emigrant-l Опубликовано 18 июля, 2017 Жалоба Опубликовано 18 июля, 2017 Привіт! Продам беу смартфон HTC Desire V. Юзався мною останніх півтора-два роки, до мене десь також років півтора був в користуванні в добре відомої мені людини) Смарт воркінгає. В цієї моделі є відомий глюк - перегорання чи то чіпу чи то чого... в загальному з трьох куплених таких телефонів живий досі тільки цей (походу єдиний без браку). Десь весною неудачно прижався до столу разом з телефоном в кармані - результат тріснутий тач, але на функціонал не впливає. Також з однієї сторони відклеїлась алюмінієва рамка. На екрані (тобто тачі) є дрібні царапки. Наявний запасний дисплейний модуль з норм рамкою та тачем, але в ньому не працюють сенсорні клавіші (купував для заміни розбитого, але розвели мене на лоха). В інеті народ таким користується поставивши доп прогу - замінник сенсорних клавіш. Дисплейний модуль йде "в нагрузку". Батарея тримає день при активному користуванні (тел використовувався для дзвінків/смс, для серфінга та ігрух вже давно він слабуватий). ціна думаю 600 грн... торг. фото (зліва тел, зправа дисплейний модуль) Ірпінь-Київ. Леонід, О68-14О-17-7З Мій бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти