое настроение из за некачественной работы. А порчему? Потому что жадность. Элементарная жадность. Хотелось подешевле, но так, что бы сделали аля с конвеера машина сошла. Но так же не бывает. Качественная работа стоит совсем других денег. У меня знакомый раму варил на монтерее. Так полторуха долларов. И это он еще искал, кто возьмется. И сам снимал кузов с рамы и ставил его обратно. В общем спасибо конечно за предупреждение о плохом мастере, но думаю, не стоит портить себе нервы с требованием компенсации.

морду лица разве что набить для успокоения. :)

• Upvote 1

6 минут назад, ValerKat сказал:

Ну это как минимум несерьезно. :) Я еще понимаю человека заставить бесплатно устранить свои косяки, но что бы он платил за такси на котором кто то куда то ехал... Так можно ему компенсацию насчитать в два раза больше, чем он заработал на поварке. :)

Валера,по хорошему таких говноделов нужно учить вообще по другому...

Они как я понял оговаривали полную поварку авто,а не выборочную,плюс ценник как бы тоже на это намекает. Если полная поварка,значит полная,а не ваню то что хочу и вон там я не варил,бо антикор сверзу и не было видно...

Он взял 15000 но при этом наговноделал ерунды и предлагает компенсацию аж целых 150грн ну не смешно разве?

Ну так надо было не принимать машину, а заставлять доделывать, переделывать, и т.д. А так получилось, с одной стороны гомномастер, а с другой клиент раззява.

Сжечь нафиг гараж! Времена тяжелые, разбираться никто не будет:smile:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти