Hamerrr 0 Опубликовано 5 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2009 Зловили мене на фару вночі в туман та мряку на мості у Львові. Стояли на зїздні правовуч під міст, прямо на пішоходному!!!!Короче один мене зупинив, забрав документи і пішов у свою машину, до мене підійшов другий і показав фару(Беркут) на ній було 90 км\год, я йому говорю: Не моя швидкість!!!!А він тому другому пиши по повній(я студент , офіційно ніде не працюю)!!!!! Короче накатали мені протокол на 300грн, В протоколі я не підписувався , але написав що з протоколом не погоджуюсь!!!!! Потім потрібно було понятих , а в мене в машині сиділа дружина та її сестра, їх за понятих менти відмовились брати, зупинили якихось двох таксістів і вони підписались!!!!! Протокол(копію) віддавати не хотіли!!!!Ледве видер!!!! Що мені тепер робити???? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ivanko 0 Опубликовано 5 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2009 Та же тема, меня в начале лета заловили, в дождь я в машине один. Причем ехал я в группе машин последним, был где то четвертой или пятой машиной. Тыкают мне радар 90 и говорят что моя скорость. А я реально ехал где то 70 ну может 75. У меня GPS и я реально знаю свою скорость. Я вообще говорю как вы могли меня замерить если я в группе машин ехал последним, а им пофиг. Я долго кричал что я так быстро вообше не езжу, что 90км это предел для моей машини, а он мне я тебе по минимуму напишу 240 грн, а ты там в суде оспаривай. Я так подумал какой суд, что там оспаривать, я один в машине, никого рядом нет, на улице дождь. Начал тулить бабусики за полтинник ели отмазался, за сотню разговор был бы короче. Потом все кому я рассказывал, говорили что я все правильно сделал, и еше дешево откупился. Я конечно все понимаю что это не хорошо, поощрять такого рода разводы ГАЙцов, но страна такая что так дешевле и меньше нервов поступать так. А ваше, за то что я так долго кричал что это не моя скорость, могли бы морду набить, водки в горло залить, и сказать что оказал сопротивление, вот такая у нас страна. А что касается вопроса, что делать? Дешевле заплатить сразу, или дороже и по деньгам и по здоровью идти в суд. Я так думаю... Иван. --- Распродажа остатков --- Продам по электрике Продам пластик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ivanko 0 Опубликовано 7 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2009 "Страна такая" потому что законы пишутся не для того что бы обычные люди могли ими пользоваться, а кучка избранных. И ПДД ужесточаются не для того что бы аварийность уменьшить, а чтоб бюджет пополнить, ну а аварийность уменьшилась, так будет о чем по телевизору сказать - вот видите какие мы хорошие.И что бы я в суде говорил, свидетелей ведь нет. И ты хочешь сказать, что я бы потратил меньше времени, денег и нервов решая вопрос в суде? И даже если бы я выиграл, то этого гаишника уволили или наказали бы как то серьезно. Продолжать не хочу и не буду... Иван. --- Распродажа остатков --- Продам по электрике Продам пластик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gans 12 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 вчера словили на визирь,обидно 83км/ч,уже хрен оспориш,да и времени не было,еще такие кони попались,незнают даже что фотку с визиря можно стереть....но саме больше добило что дает мне протокол где написано только штраф(255грн),и грит расписуйся,ну я злой говорю ты че заполняй быстрей,тот молча стал писать...А теперь вопрос дали только постанову,копию протокола не дали,ето нормально?просто разбираться было некогда ехал в харьков,туда назад Продажа кованых дисков SLIK,Vindetta,ВСМПО,ДИСКИ ИЗ ЯПОНИИ,под заказ 099468588пять gansti@mail.ru Доставка товаров из РФ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 to HAMERRR, напиши на них скаргу, якщо це дійсно не твоя швидкість, гірше по любому не буде, прикладів в неті вагон Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
iva_n 0 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 А теперь вопрос дали только постанову,копию протокола не дали,ето нормально?просто разбираться было некогда ехал в харьков,туда назадОбязаны дать копию протокола Iva_n Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gans 12 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 Обязаны дать копию протоколаа если не дали?как поступить не подскажеш?буду очень признательным!!!!!!! Продажа кованых дисков SLIK,Vindetta,ВСМПО,ДИСКИ ИЗ ЯПОНИИ,под заказ 099468588пять gansti@mail.ru Доставка товаров из РФ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Hamerrr 0 Опубликовано 8 сентября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 вот такую я подал жалобу! До ___________________ суду _______________ __________________________________________ (Вказати назву та адресу суду) Начальнику ___________________ УДАІ ___________ _______________________________________________ (Вказати реквізити УДАІ регіону) _______________________________________________ _______________________________________________ (Вказати свої прізвище, ім’я, по батьові, адресу) На постанову ___________________________________ ________________________________________________ (Вказати дані співробітника ДАІ, який виніс постанову, – прізвище, ініціали, посаду, дату винесення постанови) У справі про адміністративне правопорушення, Передбачене ч.3 ст.122 КпАП України, СКАРГА. Зазначену постанову винесено щодо мене співробітником ДАІ ніби-то за перевищення швидкості руху. Постанова не відповідає обставинам справи, вимогам закону та підлягає скасуванню з таких підстав. У протоколі про адміністративне правопорушення та постанові відсутні докази належності виміряної швидкості саме моєму автомобілю. Фактично мені співробітником ДАІ, що склав протокол, було продемонстровано тільки час, який ніби-то пройшов з моменту вимірювання швидкості, на приладі. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, а за таких умов різниця у кілька секунд може означати, що насправді виміряно швидкість автомобіля, який рухався у кількох десятках метрах від мого автомобіля. При цьому у момент, близкий до вимірювання швидкості та зупинки, поряд із більшою швидкістю рухався автомобіль (вказати марку та/або номерний знак). У відповідності до стст.10-15 Закону України „Про метрологію та метрологічну діяльність”, на вимірювання у сфері, у якій їх результат можуть бути використані у якості доказу по справі, розповсюджується державний метрологічний нагляд. За таких умов кожен засіб вимірбвальної техніки має бути укомплектований документами про допуск даного типу засобів вимірювальної техніки для використання в Україні та про повірку даного примірника засобу вимірювальної техніки. Таких документів мені співробітником ДАІ надано не було. Номер засобу вимірювальної техніки у протоколі та постанові відсутній, внаслідок чого перевірити наявність цих документів неможливо. Розміри похибок вимірювань співробітник ДАІ мені не повідомив, що у відповідності до вимог зазначеного закону, перешкоджає використанню результатів вимірювань. Результат вимірювання знаходиться у межах похибок вимірювань відносно величини, що перевищує дозволену швидкість на 20 км/год, а за таких умов гнаявність більшого перевищення (що необхідно для наявності складу зазначеного правопорушення) не може визнаватися доведеним. Співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується. Співробітник ДАІ знаходився та проводив вимірювання, а також зупинив транспортний засіб, у межах дії відповідного обмеження швидкості (вказати населений пункт або дію знаку обмеження швидкості), але у момент вимірювання транспортний засіб знаходився до зазначеного знаку. Тобто дія зазначеного обмеженя на нього не розповсюджувалася. Співробітник ДАІ зупинив транспортний засіб, після перехрестя, яким закінчується зона дії знаку обмеження швидкості (відповідно до опису знаку 3.29 у додатку 1 „Дорожні знаки” до ПДР). При цьому слід мати на увазі, що відповідно до опису таблички 7.2.1 вона може тільки зменшувати, а не збільшувати зону дії заборонного знаку, а отже, немає підстав для збільшення зони дії вказаного знаку поза перехрестя. Окрім наведеного, слід зазначити, що розгляд справи на місці, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, подання документів, які характеризують особу, інших доказів по справі, - не ьільки порушує мої права, передбачені ст.268 КпАП, але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та ін.обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст.3 КпАП. За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено. Про що я зазначав у протоколі. За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою. На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України, ПРОШУ: Оскаржувану постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення. „____”__________ 20__р. (Підпис) Стаття 122. Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а так само порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками, - тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Порушення водіями транспортних засобів правил проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, ненадання переваги в русі маршрутним транспортним засобам, порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду, безпечної дистанції або інтервалу, розташування транспортних засобів на проїзній частині, порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, використання цих приладів та їх переобладнання з порушенням вимог відповідних стандартів, користування водієм під час руху транспортного засобу засобами зв’язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання), а так само порушення правил навчальної їзди, -тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п’яти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, міліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, - тягнуть за собою накладення штрафу від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин. Порушення, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, що спричинили створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, що підтверджені фактичними даними, а саме: поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілого, свідків, показань технічних приладів та засобів фото- і відеоспостереження та іншими документами, - тягнуть за собою накладення штрафу від сорока до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
andrey5948 0 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 Зловили мене на фару вночі в туман та мряку на мості у Львові. Стояли на зїздні правовуч під міст, прямо на пішоходному!!!!Короче один мене зупинив, забрав документи і пішов у свою машину, до мене підійшов другий і показав фару(Беркут) на ній було 90 км\год, я йому говорю: Не моя швидкість!!!!А він тому другому пиши по повній(я студент , офіційно ніде не працюю)!!!!! Короче накатали мені протокол на 300грн, В протоколі я не підписувався , але написав що з протоколом не погоджуюсь!!!!! Потім потрібно було понятих , а в мене в машині сиділа дружина та її сестра, їх за понятих менти відмовились брати, зупинили якихось двох таксістів і вони підписались!!!!! Протокол(копію) віддавати не хотіли!!!!Ледве видер!!!!Що мені тепер робити????Та же тема, меня в начале лета заловили, в дождь я в машине один. Причем ехал я в группе машин последним, был где то четвертой или пятой машиной.Тыкают мне радар 90 и говорят что моя скорость. А я реально ехал где то 70 ну может 75. У меня GPS и я реально знаю свою скорость. Я вообще говорю как вы могли меня замерить если я в группе машин ехал последним, а им пофиг. Я долго кричал что я так быстро вообше не езжу, что 90км это предел для моей машини, а он мне я тебе по минимуму напишу 240 грн, а ты там в суде оспаривай. Я так подумал какой суд, что там оспаривать, я один в машине, никого рядом нет, на улице дождь. Начал тулить бабусики за полтинник ели отмазался, за сотню разговор был бы короче. Потом все кому я рассказывал, говорили что я все правильно сделал, и еше дешево откупился. Я конечно все понимаю что это не хорошо, поощрять такого рода разводы ГАЙцов, но страна такая что так дешевле и меньше нервов поступать так. А ваше, за то что я так долго кричал что это не моя скорость, могли бы морду набить, водки в горло залить, и сказать что оказал сопротивление, вот такая у нас страна.А что касается вопроса, что делать? Дешевле заплатить сразу, или дороже и по деньгам и по здоровью идти в суд. Я так думаю...Развели Вас по полной Протокол на основе показаний "фена" уже не катит, 1000 % отмена постановления! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
andrey5948 0 Опубликовано 8 сентября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2009 (изменено) А вообще то советую писать в протоколе: "ПДР України не порушував, по суті предявленого адміністративного правопорушення не згоден, права, згідно ст. 63 КУ т д.... інспектором не розяснені, клопотання про відкладення справи у звзязку з необхіднісю користуватися юридичною допомогою адвоката на окремому аркуші" По поводу Фары, вообще хохма Пишем в протоколе: "БУВ ПРЕД"ЯВЛЕНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ПРИЛАД НЕВІДОМОГО ПОХОДЖЕННЯ (я лично никогда не видел, чтобы в протоколе указывали каким образом измерялась скорость, серийный номер радара, дату поверки. Поэтому зачеркиваете пустые места в протоколе и прибор таки получается неизвестного происхождения ) ЗОВНІ СХОЖИЙ НА КИТАЙСЬКИЙ КАЛЬКУЛЯТОР (эту часть пишете в зависимости от Вашего настроения) З ЦИФРАМИ ХХХ (ну кіко там було) НА ТАБЛО. ВЗАЄМОЗВ"ЯЗОК МІЖ ШВИДКІСТЮ ПЕРЕСУВАННЯ МОГО Т. З. ТА ПОКАЗАМИ ПРИЛАДУ МЕНІ НЕ ПОЯСНЕНО. Звонит недавно клиент, говорит на фен разводят. я ему надиктовал примерно вышеуказанное. ГАИ остались явно не довольны его выходкой Изменено 8 сентября, 2009 пользователем andrey5948 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти