ГАИ проводит операцию «Форсаж» по борьбе с автотюнингом и стритрейсерами

Рекомендуемые сообщения

а че тут кумедного то ?:) журнал здоровье так прямо и указывает... вернее в паспорте таза написано что завод разрешает заменить диски и резину по таблице, и к удивлению таблица нарисована :) и максимальный размер там 185\60\14 :) за все остальное можно смело трахать и брать бабло,

литье или ковка книжка не пишет, так шо по этому поводу в сад :)

+1

на 10ке помойму и 15 мона.

короче надо покупать КАЛИНУ СПОРТ :lol:

тыц

у нее и ЗДТ с завода, и насадка на глушак, и диски 15...

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• Ответов 560
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

правда я сволочь та еще, менты они ж добрее :)

вы себе льстите))))

+1

на 10ке помойму и 15 мона.

тыц

ооо вот это да)))а вообще лучше ино покупать)))там они точно недоколупаютсо)

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

максимальный размер там 185\60\14

Максимальный по ширине или по профилю? По профилю допускается 65. А десятки выходили мелкосерийно 21106 с 15" колесами в базе. 106 - завод, пусть учат матчасть!

тыц

Эти слова воспринимать как распускание соплей или как шутку :pardon:

067-944-1840 Viber, 063-960-3274 nogarors4.gif

Одним словом хотіли мене вчора на гроші розвести,в результаті чого я стратив 25 хв,і поспілкувався з чудовими працівниками міліції.

Іду я на роботу,через замок і виїжаю на Б.Хмельницького в сторону як до Рогатки,і там за поворотом в кармані стоїть біла 99(ДАІ).Їду спокійно,і ше думаю собі...странно машина стоїть,а нікого не грузять...і тут я тільки ближче підїжаю,як рєзко вискакує з машини мєнт,і мене пиняє.То називається-"Что-то гладко всё пошло-снова вышло западло" я зупинився підходить до мене,представився,і далі хід подій розвивався так:

я йому показав документи,він ше попросив талон.Дав я йому талон,а він каже:

М-відрийте будь ласка капот,і вийдіть з машини

Я-капот якшо хочете,я вам відкрию,а от з машини виходити не буду.

М-давайте шоб то не було всьо так сяк,давайте по-людськи,відкрийте капот,я огляну,і ми з вами на тому розійдемся.

я вже думаю ладно най потішиться собі,ніж більше буду з ними гризтись,але думаю вийду подивлюсь шо він там заглядає,бо зараз критин накрутить там мені.я відкрив капот,а він дивиться так на розпорку і каже до мене

М-а шо то таке?

Я-розпорка на стакани

М-і шо шось трохи їде

Я-якби шось трохи їхало,то я би вам не встав

М- тоже правильно

позаглядав,позаглядав,і каже

М-а я так бачу,в вас штани не оригінальні,якісь не такі

Я-та нє,оригінальні,рідні тут штани(а вони і правда рідні)

Міліціонер запхав наполовину морду в салон,порозпитувався від чого сідушки,і каже,шо мол тут прямоток стоїть...

Я-нічьо нє знаю

М-горівку п"єте?

Я-п"ю!

М-дихніть

Я-а я вам шо жінка шоб на вас дихати?

М-задавив підлу либу

тоді він до мене каже,шо пройдем до нашої машини,туда сюда,ср*ка музика метелики,і дає мої права міліціонеру № 2,який сидів за рульом в тій 99.я в машину не сідаю,стою з боку,а двері відкриті.

М2-ви знаєте шо в нас проводиться спец операція "Форсаж"

Я-чув про таке

М2-в вас стоїть прямоточна труба,і вже витягує протокол

Я-і шо?

М2-і то!

Я-а з чого ви взяли шо то прямоток?

М2-бо я бачу!я знаюшо то прямоток

Я-а то я собі насадку вчіпив

М2-от я зараз не буду дурним,залізу і подивлюся,що там за насадка

Я-та лізьте собі куда хочете,я нічо не маю проти,тільки скажіть,для чого ви тут стоїте?(а сам паскуда сидить і листаю пісюльки з порушеннями і розмірами штрафів).

М2-в нас проходить спецоперація...

Я-Ви тут стоїте шоб слідкувати за дорожнім рухом,а не як станція ТО.

М2-добре,але в вас стоїть прямоточна труба

Я-ну і шо,я техогляд пройшов...

М2-пройшли,до сьоднішнього дня

Я-шо значить до сьоднішнього дня?

М2-то і значить!

витягає з бардачка якусь книжку,а на обложці з-заду намальована якась сільгосп техніка,і шось там осердно шукає,шукає,хвилин 7 шукав,а я вже на роботу спізнююсь,і він мені показує,шо пише,шо не можна встановлювати деталі не від тих марок авто,або не від тих моделей.

Я-я ж не поставив собі трубу від якось ауді,на трубі спеціально написано-ДЛЯ ВАЗ 2108-09.

М2-нє ви переобладнали автомобіль

Я-чесне слово ну не будьте смішними.як би я зараз говорив з хлопчиком з 5-го класу,я би ше йому може повірив,а ви дорослий чоловік,і таке говорите...будьте серйозними

А він скоть,нє ніфіга,вперся і вже буде протокол заповняти

Я-давайте тоді почнем з того:Ваше прізвище,ім"я,по-батькові,посвідчення і номер нагрудного знака.

він продиктував,всьо,я записав номер машини.

Я-і ше покажіть мені дорожній план.він нак глянув на мене,і закрив папку з протоколом.

М2-який план?

Я-той який вам повинні затверджувати,шо ви в даний момент дійсно на патрулюванні.

Від дістає якийсь папір на якому всьо 11,половина підписів

Я-а де пише шо ви маєте тут стояти?

М2-не зрозумів.

я-ну а як там пише шо ви маєте на Сихові стояти,а ви тут стоїте

М2-а в нас патрулювання по всьому місту,і скоренько скрутив той план.

Я-хлопці я не маю часу з вами бавитись в той цирк,я на роботу маю їхати

М2-ні на яку роботу ви не поїдете,поїдете зараз на штраф майданчик.от коли ви мені в книжці покажете шо іменно той глушак має бути в тій машині,я попрошу у вас вибачення,і ми з вами розійдемся.я несу книжку,і по дорозі набираю гарячу лінію,а там ніхто трубки не бере.підхожу я до нього,даю йому книжку,а він в руках тримає техпаспорт,питає-ви інжектор самі встановлювали?

Я- в техпаспорті всо ж написано,шо інжектор

М2-так там нема написано такого слова

Я-вже тоді хоть подивіться як позначаються такі символи.він промовчав.відкриває книжку,де ремонт карба,і каже-ну так в вас же карбова машина

Я-так то книжка по ремонту карбових і інжекторних машин.

М2-(показує на обложку,а там 09 була намальована),така як в вас?і відкриває малюнок з карбом.Значить в вас все таки карб!

Я- ото дубіна,думаю собі,ладно візьму його на понт.дістаю з кармана телефон,набираю номер,і починаю сам до себе говорити.(але він про то не знає),і кажу мол Ігор Федорович добрий день...тири пири растапири,тіпа пояснив йому всю ситуацію і кладу трубку.

М2-і шо сказав вам ваш Федорович?

Я-Федорович сказав,шоб ви не показували з себе дурачка,і закінчували той дєтскій садік

М2-ах вот як!як би в мої часи я би так сказав до старшого по зжванію,я би вже давно получив би в рило,ти просто ше не доріс до моїх років

Я-а то хіба я на вас сказав?я вам передав,шо сказали мені по телефоні

М2-при просто виросли в різні часи...

Я-я не прийшов на лекцію з етики,шоб мене вчили правил поведінки з старшими.ви інспектор,значить якшо я порушив правила,або любий пункт з правил,тоді я винний,а як не порушив,то просто так з мене лоха робити...

М2-(віддає права),я вас запамятав,ми ше з вами не один раз зустрінемся

Я-ой,не натішусь вами

М2-ви мене ше згадаєте,і забудете хто такий Федорович.

Я-ну то ми ше подивимся

М2-ми ше зустрінемся,ти мене ше згадаєш

Р.S.Як він і казав,я його згадав

Одним словом хотіли мене вчора на гроші розвести,в результаті чого я стратив 25 хв,і поспілкувався з чудовими працівниками міліції.

Іду я на роботу,через замок і виїжаю на Б.Хмельницького в сторону як до Рогатки,і там за поворотом в кармані стоїть біла 99(ДАІ).Їду спокійно,і ше думаю собі...странно машина стоїть,а нікого не грузять...і тут я тільки ближче підїжаю,як рєзко вискакує з машини мєнт,і мене пиняє.То називається-"Что-то гладко всё пошло-снова вышло западло" я зупинився підходить до мене,представився,і далі хід подій розвивався так:

я йому показав документи,він ше попросив талон.Дав я йому талон,а він каже:

М-відрийте будь ласка капот,і вийдіть з машини

Я-капот якшо хочете,я вам відкрию,а от з машини виходити не буду.

М-давайте шоб то не було всьо так сяк,давайте по-людськи,відкрийте капот,я огляну,і ми з вами на тому розійдемся.

я вже думаю ладно най потішиться собі,ніж більше буду з ними гризтись,але думаю вийду подивлюсь шо він там заглядає,бо зараз критин накрутить там мені.я відкрив капот,а він дивиться так на розпорку і каже до мене

М-а шо то таке?

Я-розпорка на стакани

М-і шо шось трохи їде

Я-якби шось трохи їхало,то я би вам не встав

М- тоже правильно

позаглядав,позаглядав,і каже

М-а я так бачу,в вас штани не оригінальні,якісь не такі

Я-та нє,оригінальні,рідні тут штани(а вони і правда рідні)

Міліціонер запхав наполовину морду в салон,порозпитувався від чого сідушки,і каже,шо мол тут прямоток стоїть...

Я-нічьо нє знаю

М-горівку п"єте?

Я-п"ю!

М-дихніть

Я-а я вам шо жінка шоб на вас дихати?

М-задавив підлу либу

тоді він до мене каже,шо пройдем до нашої машини,туда сюда,ср*ка музика метелики,і дає мої права міліціонеру № 2,який сидів за рульом в тій 99.я в машину не сідаю,стою з боку,а двері відкриті.

М2-ви знаєте шо в нас проводиться спец операція "Форсаж"

Я-чув про таке

М2-в вас стоїть прямоточна труба,і вже витягує протокол

Я-і шо?

М2-і то!

Я-а з чого ви взяли шо то прямоток?

М2-бо я бачу!я знаюшо то прямоток

Я-а то я собі насадку вчіпив

М2-от я зараз не буду дурним,залізу і подивлюся,що там за насадка

Я-та лізьте собі куда хочете,я нічо не маю проти,тільки скажіть,для чого ви тут стоїте?(а сам паскуда сидить і листаю пісюльки з порушеннями і розмірами штрафів).

М2-в нас проходить спецоперація...

Я-Ви тут стоїте шоб слідкувати за дорожнім рухом,а не як станція ТО.

М2-добре,але в вас стоїть прямоточна труба

Я-ну і шо,я техогляд пройшов...

М2-пройшли,до сьоднішнього дня

Я-шо значить до сьоднішнього дня?

М2-то і значить!

витягає з бардачка якусь книжку,а на обложці з-заду намальована якась сільгосп техніка,і шось там осердно шукає,шукає,хвилин 7 шукав,а я вже на роботу спізнююсь,і він мені показує,шо пише,шо не можна встановлювати деталі не від тих марок авто,або не від тих моделей.

Я-я ж не поставив собі трубу від якось ауді,на трубі спеціально написано-ДЛЯ ВАЗ 2108-09.

М2-нє ви переобладнали автомобіль

Я-чесне слово ну не будьте смішними.як би я зараз говорив з хлопчиком з 5-го класу,я би ше йому може повірив,а ви дорослий чоловік,і таке говорите...будьте серйозними

А він скоть,нє ніфіга,вперся і вже буде протокол заповняти

Я-давайте тоді почнем з того:Ваше прізвище,ім"я,по-батькові,посвідчення і номер нагрудного знака.

він продиктував,всьо,я записав номер машини.

Я-і ше покажіть мені дорожній план.він нак глянув на мене,і закрив папку з протоколом.

М2-який план?

Я-той який вам повинні затверджувати,шо ви в даний момент дійсно на патрулюванні.

Від дістає якийсь папір на якому всьо 11,половина підписів

Я-а де пише шо ви маєте тут стояти?

М2-не зрозумів.

я-ну а як там пише шо ви маєте на Сихові стояти,а ви тут стоїте

М2-а в нас патрулювання по всьому місту,і скоренько скрутив той план.

Я-хлопці я не маю часу з вами бавитись в той цирк,я на роботу маю їхати

М2-ні на яку роботу ви не поїдете,поїдете зараз на штраф майданчик.от коли ви мені в книжці покажете шо іменно той глушак має бути в тій машині,я попрошу у вас вибачення,і ми з вами розійдемся.я несу книжку,і по дорозі набираю гарячу лінію,а там ніхто трубки не бере.підхожу я до нього,даю йому книжку,а він в руках тримає техпаспорт,питає-ви інжектор самі встановлювали?

Я- в техпаспорті всо ж написано,шо інжектор

М2-так там нема написано такого слова

Я-вже тоді хоть подивіться як позначаються такі символи.він промовчав.відкриває книжку,де ремонт карба,і каже-ну так в вас же карбова машина

Я-так то книжка по ремонту карбових і інжекторних машин.

М2-(показує на обложку,а там 09 була намальована),така як в вас?і відкриває малюнок з карбом.Значить в вас все таки карб!

Я- ото дубіна,думаю собі,ладно візьму його на понт.дістаю з кармана телефон,набираю номер,і починаю сам до себе говорити.(але він про то не знає),і кажу мол Ігор Федорович добрий день...тири пири растапири,тіпа пояснив йому всю ситуацію і кладу трубку.

М2-і шо сказав вам ваш Федорович?

Я-Федорович сказав,шоб ви не показували з себе дурачка,і закінчували той дєтскій садік

М2-ах вот як!як би в мої часи я би так сказав до старшого по зжванію,я би вже давно получив би в рило,ти просто ше не доріс до моїх років

Я-а то хіба я на вас сказав?я вам передав,шо сказали мені по телефоні

М2-при просто виросли в різні часи...

Я-я не прийшов на лекцію з етики,шоб мене вчили правил поведінки з старшими.ви інспектор,значить якшо я порушив правила,або любий пункт з правил,тоді я винний,а як не порушив,то просто так з мене лоха робити...

М2-(віддає права),я вас запамятав,ми ше з вами не один раз зустрінемся

Я-ой,не натішусь вами

Я-ну то ми ше подивимся

М2-ми ше зустрінемся,ти мене ше згадаєш

Р.S.Як він і казав,я його згадав

ааа на телефон повились ххххх!!!!!!

но у меня не повились серавно штраф написали я иму да мой дядька с вами работает в одном отделе он ваш колега!!!! а он оце оце ...... и протокол!!!!!! :pardon:

«ANDRON», Чому ви не пишите привзіще та ім'я наших героїв, хай зайдуть на форум та побачать шо це написано саме про них, та якими олухами вони себе виставили, вони ж про щось думали коли ішли працювати в ДАІ

P.S. Під час цієї спецоперації ходжу пішки, тому що "пєрдєло" не сховаєш... В гаражі лежить старий прогорівший глушник від старої 2109 на якій раніше катався, думаю може поставити, аля "олд скул"

Доречі а як ДАІшники під час цієї операції ставляться до prosport оптики ? Це переобладнання чи таки ні? У проспорта ж є сертифікати на сумістність?

Максимальный по ширине или по профилю? По профилю допускается 65. А десятки выходили мелкосерийно 21106 с 15" колесами в базе. 106 - завод, пусть учат матчасть!

на таз в таблице перечислено все, по профилю можно и 65, но только если это 175\65\14 и никак по другому :)

вы себе льстите))))

та Бас так и есть, я даже наоборот немного уменьшил когда сказал "та еще" :)

Эти слова воспринимать как распускание соплей или как шутку :pardon:

Кузя, ну ты даешь :lol:

Он подумал что ты ЯНЫКУ звонишь :rofl: :rofl: :rofl:

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Це переобладнання чи таки ні? У проспорта ж є сертифікати на сумістність?

Да. Нет.

Лучше бы они за ксенон без линз дрючили

Он подумал что ты ЯНЫКУ звонишь :rofl: :rofl: :rofl:

:lol: :lol: :lol: ЯНУЧМЕ :rofl: :rofl: :rofl:

***Если не пробил час, не убьет вас даже доктор***

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти