emigrant-l 165 Опубликовано 28 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 января, 2015 (изменено) Проконсультуйте, хто крутиться в кругах розмитнення, як зазаз з цим питанням? Шукав в неті інфу, так видає якісь старі ссилки на "цінники" і ще якийсь сайт з калькулятором... Я ж так розумію що в нас зараз податковий кодекс трохи позмінювали в тому числі по автомобільній темі.Наприклад, мене цікавить авто польський olx або польський olx Курс злотого приблизно 4,8 за 1 долар.Машину шукаю для себе.Хочеться самому все зробити. Розкажіть, як правильно це все робиться і в якій послідовності?Наприклад:1. Їду в Польщу2. Авто сподобалось приймаю рішення купити... 3. Якимось чином її купую (яка там процедура???? хтось знає?? ) і оформлюю на кого?? на себе? 4. Перетин кордону? як? з якими документами? мені їх в польському ДАІ видадуть? через кордон на свіжекуплених в Польші "колесах" в Україну пустят норм?5. Приїзжаю до нас в ДАІ і все по місцю чи треба ще десь їздити і оформляти довідки/експертизи?6. Які етапи при постановці на наш облік і отримання номерів? І дууууже цікавить питання вартості розмитнення (приклад авто навів)...Наперед сорі, можливо багато тупих запитань буде, за кордоном ще ні разу не те що б там їздити/купувати авто, я взагалі за кордоном ще ні разу не був Изменено 28 января, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 28 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 января, 2015 не понял вопроса.... Берешь и въезжаешь. В чём трудности?угу... І потім приходить штраф на 5000 грн. Адже під час вїзду авто реєструється на ПІБ водія. Якщо почати високо скакати, то можна і заробити статтю по контрабанді.Проконсультуйте, хто крутиться в кругах розмитнення, як зазаз з цим питанням? Шукав в неті інфу, так видає якісь старі ссилки на "цінники" і ще якийсь сайт з калькулятором... Я ж так розумію що в нас зараз податковий кодекс трохи позмінювали в тому числі по автомобільній темі.Наприклад, мене цікавить авто польський olx або польський olx Курс злотого приблизно 4,8 за 1 долар.Машину шукаю для себе.Хочеться самому все зробити. Розкажіть, як правильно це все робиться і в якій послідовності?Наприклад:1. Їду в Польщу2. Авто сподобалось приймаю рішення купити... 3. Якимось чином її купую (яка там процедура???? хтось знає?? ) і оформлюю на кого?? на себе? 4. Перетин кордону? як? з якими документами? мені їх в польському ДАІ видадуть? через кордон на свіжекуплених в Польші "колесах" в Україну пустят норм?5. Приїзжаю до нас в ДАІ і все по місцю чи треба ще десь їздити і оформляти довідки/експертизи?6. Які етапи при постановці на наш облік і отримання номерів? І дууууже цікавить питання вартості розмитнення (приклад авто навів)...Наперед сорі, можливо багато тупих запитань буде, за кордоном ще ні разу не те що б там їздити/купувати авто, я взагалі за кордоном ще ні разу не був По сумах не скажу, там капєц - залежно в скільки оцінять. Але їдеш туди, знімаєш з обліку для вивезення закордон, спочатку на митницю там платиш всі збори, пенсійний, потім в ДАЙ, а там постановка на облік така сама, як і в простої автівки. Якщо вірити знатокам, то більше 5000 баксів тоесть я могу пригнать донора..разбрать))и патом еще одного..и так далее?Якщо по закону, то ні. Читай вище: штраф/стаття... бла-бла.Щоб авто не записали, що воно переїхало потрібно знати кому дати і все ти пасажир якогось авто. Або купуєш в поляка авто, даєш йому зверху, щоб він перетнув кордон та привіз тобі під хату, забрав номера та ТП і відніс у польську ДАЇ та здав як утиль.когда гоняют доноров их на себя не оформляют. Поэтому да - гоняй сколько хочешьДанво перетинав кордон на авто? Даєш ТП і свій паспорт, вони записують хто, на чому і скільки людей в салоні, їхні ПІБ.Якби так легко було перегнати було б вже купа розборок. для вот этогоhttp://www.mototype.com/pages/3698/brp_can..._roadster__2009Спочатку потрібно дізнатись чи він сертифікований в Україні. Тобто ти виробник вилизав ж..у можновладцям. Якщо так, то можна приганяти, якщо ні то будеш платити за сертифікацію, а там купа бабла. Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 января, 2015 По сумах не скажу, там капєц - залежно в скільки оцінять. Але їдеш туди, знімаєш з обліку для вивезення закордон, спочатку на митницю там платиш всі збори, пенсійний, потім в ДАЙ, а там постановка на облік така сама, як і в простої автівки. Якщо вірити знатокам, то більше 5000 баксів Це все добре, я такі ж історії чув. Однак ці історії були актоальні в 2013-2014 роках... Тепер про 5000$... а по якому курсу? якщо мені не зраджує пам'ять, то платежі по розмитненню йдуть по офіційних ставках які в гривнях. Так чи ні?Які актуальні розцінки? Чи може дайте контакт людини, з ким можна переговорити... Я ж цікавлюсь не з метою заробити, хочу собі спробувати. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 30 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 января, 2015 Це все добре, я такі ж історії чув. Однак ці історії були актоальні в 2013-2014 роках... Тепер про 5000$... а по якому курсу? якщо мені не зраджує пам'ять, то платежі по розмитненню йдуть по офіційних ставках які в гривнях. Так чи ні?Які актуальні розцінки? Чи може дайте контакт людини, з ким можна переговорити... Я ж цікавлюсь не з метою заробити, хочу собі спробувати.Не сильно радуйся. Ничего не поменялось. Даже за машины для АТО требуют взятки. Если таможить как ты хочешь для себя, то суммы дикие. Н границе есть решалы, которые предлагают тебе схемы для экономии. За бабло понятно. Но сильно не сэкономишь. Поэтому поверь на слово, что сейчас в Украине купить авто намного дешевле, чем гнать и таможить. Я тожехотел много раз пригнать себе что то из Европы. Но потом считал, что по факту получится, и забил. Но ты конечно можешь попробовать. Чего форуму то верить. Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 30 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 января, 2015 Не сильно радуйся. Ничего не поменялось. Даже за машины для АТО требуют взятки. Если таможить как ты хочешь для себя, то суммы дикие. Н границе есть решалы, которые предлагают тебе схемы для экономии. За бабло понятно. Но сильно не сэкономишь. Поэтому поверь на слово, что сейчас в Украине купить авто намного дешевле, чем гнать и таможить. Я тожехотел много раз пригнать себе что то из Европы. Но потом считал, что по факту получится, и забил. Но ты конечно можешь попробовать. Чего форуму то верить. Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації? Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Брод 7 Опубликовано 30 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 января, 2015 (изменено) Це все добре, я такі ж історії чув. Однак ці історії були актоальні в 2013-2014 роках... Тепер про 5000$... а по якому курсу? якщо мені не зраджує пам'ять, то платежі по розмитненню йдуть по офіційних ставках які в гривнях. Так чи ні?Які актуальні розцінки? Чи може дайте контакт людини, з ким можна переговорити... Я ж цікавлюсь не з метою заробити, хочу собі спробувати.Якщо не зраджує закон, то коефіцієнт від вартості в євро. Множимо на курс. От і пора***.Тобто машина коштує 2000 євро, множимо на курс, колись 9 тепер 19. Від цієї суми йде податок.Влада не дає себе наї...ати, вона боїться конкурентів.Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації?Читай Закони, які підписані!!!! Пише ж що на протязі, якщо не помиляюсь, 10-12 років можуть зняти. Але є можливість подовжити для збереження вітчизняного автовиробника на 5-6 років. Такщо забуть... Купи собі вграну Мазду та прижени донора. Перекинь все і їздиш на нормальній машині. Изменено 30 января, 2015 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 30 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 января, 2015 Якщо не зраджує закон, то коефіцієнт від вартості в євро. Множимо на курс. От і пора***.Тобто машина коштує 2000 євро, множимо на курс, колись 9 тепер 19. Від цієї суми йде податок.Влада не дає себе наї...ати, вона боїться конкурентів.Читай Закони, які підписані!!!! Пише ж що на протязі, якщо не помиляюсь, 10-12 років можуть зняти. Але є можливість подовжити для збереження вітчизняного автовиробника на 5-6 років. Такщо забуть... Купи собі вграну Мазду та прижени донора. Перекинь все і їздиш на нормальній машині.ех... жаль, а так хотілось... "Вы разрушили мои мечты!" Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
R-Tem99 3 Опубликовано 30 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 января, 2015 Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації? БОРТОВИК Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ValerKat 407 Опубликовано 1 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2015 Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації?Ага, и визы отменят, и зарплаты европейские. Не нужно быть же таким наивным. Маленького, кто хочешь обидит. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
potter 9 Опубликовано 19 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 февраля, 2015 (изменено) НА опель клубе обсуждали наплыв 4-х гольфов 1,4. на тазики с объемом до 1,5 меньше растаможка на пару штук - их выгодно возить типа. кто что слышал? +хотят отменить акциз на гибриды - тоже потенциальный хак Изменено 19 февраля, 2015 пользователем potter Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти