John Ripper 5 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 у меня тоже бусик. если наберется полный можно ехать) Я добропорядочный гражданин, ездящий на кредитной малолитражке. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 Ралі «Акерман»: криза не загрожує!Другого та третього травня у Білгороді-Дністровському, що розташований на мальовничому узбережжі Чорного моря, стартуватиме ралі «Акерман». І ця гонка не просто стане відкриттям великої ралійної першості, а ще й чудовим відпочинком для глядачів, бо організатори приготували для них дуже багато цікавого. А по багатьох пунктах ралі «Акерман» може стати піонером в українському ралі.Але по-перше – про склад учасників. На передодні закінчення прийому заявок свою участь у ралі «Акерман» підтвердили 44 екіпажі, що, враховуючи економічний стан у країні, дуже гарний показник. Хоча, є і втрати – розпався чемпіонський екіпаж Юрія Протасова та Олександра Горбіка. Один з чемпіонів, Юрій Протасов, заявлений на гонку у Естоніі, де він стартуватиме разом із Кирилом Несвітом. Разом із ними там стартуватимуть і Олексій Тамразов з Олександром Скочіком – тобто два цих екіпажі на ралі «Акерман» будут відсутні. Як і срібний призер минулої першості – Юрій Шаповалов. Поки пілота «Фокстрот ралі» у списках нема, і, нажаль, навряд чи він з`явиться, враховуючи те, що його штурман Кирило Несвіт у цей час стартуватиме у Талліні із Протасовим.А ось із ким поїде екс-штурман Протасова, чемпіон країни Олександр Горбік – поки загадка. Сам Олександр говорить, що це сюрприз, і про його рішення вболівальники дізнаються вже на ралі «Акерман».Хто точно стартуватиме, так це екіпажі Олександра Салюка-Адріана Афтаназіва, та Валерія Горбаня-Євгена Леонова. Також у повному приводі заявлені екіпажі Степана Мазура, Олександра Фельдмана, Івана Бойченка, Олександра Решетілова та Олексія Яновського, який зменив ВАЗівський кіт-кар на Mitsubishi Lancer. Багато змін у моноприводі: Сергій Чекан із Volkswagen Polo пересів на куди більш потужний дволітровий Peugeot 206, а на його Volkswagen поїде Олексій Штанько, Павло Гонтовий стартуватиме не на Fabia, а на Felicia, крім того, завдяки змінам Регламенту у першості тепер матимуть змогу їхати багато екіпажів на авто, які раніше виступали лише у кубкових змаганнях. Тепер – щодо глядачів. Адміністрація міста глядачам приділяє не меньшу увагу, ніж спортивній частині змагання: підготовані чіткі плани парковок для автомобілів глядачів, спеціальні майданчики, із яких видно більшу дистанцію спецділянки, готуються різноманітні розважальні заходи та концерти, публікуються списки числених готелів, до того ж, буде проведено виставку ретро-автомобілів. Тож, травневі свята на березі Чорного моря, та ще й під час такої захоплюючої події, як ралі – це справжнє задоволення для будь-якого гостя міста. До того ж, Білгород-Дністровський має багату історію. Чого варта лише стара фортеця на узбережжі. Але й це – далеко не все, що обов`язково приверне увагу до ралі «Акерман». Справа у тому, що цього року організатори змагань планують перенести до вітчизняної першості таку річ, як супутникове спостереження за кожним з гоночних авто у реальному часі. Це та сама практика, яка є невід`ємною частиною Чемпіонату Світу. До того ж, цей сервіс дозволить отримувати он-лайн результати та забезпечити додатковий хронометраж. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ice 0 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 Так давайте решать как едем... Из желающих: Я, Кат, Зина, Зизу, Борис, Алина... уже 6... и ещё много людей на встрече хотели... So fucking special... Лучше вообще ничего не делать, чем делать то, что тебе не нравится… Настоящие герои, всегда в запое (с) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ZZ-top 182 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 + еще 2-е ребят (отжигатели на Таврии) кстати, есть вероятность, правда небольшая, что бус у них будет (7-местный) + Толян едет либо участвовать, либо смотреть + СирСерик, как я понял Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
sirSerik 0 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 (изменено) Ну нам там нужно быть 30.04 вечером. Изменено 24 апреля, 2009 пользователем sirSerik С уважением, Сергей. 8 (097) 279-75-77 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Митрофан 0 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 скорее да чем нет +1 0938004895 Миша Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Egoist27 0 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 Ребята, и я тоже очень хочу поехать с вами!!! Но я в Сумах(( И ещё приглашаю всех желающих на Чемпионат Украины по мотокроссу, который пройдёт 13-14 июня в Сумах!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 + еще 2-е ребят (отжигатели на Таврии)кстати, есть вероятность, правда небольшая, что бус у них будет (7-местный)+ Толян едет либо участвовать, либо смотреть+ СирСерик, как я понялесли че...можем в фабию посадить двух трех людей...она будет на лафете ехать до места Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ZZ-top 182 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 если че...можем в фабию посадить двух трех людей...она будет на лафете ехать до места кстати, а в ППД нет пункта про людей в транспортируемом на лафете автомобиле? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Митрофан 0 Опубликовано 24 апреля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2009 кстати, а в ППД нет пункта про людей в транспортируемом на лафете автомобиле?запрещено! 0938004895 Миша Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти