ГАИ проводит операцию «Форсаж» по борьбе с автотюнингом и стритрейсерами

Рекомендуемые сообщения

А я не видел, может не на тех соревнованиях был...

Значит сидят :rolleyes:

я видел..но давно это было!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

• Ответов 560
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

от і до мене мабуть дійшла їхня акція "форсаж".........

кілька днів назад їхав собі спокійно містом, три рази попри них проїхав, на четвертий вони вже мене зупинили. я вірю, що так нагло без бампера заднього попри них може не варто було їздити, ну я не спеціально, я ж не винен, що мій маршрут співпав з їхнім. короче попри бампер "поімєлі" мене ще за вектровську панель. був там де робив ТО. начальник сказав, що якщо вона прикручена (в мене на одному болті просиленому тоді була, але трималася), з під неї не валить дим, прибори показують, тобто якщо нема явних признаків несправності, то хай цілуються в ніс. якщо в них претензії, то хай складають протокол, мені лиш треба взяти копію протоколу, дані про працівника, який зупинив мене і йти в райвідділ, де роблять ТО. на нього напишуть "кляузу" (цитую начальника).

Хто що про панель думає?

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

от і до мене мабуть дійшла їхня акція "форсаж".........

Хто що про панель думає?

Так, ничего хорошего)))

если в Лада Калина теперь у кого-то будет стоять не ЭТА магнитола(штатная), а другая, то будэ горе :D переоборудование как никак...

Изображение

http://steer.ru/archives/2010/06/11/011960.php

Изменено пользователем Gerasim_76
zombiefell.gif93002482.gif

ну я уже подготовлися если меня за переоборудование остановят...

сразу пускай они мне покажут разрешение завода изготовителя на установку мигалок наверх))) ведь ето тоже переоборудование...

а также разрешение на установку СГУ, и што там они еще наустанавливали....

не понятно, под какой пунк попадвет передняя панель. ни под какой! вот пусть в протоколе четко укажут, какой пункт какой нормы нарушен. думаю, на этом этапе все и закончится.

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

не понятно, под какой пунк попадвет передняя панель. ни под какой! вот пусть в протоколе четко укажут, какой пункт какой нормы нарушен. думаю, на этом этапе все и закончится.

Лекса а у тя есть норматив по переоборудованию....скинь почитать...

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

предлагаю разобраться кое с чем

итак, имеем НАКАЗ Про затвердження Порядку здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації.

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/mai...i?nreg=z1107-08

раздел II, п3.

Час на проведення перевірки одного КТЗ не повинен перевищувати 20 хв. !!!!!!!

дальше

4. Технічний стан та обладнання КТЗ під час їх експлуатації перевіряється візуально та з використанням засобів вимірювальної техніки відповідно до ДСТУ 3649-97 "Засоби транспортні дорожні. Експлуатаційні вимоги безпеки до технічного стану та методи контролю" без втручання в роботу (розбирання) вузлів та агрегатів КТЗ, які перевіряються.

У разі незгоди водія з результатами перевірки КТЗ, а також перевірки КТЗ, які належать іноземцям, застосовуються засоби фото- і кінозйомки, відеозйомки для збереження результатів цієї перевірки.

4.1. Візуально перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах b, f, g, h, і пункту 14 Акта перевірки.

{ Підпункт 4.1 пункту 4 розділу II в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ N 697 ( z0016-09 ) від 30.12.2008 }

4.2. З використанням засобів вимірювальної техніки перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах a, c, d, e, f пункту 14 Акта перевірки.

смотрим в приложении, что соответствует выхлопной системе - ага, пункт B

значит, осмотр выхлопной системы проводится визуально, без применения измерительной техники

дальше

6. У разі виявлення технічних несправностей складових частин КТЗ, перелічених у підпунктах a, c, d, e, g, h пункту 14 Акта перевірки, працівник ДАІ робить відповідну відмітку в пункті 16 Акта перевірки, а також складає протокол про адміністративне правопорушення.

не вижу здесь пункт B!!! значит, протокол не составляется, ктз, вероятно, считается исправным (если что-то явно не запрещено, то оно разрешено)

предлагаю разобраться кое с чем

итак, имеем НАКАЗ Про затвердження Порядку здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації.

http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/mai...i?nreg=z1107-08

раздел II, п3.

Час на проведення перевірки одного КТЗ не повинен перевищувати 20 хв. !!!!!!!

дальше

4. Технічний стан та обладнання КТЗ під час їх експлуатації перевіряється візуально та з використанням засобів вимірювальної техніки відповідно до ДСТУ 3649-97 "Засоби транспортні дорожні. Експлуатаційні вимоги безпеки до технічного стану та методи контролю" без втручання в роботу (розбирання) вузлів та агрегатів КТЗ, які перевіряються.

У разі незгоди водія з результатами перевірки КТЗ, а також перевірки КТЗ, які належать іноземцям, застосовуються засоби фото- і кінозйомки, відеозйомки для збереження результатів цієї перевірки.

4.1. Візуально перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах b, f, g, h, і пункту 14 Акта перевірки.

{ Підпункт 4.1 пункту 4 розділу II в редакції Наказу Міністерства внутрішніх справ N 697 ( z0016-09 ) від 30.12.2008 }

4.2. З використанням засобів вимірювальної техніки перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах a, c, d, e, f пункту 14 Акта перевірки.

смотрим в приложении, что соответствует выхлопной системе - ага, пункт B

значит, осмотр выхлопной системы проводится визуально, без применения измерительной техники

дальше

6. У разі виявлення технічних несправностей складових частин КТЗ, перелічених у підпунктах a, c, d, e, g, h пункту 14 Акта перевірки, працівник ДАІ робить відповідну відмітку в пункті 16 Акта перевірки, а також складає протокол про адміністративне правопорушення.

не вижу здесь пункт B!!! значит, протокол не составляется, ктз, вероятно, считается исправным (если что-то явно не запрещено, то оно разрешено)

Пункта B то ты не нашел....но там есть пиз...дурной пункт I последний в перечне который так и называется "Переоборудование" вот туда написать можно что угодно и написать что по результатам контроля не отвечает требованиям безопасности дорожного движения. Короче всем советую перечитать.

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

раздел III, п3

- у разі виявлення технічних несправностей або переобладнання КТЗ з порушенням вимог стандартів, правил і нормативів відмітка "Х" проставляється в третій графі (не відповідає вимогам).

прошу обратить внимание - не просто "переобладнання", а "з порушенням вимог стандартiв"!

в "правилах регистрации..." не сказано, что в случае переоборудования выхлопной системы необходимо вносить изменения в регистрационные данные. в таком случае, могут пришить только несоответствие выхлопной стандартам. хорошо, пусть измерят шумовой фон выхлопной системы на обочине, да еще за 20 минут!

а ехать куда-то для проведения замеров тем более не уместно (для этого есть то).

я считаю, что этих доводов вполне хватит, чтоб вас отпустили с миром, или, в противном случае, отстоять в суде

Изменено пользователем LEKS

LEKS, дякую за ссилочку на "ПОРЯДОК здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації". хоча він мене ще більше запутав :vava:

до всіх пунктів акту крім п. С (в мене не дизель) якщо схочуть то примахаються.

короче маю за плечима одного мінта, що робить ТО, він сказав, що ніби не мають права приколупатися

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти