Graf 0 Опубликовано 12 марта, 2007 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2007 Ну не могу я понять как оно может быть без проблем! Реально отверстие в двери и с уплотнителем не расчитано на что-то ещё, а тут всунуть ещё и крипёж к ветровику, вот из-за того что места меньше стало стекло до конца в паз и не доподымается. У меня в 99-й проблемы не было пока электростеклоподьёмники не поставил, а как поставил так и всё.Приезжай на встречу покажешь.Ок приеду, не вопрос, просто я обычно могу на встречу заскакивать не раньше 20.00 Я вот тут про крепеж к ветровику первый раз слышу..... была там железка в комплекте, я ее выкинул, долго думал куда ее втулить так и не понял зачем она нужна... Все что не делается, делается к лучшему.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 13 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 июля, 2015 (изменено) Підніму стару тему про вітровики/дефлектори на рамку дверей. Колись давно купив собі такий девайс, але мабуть попалась Китайська фігня, бо почали відставати через пару днів. Клеїв у теплу погоду (було діло влітку, температура 25-27 гр.) Також вони не ставали рівно з рамкою дверей, тобто якщо ставити по рамці починаючи від дзеркала і до згину рамки, то в кінці дверей дефлектор виступав за саму рамку, і йому просто не вистачало "тіла" до чого приклеїтись. Якщо рівняв від вугла і йшов до дзеркала, то біля дзеркала вже не було куди кріпити, бо знову йшов великий перекос. Може якби зразу при покупці прикладав до дверей, то помітив би таку нерівність, але купував їх без авто і після покупки пройшло більше 3-х місяців. Хоча вони потримались пару днів, але всеж таки деякі плюси були: в дощ можна було приспустити трішки вікно і каплі не попадали в салон, на ходу можна було трішки приспускати скло, що давало трохи свіжого повітря в салон. Але побули вони в мене не довго. Бо на ходу посинали відставати. На днях зняв у родича з його вісімки вітровики, що вставляються під ущільнювач. Короче какашка ще та , вікно до кінця не закривається, свистить на швидкості і закриває обзор біля стойки де дзеркало більше ніж на тих що були у мене раніше. Якої фірми порадите купити, і як краще приклеїти, щоб не відставали. Бачив ролик в Інтернеті, то там мужик по пару капель через 10 см додає прозлорого клею Момент, щоб надійніше трималось. Изменено 13 июля, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти