Рекомендуемые сообщения

Ні жезла ,ні гвоздя.

Дякую, хоча і жезли вже мені трохи часу забирали і два рази цвях мав (при чому обидва рази заднє ліве колесо).

на рах жезлів, то один раз навіть зробивши морду "керпічом" не заплатив штраф за перевищення швидкості, хоча і їхав 65 км/год, а візир показав що 82. правда прийшлося 15 хв часу потратити......

Народ. Є біля 500 уо чесно зароблених заощаджень (ніокму не кажіть, щоб вночі не обікрали :) ). весною запланував капремонт кузова з покраскою металік і переходом на довге крило. на даний момент тече радіатор пічки......... однозначно загорівся на векртровську панель.

а ще тре міняти праву передню стойку.

ну є можливість ще "накинути" не під проценти до 800 уо до ліпших часів. в якому порядку порекомендуєте робити то всьо.

покраску при якій температурі не страшно робити (не на продаж, для себе)?

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

• Ответов 124
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Радіатор пічки, якшо будеш на вектровську міняти, то замаж холодною зваркою. Спершу роби те, шо на їзду впливає, а красу потім будеш наводити ;) .

Фарбувати де будеш? Якшо надворі, то краще дочекайся температури більше +20 Заодно, може, ходову зробиш тим часом.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

фарбувати будуть в гаражі, хіба що малярам вже жарко буде))

розборку почну десь після 15 квітня, за місяць пообіцяли коня віддати такого, що "дічата кипятком будуть пі..яти" як побачуть мій апарат (2108) :D

до речі матеріал + робота обійдеться біля 1200 у.о., хоча якщо варити в чуть гірших, то можна і на 900 вийти. але ці дорожчі дають рік гарантії, що нічого ніде не почне вилазити, а якщо є якісь претензії, вони переробляють за власний кошт.

Изменено пользователем Владзьо

Работа предстоит ацкая. Ты понимаешь, что эти гарантии до одного места - ржавчину убрать полностью нельзя!!! Её можно только притормозить, тем более на машине таких годов. Я с этим уже смирился, тоже старушку имею и недавно закончил. Так что по возможности максимально контролируй процес сварки и подготовки к покраске. Зато когда получишь то что хотел - то не только девчёнки будут пи...ять кипятком. :clapping:

Если будешь красить, крась в цвет "Космос" :good: Я таким цветом свою 21099 красил. И вскрывай хорошим лаком. Я тебя уверяю - цвет БОМБА :good:

...Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то только кислород в углекислый газ и пищу в говно...

а який номер тієї фарби "космос"?

недавно чуть зачіпив 2107, білу, то там номер фарби був 202.

якщо той космос такий, що від нього всі будусь кипятком пі..яти, то яку фірму краще брати?

на рах ржавчини, то якраз на місяць беру відпустку і сам буду з майстрами в гаражі, то вже поконтролюю, щоб все ідеально було, де щось не так, то відрізати і ставити нове.

лутче мобихел млечный путь

!

Народ, привіт всім!

короч замовив вектровську панель, через 1,5-2 тижні обіцяли привезти. за комплект: торпеда+приборка+пічка+руль+пластік біля руля з переключателями поворотів+проводка+опельовський датчик температури + трос спідометра тре віддати 850 грн, без торгу.

ціна ніби нормальна, хоча знайшов і омеговський аналогічний комплект за 600 грн, але то може не влізти у 2108.

питання тим, хто ставив своїми "золотими" ручками сей девайс, що ще треба замовити, щоб потім не ганяти за три дев’ять земель за якоїсь дрібнички?

зазделегідь вдячний

Хорошая 08)))Удачи в доводке))))Думаю она попала в хорошие руки :good:

• 2 недели спустя...

УРА!УРА!УРА!

купив накінець-то вектровську торпеду зі всіма прибамбасами.

з понеділка стаємо на капіталку по кузову, і вже десь у квітні виїдемо з "новою" панеллю і колесами))

завтра фото того девайсу скину. стан на "5-", не нове все ж таки.

придбана була у нашого одноклубника Юрко_UA, який правда їздить на асконі))) файно йому дякую.

ціна того всього вийшла 100 уо

за торпеду радий капець, але проїхавши 310 км по наших дорогах, поняв, що у моєму підпису про наші дороги так м’яко сказано................... мінтів на дорозі............. от якби я був чарівником, то б закатав всіх мінтів у ті вибоїни, що зараз є на наших дорогах.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти