Рекомендуемые сообщения

tOTAL, тебе "кохає" звідки я?

Изменено пользователем Владзьо

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

• Ответов 124
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Та непереймайся ти так через тих, хто з асфальта раз в п'тирічку з'їжджає ;) .

Їм би пару раз проїхатись по напрямкам де колеса вивішуються, та по соші, то, можливо, були б не такими "розумними". А якби ше ї жили в селі, то знали б, шо авто не тільки сраку возити і пару сумок максимум в багажнику, але й для господарства шось перевезти. Коротше, життя поза міскими умовами незнають...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

бля, а ти дійсно з села :lol: :lol:

не понятна твоя фраза? ты типа такой мего городской?

А шо в правильну сторону чувак йде, поналетіли тут на нього всі, потроху-потроху і зробить зі своєї машини "цукерочку"

Ты не расстраивайся, они тут только и знают слова "роняй" "джип" ....,

ну и что , что ты по селам гоняешь..., они просто еще мало знают наши сельские дороги...,

потом удалю что бы не мусорить в твоем бортовике ,

но вот мой пепелац , хоть я со столици:

пустой ,

да, малость ЖИП ,

но у меня дома ремонт, в селе ремонт/строительство

и мы с тобой спокойно можем выехать из Эпицентра вот так:

200 кг плитки , и неволнует ....,

а они своими -40 , и бак заправить полный немогут :lol:

так что все норм, и тачка у тебя зачетная !!!

Прикол... земляк....

Глянь...

Може щось і впізнаєшь...

http://picasaweb.google.com.ua/Ynepit/vylJuH#

Ты не расстраивайся, они тут только и знают слова "роняй" "джип" ....,

ну и что , что ты по селам гоняешь..., они просто еще мало знают наши сельские дороги...,

потом удалю что бы не мусорить в твоем бортовике ,

но вот мой пепелац , хоть я со столици:

пустой ,

да, малость ЖИП ,

но у меня дома ремонт, в селе ремонт/строительство

и мы с тобой спокойно можем выехать из Эпицентра вот так:

ну у меня -40... и все гуд, и с полным баком катаюсь....

1. про піднятий зад. хтось писав ліпше інвалід на пузі, як на костилях, якщо потрібно, то знайду хто точно тут такі слова написав. я вам ЗАЗДРЮ, якщо у вас дороги ідеальні, як то кажуть "хоть яйце коти", про наші дороги можеш почитати у мому підписі. інколи як в3,14здячить в защіту, то аж по ногах віддає, а якщо ще на наші дороги впаде трохи дощу, то напевно дехто "інвалідом на пузі" замахається ходити за тракторами, щоби витягнули.

зад опуститься на скільки це буде дозволено конструкцією, але пружини різати не буду це точно! якщо комусь не подобається, то поцілуйтеся в ніс!

2. про тоніровку. вона була затонована аж до дзеркал, але вночі ніфіга не видно було в дзеркало. коли вперше сідаєш за кермо, то вдень інколи не з першого разу заїдеш заднім ходом, а вночі то взагалі торба. вже ніби трохи підрочився їздити, десь в недалекому майбутньому буду перетоновувати, то вже затоную повністю.

3. про проводок. то проводок від антени. мені не заважає. в недалекому майбутньому планується або перешити весь салон "під шкіру", або лиш полосу на панелі, яка потріскалася і передні стойки.

і ще.

якщо зараз почнете писати, щоб зняв фаркоп, то не зніму, бо його мені треба, так як я не добиваю машину на гонках, а добиваю по селі, два-три рази в тиждень точно треба їхати з прицепом.

галогенки мені тоже треба

якщо хтось готовий за "пифко" поділитися дисками ВСМПО, або коробкою нормальною, або сідушками, або помогти якоюсь нормальною порадою і не тільки, то буду радий отримати таку поміч.

таких як рома rbhf1805 тут напевно мало

Я скоро ваший краях буду, маешь бажання можемо пересіктись... Я коло автобусної в Заліщиках...

Изменено пользователем Graf

Все что не делается, делается к лучшему....

200 кг и так просела??? ужасные стойки! с нормальными стойками и -60 не проблема!

Я скоро ваший краях буду, маешь бажання можемо пересіктись... Я коло автобусної в Заліщиках...

0672398173

ок, так як година явно не для дзвінків, то вдень наберу.

машина як і писав вже опустилася, стала рівна, а не як хтось в зад дав копняка. можливо я такий шофер, може я на "жипі" не їхав більше 100, але щоб відчув якусь велику різницю, то не скажу. одне краще після опускання - світло.

за фей тиждень кохався з замком габажніка. кришка відкривалася на ходу. одним словом замок заходив аж за той бортик, на який чіпається уплотнітєль. я махався з ним кілька днів. внаслідок регулювань і неідеальних нервів після черговго закривання "з притиском" заспівав вічную пам’ять верхній частині. купив нову і верхню і нижню, поїхав до тих майстрів, що мені робили капремонт кузова і сказав, що зазори вроді грають, а замок не закривається.

вони взяли рейку (таку шо поїзда їздять), розчипірку (така фігня, що витягує биті машини), і подали задню панель на 1,5-1,7 см назад. тепер замок закривається нормально. не ідеально, бо тре було напевно подавати тільки на 1 см.але назад вже не хотів тягнути.

короче якось з допомогою молотка, зубила і якоїсь матері я його осилив.

ще був прикол, що злітала тяга із супер-пупер модної євроручки і ліву дверку знадвору важко було вікрити, а з допомогою тих же засобів її вирівняв і вже ніби три дні не злітає.

обшем апарат ЛІТАЄ!

на носі заміна масла, ше пару сотен ьнаїжджу, вже перед самим сезоном поміняю.

на днях фото з рівною машиною

кілька обіцяних фото з опущеним задом, з схованим проводом антени, вчепленим кожухом рульової колонки.

нині чуть не вмер. швагро заливав стяжки в хаті, я йому за помічника. коли я в черговий раз подивився на свою машину, яка стояла за 2 метри від бетономішалки, то чуть коси на собі не почав микати. пару нормальних капель капнуло на праве крило і дверку. я в момент кинувся туда, відмочив нормально, і не розтераючи, тиском води то встиг змити. якби то ніч постояло, напевно б вже під тиском води не змилося, але все гуд. ніде ні царапинки і урок на все життя. машина біля бетономішалки не має стояти!

Р.S. на фото машина без пасажирів і грузу

post-13328-1277839362.jpg

post-13328-1277839393.jpg

post-13328-1277839413.jpg

Видиш уже другое дело. Я бы без фанатизма раз машина низкой не нужна пильнул бы 1-2 витка. Успехов.

D83DDD30.png

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти