Проконсультируйте по растаможке

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Проконсультуйте, хто крутиться в кругах розмитнення, як зазаз з цим питанням?

Шукав в неті інфу, так видає якісь старі ссилки на "цінники" і ще якийсь сайт з калькулятором...

Я ж так розумію що в нас зараз податковий кодекс трохи позмінювали в тому числі по автомобільній темі.

Наприклад, мене цікавить авто польський olx або польський olx

Курс злотого приблизно 4,8 за 1 долар.

Машину шукаю для себе.

Хочеться самому все зробити. Розкажіть, як правильно це все робиться і в якій послідовності?

Наприклад:

1. Їду в Польщу

2. Авто сподобалось приймаю рішення купити...

3. Якимось чином її купую (яка там процедура???? хтось знає?? ) і оформлюю на кого?? на себе?

4. Перетин кордону? як? з якими документами? мені їх в польському ДАІ видадуть? через кордон на свіжекуплених в Польші "колесах" в Україну пустят норм?

5. Приїзжаю до нас в ДАІ і все по місцю чи треба ще десь їздити і оформляти довідки/експертизи?

6. Які етапи при постановці на наш облік і отримання номерів?

І дууууже цікавить питання вартості розмитнення (приклад авто навів)...

Наперед сорі, можливо багато тупих запитань буде, за кордоном ще ні разу не те що б там їздити/купувати авто, я взагалі за кордоном ще ні разу не був :ph34r:

Изменено пользователем emigrant-l
  • Ответов 34
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

не понял вопроса.... Берешь и въезжаешь. В чём трудности?

угу... І потім приходить штраф на 5000 грн. Адже під час вїзду авто реєструється на ПІБ водія. Якщо почати високо скакати, то можна і заробити статтю по контрабанді.

Проконсультуйте, хто крутиться в кругах розмитнення, як зазаз з цим питанням?

Шукав в неті інфу, так видає якісь старі ссилки на "цінники" і ще якийсь сайт з калькулятором...

Я ж так розумію що в нас зараз податковий кодекс трохи позмінювали в тому числі по автомобільній темі.

Наприклад, мене цікавить авто польський olx або польський olx

Курс злотого приблизно 4,8 за 1 долар.

Машину шукаю для себе.

Хочеться самому все зробити. Розкажіть, як правильно це все робиться і в якій послідовності?

Наприклад:

1. Їду в Польщу

2. Авто сподобалось приймаю рішення купити...

3. Якимось чином її купую (яка там процедура???? хтось знає?? ) і оформлюю на кого?? на себе?

4. Перетин кордону? як? з якими документами? мені їх в польському ДАІ видадуть? через кордон на свіжекуплених в Польші "колесах" в Україну пустят норм?

5. Приїзжаю до нас в ДАІ і все по місцю чи треба ще десь їздити і оформляти довідки/експертизи?

6. Які етапи при постановці на наш облік і отримання номерів?

І дууууже цікавить питання вартості розмитнення (приклад авто навів)...

Наперед сорі, можливо багато тупих запитань буде, за кордоном ще ні разу не те що б там їздити/купувати авто, я взагалі за кордоном ще ні разу не був :ph34r:

По сумах не скажу, там капєц - залежно в скільки оцінять. Але їдеш туди, знімаєш з обліку для вивезення закордон, спочатку на митницю там платиш всі збори, пенсійний, потім в ДАЙ, а там постановка на облік така сама, як і в простої автівки.

Якщо вірити знатокам, то більше 5000 баксів :wacko:

тоесть я могу пригнать донора..разбрать))и патом еще одного..и так далее?

Якщо по закону, то ні. Читай вище: штраф/стаття... бла-бла.

Щоб авто не записали, що воно переїхало потрібно знати кому дати і все ти пасажир якогось авто. Або купуєш в поляка авто, даєш йому зверху, щоб він перетнув кордон та привіз тобі під хату, забрав номера та ТП і відніс у польську ДАЇ та здав як утиль.

когда гоняют доноров их на себя не оформляют. Поэтому да - гоняй сколько хочешь

Данво перетинав кордон на авто? Даєш ТП і свій паспорт, вони записують хто, на чому і скільки людей в салоні, їхні ПІБ.

Якби так легко було перегнати було б вже купа розборок. :wacko:

Спочатку потрібно дізнатись чи він сертифікований в Україні. Тобто ти виробник вилизав ж..у можновладцям. Якщо так, то можна приганяти, якщо ні то будеш платити за сертифікацію, а там купа бабла.

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Опубликовано

По сумах не скажу, там капєц - залежно в скільки оцінять. Але їдеш туди, знімаєш з обліку для вивезення закордон, спочатку на митницю там платиш всі збори, пенсійний, потім в ДАЙ, а там постановка на облік така сама, як і в простої автівки.

Якщо вірити знатокам, то більше 5000 баксів :wacko:

Це все добре, я такі ж історії чув. Однак ці історії були актоальні в 2013-2014 роках...

Тепер про 5000$... а по якому курсу? якщо мені не зраджує пам'ять, то платежі по розмитненню йдуть по офіційних ставках які в гривнях. Так чи ні?

Які актуальні розцінки? Чи може дайте контакт людини, з ким можна переговорити...

Я ж цікавлюсь не з метою заробити, хочу собі спробувати.

Опубликовано

Це все добре, я такі ж історії чув. Однак ці історії були актоальні в 2013-2014 роках...

Тепер про 5000$... а по якому курсу? якщо мені не зраджує пам'ять, то платежі по розмитненню йдуть по офіційних ставках які в гривнях. Так чи ні?

Які актуальні розцінки? Чи може дайте контакт людини, з ким можна переговорити...

Не сильно радуйся. Ничего не поменялось. Даже за машины для АТО требуют взятки. Если таможить как ты хочешь для себя, то суммы дикие. Н границе есть решалы, которые предлагают тебе схемы для экономии. За бабло понятно. Но сильно не сэкономишь. Поэтому поверь на слово, что сейчас в Украине купить авто намного дешевле, чем гнать и таможить. Я тожехотел много раз пригнать себе что то из Европы. Но потом считал, что по факту получится, и забил. Но ты конечно можешь попробовать. Чего форуму то верить. :)

Маленького, кто хочешь обидит.

Опубликовано

Не сильно радуйся. Ничего не поменялось. Даже за машины для АТО требуют взятки. Если таможить как ты хочешь для себя, то суммы дикие. Н границе есть решалы, которые предлагают тебе схемы для экономии. За бабло понятно. Но сильно не сэкономишь. Поэтому поверь на слово, что сейчас в Украине купить авто намного дешевле, чем гнать и таможить. Я тожехотел много раз пригнать себе что то из Европы. Но потом считал, что по факту получится, и забил. Но ты конечно можешь попробовать. Чего форуму то верить. :)

Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації?
Опубликовано (изменено)

Якщо не зраджує закон, то коефіцієнт від вартості в євро. Множимо на курс. От і пора***.

Тобто машина коштує 2000 євро, множимо на курс, колись 9 тепер 19. Від цієї суми йде податок.

Влада не дає себе наї...ати, вона боїться конкурентів.

Понятно... а нічого не чути щодо того, коли відмінять розтаможку? це взагалі реально в рамках підписання асоціації?

Читай Закони, які підписані!!!! Пише ж що на протязі, якщо не помиляюсь, 10-12 років можуть зняти. Але є можливість подовжити для збереження вітчизняного автовиробника на 5-6 років. Такщо забуть... Купи собі вграну Мазду та прижени донора. Перекинь все і їздиш на нормальній машині.

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

Опубликовано

Якщо не зраджує закон, то коефіцієнт від вартості в євро. Множимо на курс. От і пора***.

Тобто машина коштує 2000 євро, множимо на курс, колись 9 тепер 19. Від цієї суми йде податок.

Влада не дає себе наї...ати, вона боїться конкурентів.

Читай Закони, які підписані!!!! Пише ж що на протязі, якщо не помиляюсь, 10-12 років можуть зняти. Але є можливість подовжити для збереження вітчизняного автовиробника на 5-6 років. Такщо забуть... Купи собі вграну Мазду та прижени донора. Перекинь все і їздиш на нормальній машині.

ех... жаль, а так хотілось... "Вы разрушили мои мечты!" :ph34r::)

Опубликовано

Ага, и визы отменят, и зарплаты европейские. :) Не нужно быть же таким наивным. :)

Маленького, кто хочешь обидит.

• 3 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

НА опель клубе обсуждали наплыв 4-х гольфов 1,4. на тазики с объемом до 1,5 меньше растаможка на пару штук - их выгодно возить типа. кто что слышал?

+хотят отменить акциз на гибриды - тоже потенциальный хак

Изменено пользователем potter

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти