Рекомендуемые сообщения

Ітак прошу вашої допомоги .

Авто ваз 21083

ВУТ ТОРГМАШ - йому 1,5року, вже мінялась вже діафрагма.

ГТЦ Автоваз - 1,5року.

всі тормозні шланги -1,5 року.

задні  тормозні циліндри Базальт - 1,5 року.

задні тормозні колодки - 1,5року

задні барабани АВТОРЕАЛ ЧУГУН - 1 рік може і менше , але як сказав мастер , вони якісь завеликі , бо коли  ми їх ще ставили вони налізли на колодки що ми навіть ручнік не відпускали , а зараз взагалі болтаются , відповідно довелося підкладати розрізані гайки під пластинки ті що розпирають задні колодки щоб ручнік хоч якось тримав .

передні бліни підношені

передні тормозні колодки - зношені на половину (сам не бачивна сервісі мастер сказав)

Регулятора задніх тормозів (колдуна) нема стоїть тройнік.

ручнік розтягнутий треба підтягути ,але покищо машину  тримає .

тормозуха в на уровні .

Ітак симптоми такі , під час гальмування машина дуже погано гальмує  , особливо якщо треба гальмувати швидко , тормоза хапають аж внизу , і то так що блокуються колеса.

якщо відпустити педаль тормозу і нажати  знов то хапає вже зверху як було колись і добре починає тормозити , відповідно можна регулювати ногою зусилля на педалі щоб не блокувались колеса .

Колдун новий Є руки не доходять поставити і ще весною куплю диски р14 і хочу тормоза р14 поставити . правда незнаю чи можливо  знайти в районі  100-120$ якісь р14 легкосплавні диски  більш менш пристойні , зараз в мене FUTURA R13

підкажіть в чому в мене зараз проблема . ?

Изменено пользователем American Boy

По симптомам воздух в тормозной системе. Как давно менялась тормозная жидкость и насколько качественная заливалась?

• Upvote 1
1 час назад, toxa777 сказал:

По симптомам воздух в тормозной системе. Как давно менялась тормозная жидкость и насколько качественная заливалась?

да пофиг какая , лишь бы свежая ) 

+1 к воздуху

если педаль "ватная" - то дело в нем

если просто с 2-3 качка хватает, то проблема с ВУТ 

замена диафрагмы обычно выкинутые деньги и время, так что с чего начинать понятно думаю

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

9 часов назад, Atom.DP сказал:

да пофиг какая , лишь бы свежая ) 

+1 к воздуху

если педаль "ватная" - то дело в нем

если просто с 2-3 качка хватает, то проблема с ВУТ 

замена диафрагмы обычно выкинутые деньги и время, так что с чего начинать понятно думаю

Коли минулого разу , бала проблема з Вут то педаль просто ставала дубова і потрібно було дуже сильно тиснути щоб машина гальмувала за кілька качків , а зараз вона мяка легко нажимаєтся до самого низу . На рахунок воздуха я тормоза прокачував був воздух в задньому лівому , але після того  майже нічого не змінилось .

Может стерлись задние колодки и зазор большой между барабаном.Вот и получается,что б раздвинуть их на пару мм.,приходится пару лишних см.педалью давить

Если потерлись задние, то можно затянуть ручник, так чтобы 3 щелчка осталось, и попробовать торможение. Если будет норм, то колодки задние потерлись или растянутый ручник.

Это я из личного опыта.

Ітак чекаю поки в дружини закінчится робочий день , забіг після залу в МаК. ;) побалувати себе дабчізбургером і відписатись чим закінчилась історія з тормозами . Знайомий мастер не з міг мене прийняти, тож я взяв тестя поїхав на сусідні гаражІ , дав сторожу 5грн. Щоб заїхати  на естакаду і ми прокачали тормоза і підтягнули ручнік . Тепер тормрза хапають мертво . Минулого разу така процедура в Лада сервісі обійшлась 150грн і результат був майже нульовий . Поки сам не зробиш тобі ніхто нормально не зробить .

Сьогодні мені відправили нові Б/У шні диски Alessio дав 1800грн, відреставрую їх . Хотів якісь slik але для мене дорого навіт Б/у . Бачив просять , 7-9тис.

тож попереду перехід на передні вентильовані тормоза R14.

Изменено пользователем American Boy
  • 4 недели спустя...

проблема повернулась , постійно завоздушуєтся  задня ліва сторона .

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти