Рекомендуемые сообщения

Речь вообще-то шла о 15 панели, причем тут 8 борода?

• Ответов 35
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

При том, шо тоже "Хочу покрасить"...см пост №18 ...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 9 месяцев спустя...

Я також стою перед вибором красити - перетягувати (низька панель). Якщо рахувати 1бал фарби-35 грн(піде напевно 3бал), грунт-35 (також 3бал), грунт для пласт-75 і ще лак -?, разом виходить біля 350 грн. Про перетяжку- не знаю ціни шкірзамінника, яле процес складніший ніж красити. Хто красив поділіться враженнями від експлуатації та скільки треба матеріалів.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Тремя баллонами ты не только панель покрасишь, но и на заборах поэму написать можно.

Если только торпеду, то по одному баллону тебе хватит выше крыши. Обычный грунт не нужно, достаточно только для пластика. Если ты решил покупать краску за 35 грн, то лучше сразу откажись от этой идеи. Иначе потом будешь всем рассказывать, что покраска торпеды - это гавно, что краска все равно не держится, лущится, царапается...

Тремя баллонами ты не только панель покрасишь, но и на заборах поэму написать можно.

Если только торпеду, то по одному баллону тебе хватит выше крыши. Обычный грунт не нужно, достаточно только для пластика. Если ты решил покупать краску за 35 грн, то лучше сразу откажись от этой идеи. Иначе потом будешь всем рассказывать, что покраска торпеды - это гавно, что краска все равно не держится, лущится, царапается...

+1 :lol:

Літом красив бампера (були зелені) за такою схемою грунт по пласт - груновка - краска. Думав і торпедо за такою схемою :read: . Я розумію, що фарба в балончиках це не дуже добре (я брав мобіхел ), але можливості дістати компресор немає. Як бути в цьому випадку, бо щось треба робити з тою зеленою панеллю?

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Краска в баллонах ничем не отличается от такой же на разлив. Отличия только в том, что на разлив можно менять ее консистенцию и регулировать форму сопла, количество подачи краски, давление воздуха и т.д.

Дякую за відповідь :good: . Отже треба шукати (або купляти) компресор. На рахунок покраски, цей спосіб (грунт пл-грунт-краска) знайшов на якомусь сайті. Може дійсно не красити грунтом під фарбу, але не хочиться перевіряти прислів'я про скупого... Як бути підкажіть будь-ласка :o

Не усложняйте простое!

От обычного грунта краска на пластике крепче держаться не будет. А бутерброд из слоев получится толще, что не есть хорошо. У меня покрашено грунт для пластика - краска - лак и держится на торпеде больше года, а на остальных деталях салона уже лет 5

Viper дякую за пояснення. В тебе дверні карти також покрашені? В мене така ситуація: торпеда - половина зелена, накладка сіра; дверні карти сірі. Торпедо думаю красити, а от що з картами робити... Думав обтягнути їх шкірзамінником (думаю легше ніж панель бтягнути), а тепер незнаю як буде виглядати крашене торпедо і перетягнуті карти. Як на твою думку краще зробити.

Не усложняйте простое!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти