Рекомендуемые сообщения

Томасето АТ 07. На скільки я знаю регулювання врізками і камфоркою трохи  відрізняється, у мене була камфорка, а під врізки не регулював ніразу

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 33
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Попробуй поставити холостий на зиму не менше  950 оборотів, або бідна суміш

Дехто каже що вона душить карб. Але у мене така стояла і до 120 машина набирала ходу аж бігом, при тому розхід був нормальним. При установці такої камфорки не треба свердлити карбюратор і газ под

2 часа назад, ВОВ@Н сказал:

Томасето 7. На скільки я знаю регулювання врізками і камфоркою трохи  відрізняється, у мене була камфорка, а під врізки не регулював ніразу

Камфорка это типа пластины в карбюратор?

23 минуты назад, Вячеслав 21093 сказал:

Камфорка это типа пластины в карбюратор?

ce837edcc847.jpg

Дехто каже що вона душить карб. Але у мене така стояла і до 120 машина набирала ходу аж бігом, при тому розхід був нормальним.

При установці такої камфорки не треба свердлити карбюратор і газ подається у дві камери. Бо є що ставлять врізку (штуцер) ітльки в першу укамеру, то при відкритті другої камери може буьт провал. А якщо ставити врізки в дві камери, то  трохи важко настроювати, і розхіб більше 10 літрів. 

Ставиться на шпильки у воздухан на карбюратор

У бортовику моєму є на 146 сторінці, як це все ставити.

• Upvote 1

r119p.gif

Бортовий журнал

22 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

ce837edcc847.jpg

Дехто каже що вона душить карб. Але у мене така стояла і до 120 машина набирала ходу аж бігом, при тому розхід був нормальним.

При установці такої камфорки не треба свердлити карбюратор і газ подається у дві камери. Бо є що ставлять врізку (штуцер) ітльки в першу укамеру, то при відкритті другої камери може буьт провал. А якщо ставити врізки в дві камери, то  трохи важко настроювати, і розхіб більше 10 літрів. 

Ставиться на шпильки у воздухан на карбюратор

У меня только в первую,больше 120 не едет, на бензине 130

Через те й вибирав камфорку

r119p.gif

Бортовий журнал

7 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Через те й вибирав камфорку

А на бензине тоже из-за газа тупая стала?Изначально я из нее 160 выжимал без напряга когда гбо на ней не было,я обычно спокойно езжу,но бывает,что нужно ускорение,и как то на трассе газу,а она 110 и все,перешёл на бензин-тоже самое.

2 часа назад, Вячеслав 21093 сказал:

А на бензине тоже из-за газа тупая стала?Изначально я из нее 160 выжимал без напряга когда гбо на ней не было,я обычно спокойно езжу,но бывает,что нужно ускорение,и как то на трассе газу,а она 110 и все,перешёл на бензин-тоже самое.

Після установки ГБО, різниця з бензином трішки була, але ледь помітна.  Я до речі після того як поставив ГБО, зробив трішки раніше запалення на трамплері.

r119p.gif

Бортовий журнал

44 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Після установки ГБО, різниця з бензином трішки була, але ледь помітна.  Я до речі після того як поставив ГБО, зробив трішки раніше запалення на трамплері.

Мне гбо в Житомире ставили,они же и регулировали расход был бомба трасса меньше 7 при 100 км/ч и по городам 50,60, каждый год на море 820 в одну сторону

Якщо й на бензині стала гірше їхати, то проблема мабуть не в ГБО.

r119p.gif

Бортовий журнал

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

Якщо й на бензині стала гірше їхати, то проблема мабуть не в ГБО.

Капремонт двигателя не помог,может в карбюраторе накрутили или зажигание газовщики при установке

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти