Рекомендуемые сообщения

на передней ступице есть буртик на который надевается диск и он должен соответствовать ЦО диска, у меня он был немного больше, вот это "больше" я и "решил" болгаркой)

• Ответов 244
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Вот сижу я тут знач, нашел свой бортовик и как то понимаю что давненько (очень дофига давненько) ничего не писал, о чем мне уже как то напомнил многоуважаемый emigrant-l Но особо то и не было что

Через несколько дней Я понял что апетит у мафинки недетский - самое время было занятся карбуратором, свечами и двигателем. Карбюратор сначала почистили слегка, то же проделали и со свечами, поменяли р

Христос воскрес! Радий читати твій БЖ! Диски - бімба!!!! виглядають на баааааагато краще аніж те, що ти писав - типу " ну я просто купив собі нові диски" ))))))) скромняга ти однако !!! ))))

Изображения в теме

Вигляд гарний :yes4:

Може маєш фотку в такому ракурсі на 13 дисках щоб було видно різницю?

Як змінилась динаміка, на комфорт не вплинув менший профіль? В тебе підвіска стокова чи занижав?

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

підвіска абсолютний сток, фото на сток 13-х штамповках ввечері закину

відчуття - руль важче крутити, загальмувати юзом тре дууууже вже потиснути на гальма

керується як по рейках, крениться що аж страшно, але в знос не йде

Та і толком часу попробувати можливості ен було коли

підвіска абсолютний сток, фото на сток 13-х штамповках ввечері закину

відчуття - руль важче крутити, загальмувати юзом тре дууууже вже потиснути на гальма

керується як по рейках, крениться що аж страшно, але в знос не йде

Та і толком часу попробувати можливості ен було коли

в мене також підвіска повний сток, і кренится просто ..опа :unsure:

В нашому випадку, думаю що тільки стаб від 10 і допоможе

в мене також підвіска повний сток, і кренится просто ..опа :unsure:

В нашому випадку, думаю що тільки стаб від 10 і допоможе

Не думаю, що він дуже змінить картину. В мене стоїть, особливої різниці не помітив, може я не з тими швидкостями входжу в повороти... Є така думка, що товстіші стаби це добре на асфальті, по бездоріжжю від них тільки -. Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

зараз зріє питання заміни передніх стійок і думаю опорних за компанію, от думаю що поставити

робочі версії:

1) сток сааз - вже є, 60тис вижили вроді

2) вкладиші, тільки блін які - масло, газ/масло, більштайн, боге, кайаба????, хз

3) перепакувати то що є зараз - якось недовіряю тому

стиль їзди більше комфорт і економія на газу, іноді поганяти під настрій + перельоти на далекі дистанції - літом хочу в Європу як варіант

п.с. стаб від 10-ки чи Пріори думаю є сенс ставити вже після перетряхання пер підвіски, і то не факт

зараз зріє питання заміни передніх стійок і думаю опорних за компанію, от думаю що поставити

робочі версії:

1) сток сааз - вже є, 60тис вижили вроді

2) вкладиші, тільки блін які - масло, газ/масло, більштайн, боге, кайаба????, хз

3) перепакувати то що є зараз - якось недовіряю тому

стиль їзди більше комфорт і економія на газу, іноді поганяти під настрій + перельоти на далекі дистанції - літом хочу в Європу як варіант

п.с. стаб від 10-ки чи Пріори думаю є сенс ставити вже після перетряхання пер підвіски, і то не факт

з цимм питаннями я не один форум перечитав і зупинився на такому варіанті:

1.Опори СЄВІ САФАРІ 2110

2.Вставки в ідеалі БОЖЕ,але якщо буде сутужно з грошима тоді ХОЛА виключно масло.

3.Мав перепаковку не сподобались і продав :pardon:

+ хочу ще пружини поміняти на ППРЗ комфорт , тимпаче що знайомий пропонує нові за 200 грн. :good:

Не думаю, що він дуже змінить картину. В мене стоїть, особливої різниці не помітив, може я не з тими швидкостями входжу в повороти... Є така думка, що товстіші стаби це добре на асфальті, по бездоріжжю від них тільки -.

спасибі відговорив :rolleyes: ,краще ці гроші на більш благі діла спрямую :thank_you:

Изменено пользователем Любомир

о, тоді розповідай якщо тема прохавана:

1) чому від 2110, а не від 2108. В чому їх прикол пере іншим СС і тд стоком?

2) Боге масло?

3) так і думав

п.с. про стаб не планую наразі

о, тоді розповідай якщо тема прохавана:

1) чому від 2110, а не від 2108. В чому їх прикол пере іншим СС і тд стоком?

2) Боге масло?

3) так і думав

п.с. про стаб не планую наразі

1.СЄВІ Сафарі для 2108 піднімає машину,чого нікому не потрібно :rolleyes: ,а от від 2110 все залишається як є,

тільки по-перше - в них конструкція інша і більш надійна ніж у стандартних,відповідно і навантаження розподіляється по іншому.

І що саме приємне руль буде крутитись по легше :rolleyes:

2.Тому що їздив на задніх перепаковках не сподобалось, а от коли перейшов на БОЖЕ масло стало набагато приємніше.

Уже півроку катаюсь,одним словом :good:

То БОЖЕ у тебе і перід і зад, чи тільки зад?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти