emigrant-l 165 Опубликовано 6 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2017 Привіт! Відносно недавно поставив собі рульові тяги від 2110. Розвальщикам їх простіше регулювати. Трохи покатався, і замітив, що при повному вивороті керма вправо є лівий звук. а якщо при цьому щей з бровки "злажити" можна почути навіть стук. При огляді, замітив що на корпусі рульового накінечника є потертості зі сторони стійки. По фото тяг в зборі з накінечниками видно що накінечники 2110 мають більш угловату форму. І, походу, якраз тим кутом накінечник "впирається" в стійку при вивороті керма. Хто собі робив таку заміну, підскажіть, як виходили з ситуації? фото порівняння тяг взборі Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2017 Невже ніхто не стикався з таким нюансом? В мене стійки з патронами. Вчора погуглив чи можна поставити корпуса стійок від десятки, нажаль під заміну тільки все стійку в зборі бо вони чи коротші чи що... Доречі, "контакт" є тільки при крайньому вивороті вправо (тобто правий накінечник і права стійка), зліва такого не спостерігається... (сходження зроблене норм, кількість обертів керма вправо і вліво однакова). Ось тут виділив зону де "зашліфовано". Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zampolit 16 Опубликовано 7 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2017 Лично мне развальщик не советовал ставить такие тяги с наконечниками так как сгоны разбиваются быстрей (это те внутряшки которые регулируют). Поэтому лучше сток, а развальщик берет деньги за развал, поэтому пусть работает и не выделывается. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти