Ксенон - красиво, безопасно и пантов КУЧА....

Рекомендуемые сообщения

Прівет всім одноклубникам! На носі вже осінь і темніти буде все швидше і швидше, задумався я про всановлення Ксенонів/біксенонів!!!!!

Але так як досвіду користування такими штуками немав, прошу поради у вас!!!!!

Що краще тільки ближній (ксенон) чи ближній та дальний?????Яку температуру вибрати 6000-8000-10000К ?????? Виробника якого???? І взагалі може в когось є Б/У???

бі.

в межах 4300-5000К

- 35Вт.

Не Китай.

І всьо буде чЬОтко!

Слухай мене - ____ не мене)

Изменено пользователем User-king

Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС  "ПасЦат" -  Кланц дваС

Прочитай вот тут, может сделаешь для себя выводы;) - http://uzr.com.ua/pbs.php?pbl_action=view&pbl_id=2571

...Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то только кислород в углекислый газ и пищу в говно...

ЗР - продажный журнал, не ведитесь много на что, хотя статью не читал, но по ранешнему опыту, там много заказных статей, так что выводы лучше делать с форумов.

А вообще, я тебе написал мой ИМХО, проверено на личном опыте, ставь то, что я тебе написал и не о чем другом не думай. Также уже где-о писал про зенон недавно поднималась даже эта тема.

Мощней поставишь, если не кугут-ракер, люитель спарко - выкинешь, ибо встречники будут блыкать, либо словишь жменю болтов в лобовуху, всему есть мера.

бі.

в межах 4300-5000К

- 35Вт.

Не Китай.

І всьо буде чЬОтко!

Слухай мене - ____ не мене)

Все вірно, крім "не китай". До "не китая" належать Кайксен, Акумен і ще одна чи дві марки, назв уже не пам"ятаю. Їх вартість 200 і більше уе за ксенон, а за бішку 350+.

А Шо-мі, Мітсумі, Сільверстоун і тд і тп, які вартують менше 200 - Китай. Не залежно від того, що там написано на упаковці. Я сам торгую такими речами, звідти і знаю.

Діалог з менеджером компанії-імпортера:

М. - Берите у нас ксенон! Хороший, корейский. Цена вот такая...

Я. - Точно корейский, или как у всех, "корейский"?

М. - Ну... В общем как у всех, но у нас по "спецзаказу" с нашим контролем качества.

І так всі поголовно.

Взагалі немає чого боятися китайського ксенону, головне аби була нормальна гарантія і виконувалися вказані вище вимоги.

А за 6-8-12К забудь і не мучай себе та інших.

Так, впринципі потрібно було більше детально описати - дешевий Китай. А так, зараз все там робиться.

Та звісно Китай майже завди велике ГЕ, но є одиночні випадки!!! 4300 то світло більш схоже на звичайні галогени, чи тіпа фіолетові такі????І чому ви не радити задумуватись про 8000-1200?Вони походу краще світити мають і розробки новіші!! Чи я вчомусь помиляюсь???А і ще одне, сьогодні був в магазині автозвуку(магнітолу на ремонт здавав), так там Ксенони БОШОВСЬКІбули по 100баків та Біксенони по159баків, писало АКЦІЯ!!!!!!! Розвод??? !

Та звісно Китай майже завди велике ГЕ, но є одиночні випадки!!! 4300 то світло більш схоже на звичайні галогени, чи тіпа фіолетові такі????І чому ви не радити задумуватись про 8000-1200?Вони походу краще світити мають і розробки новіші!! Чи я вчомусь помиляюсь???А і ще одне, сьогодні був в магазині автозвуку(магнітолу на ремонт здавав), так там Ксенони БОШОВСЬКІбули по 100баків та Біксенони по159баків, писало АКЦІЯ!!!!!!! Розвод??? !

4,3к-12к это цвет от желтого до синего.

Выше 5к-6к ездить не реально, в дождь/снег/туман вообще ничего не видно.

Да и ментам будет меньше повода до колупаться.

Так что не мучай себя и других участников движения, ставь до 5к и будет тебе счастье. :pardon:

6к уже многовато, НО еще терпимо.

Изменено пользователем uF_Xeon

Ну у мене вже третій рік ксенон стоїть, не жалуюсь все гуд, але все рівно коли мокра сильно погода, особливо сніг чи дощі постійні, то ставлю Філіпсовські галогенки. Дуже сильно гряжюка налипає приходиться фари часто выходити і протирати...

Все что не делается, делается к лучшему....

А і ще одне, сьогодні був в магазині автозвуку(магнітолу на ремонт здавав), так там Ксенони БОШОВСЬКІбули по 100баків та Біксенони по159баків, писало АКЦІЯ!!!!!!! Розвод??? !

У нас в Черновцах видел БОШевский ксенон впрошлом году по 160 у.е. простой,, а БИ вроде 220 был..
nomuaold_26_-M@RseL-.png

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти