Рекомендуемые сообщения

ПЕРЕЛІК

технічних засобів, що використовуються

в підрозділах Державтоінспекції МВС

для виявлення та фіксування порушень

правил дорожнього руху

1. Технічні засоби для визначення швидкості руху:

вимірювач швидкості радіолокаційний "Беркут";

вимірювач швидкості радіолокаційний "Сокол";

вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний

"Искра-1";

вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний

"Радис";

вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний

"РАПИРА";

"ВИЗИР".

2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному

режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису:

"ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації

"ВИЗИР 03";

вимірювач швидкості радіолокаційний з фотофіксацією "АРЕНА";

лазерний вимірювач швидкості транспортних засобів "TruCAM".

Я вот чего-то не понял: приборы Беркут и Сокол, это типа "Фен" с экранчиком с циферками? Их же вроде поставили вне закона? Или все таки показания имеют юридическую силу?
  • Ответов 48
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Ими еще успешно пользуются и так же успешно обжалуются такие протоколы. :secret:

126378014.jpg

119731408.jpg(063)2517879

110831626.jpgladaevo

кстати не давно отпраивл письмо в суд, посмотрим что выйдет, если каму интересно могу "козу" сюда скинуть

кстати не давно отпраивл письмо в суд, посмотрим что выйдет, если каму интересно могу "козу" сюда скинуть

Давай! ;)

у меня пока не получилось оспорить беркут. жду рассмотрения в апелляционном суде

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

А у меня вышло. :P

126378014.jpg

119731408.jpg(063)2517879

110831626.jpgladaevo

До Деснянського районного суду м. Києва.

02225 м. Київ, пр.В. Маяковського, 5-В

позивач: ХХХХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХ

місце проживання: 02ХХХ м. Київ,вул.ХХХХХХХ ХХ , кВ.ХХ

засоби зв’язку: тел. дом.ХХХХХХХ моб. ХХХХХХХХХХ.

відповідач: Інспектор Державної Патрульної Служби Бородянського взводу ДПС, в Київський обл.

Смола Андрій Станіславович

місце знаходження: Смола Андрій Станіславович взвод ДПС, Київської області. м. Бородянка, вул. Комсомольська, 3

А Д М І Н І С Т Р А Т И В Н И Й П О З О В

про скасування постанови по справі про

адміністративне правопорушення АІ1 № 029942 від 03.08.2010р.

Так згідно оскаржуваної постанови АІ1 № 029942 від 03.08.2010р., мене визнано винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ст.122ч.1 КУпАП, а саме, що я, ХХХХХХХХХ ХХХ ххх 03.08.10 о 13:15 в місті Бородянка, Київської області, керуючи автомобілем Хюндай – І20, державний номер АА*****Р,рухалась 84км/год, чим перевищила швидкість на 24 км/год, чим допустила порушення пункту 12.4 ПДР України, серійний № приладу “Беркут” для вимірювання швидкості 08010085.

Оскаржувана мною постанова не відповідає обставинам справи та підлягає скасуванню з наступних підстав:

Відповідач знаходився та проводив вимірювання швидкості, а також зупинив транспортний засіб у межах дії знаку 5.45 «Початок населеного пункту», але у момент вимірювання швидкості, транспортний засіб (Хюндай – І20, державний номер АА*****Р) знаходився до зазначеного знаку. Тобто дія зазначеного обмеження на нього не розповсюджувалася.

Фактично я, рухаючись у вказаному напрямку за 40-50 метрів до початку дії знаку 5.45 «Початок населеного пункту» зменшила швидкість відповідно до ПДР і в цей момент побачила Відповідача, який подавав мені знак на зупинку. Моменту Фіксації моєї швидкості Відповідачем я небачила, так як патрульна машина ДПС та сам Відповідач знаходились за поворотом.

На моє зауваження, що згідно внутрішнього розпорядження МВС №466 від 21.05.2009р, а саме п 1.4 данного розпорядження:

“1.4. Исключить случаи документирования нарушений установленного

скоростного режима движения транспортных средств в зоне действия

дорожных знаков, ограничивающих максимальную скорость на въездах в

населенные пункты на расстоянии меньшем, чем 1000 метров от его начала. “

Відповідач не мав права проводити заміри швидкості за 2 метри після знаку, так як прилад “Беркут” має дальність роботи не менше 400 метрів, отже швидкість 84 км/год була зафіксована до знаку 5.45 «Початок населеного пункту» Відповідач рекомендував звертатись в суд.

На моє прохання надати мені докази того, що зафіксована швидкість виміряна в межах населеного пункту а не поза його межами, Відповідач відмовився та знову рекомендував звертатись до суду.

Хочу зазначити наступне:

Відповідач, при вимірюванні швидкості знаходився біля службового автомобіля, який знаходився на відстані не більш ніж 2 метри до дії знаку 5.45 «Початок населеного пункту».

Враховуючи що робоча дальність приладу для вимірювання швидкості “Беркут” складає 400 метрів і більше, що значно перевищує відстань від місця вимірювання швидкості до меж дії знаку 5.45 «Початок населеного пункту», інспектор ДПС мав можливість вимірювати швидкість і фактично здійснював вимірювання швидкості поза межами дії знака 5.45 «Початок населеного пункту».

Якби я дійсно рухалась з зазначеною швидкістю у межах населеного пункту, то враховуючи відстань у 2м від знаку 5.45 «Початок населеного пункту» до автомобіля ДПС, враховуючи час який необхідний Відповідачу для того щоб:

• здійснити та зафіксувати вимірювання швидкості;

• підійти до краю проїжджої частини та подати сигнал на зупинку;

то я, за цей час, враховуючи зазначену інспектором швидкість за 4 секунди часу я проїхав би близько 200 метрів відстані, а враховуючи час на БЕЗПЕЧНУ зупинку та гальмівний шлях я не мала би реальної змоги безпечно зупинитися за даних обставин.

На підстав викладеного, відповідно до стст.278-289 КоАП, стст.4,6 КАС України. Невідповідність протоколу і постанови стст.256, 251, 280 КоАП, враховуючи що за таких умов у моїх діях немає складу правопорушення у якому мене визнано винним зазначеною постановою, відповідачем не було надано об’єктивних доказів відносно мого порушення.

ПРОШУ:

1. Витребувати з Відповідача докази приналежності швидкості, зазначеної у протоколі АІ1 № 029942 від 03.08.2010р саме автомобілю Хюндай – І20, державний номер АА*****Р, згідно вимог п.1.4. розпорядження МВС України №466 від 21.05.2009.

2. Зазначену постанову у справі про адмніністративне правопорушення визнати незаконною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

Додаток:

1. Доказ сплати судового збору – квитанція установи банку;

2. Копія протоколу сер. АІ1 № 029942 від 03.08.2010р про адміністративне правопорушення ;

3. Копія постанови сер. АІ № 342104 від 03.08.2010р по справі про адміністративне правопорушення за порушення правил дорожнього руху, передбачене ч.1 ст. 122 КпАП України

3. Копія паспорту

4. Копія посвідчення водія

До Деснянського районного суду м. Києва.

02225 м. Київ, пр.В. Маяковського, 5-В

позивач: ХХХХХХХХХХ ХХХХХХХ ХХХХХХХ

місце проживання: 02ХХХ м. Київ,вул.ХХХХХХХ ХХ , кВ.ХХ

засоби зв’язку: тел. дом.ХХХХХХХ моб. ХХХХХХХХХХ.

відповідач: Інспектор Державної Патрульної Служби Бородянського взводу ДПС, в Київський обл.

Смола Андрій Станіславович

місце знаходження: Смола Андрій Станіславович взвод ДПС, Київської області. м. Бородянка, вул. Комсомольська, 3

А Д М І Н І С Т Р А Т И В Н И Й П О З О В

...

Сюда бы еще фото и показания свидетелей, было бы вообще мего. Изменено пользователем Subaroved

Сюда бы еще фото и показания свидетелей, было бы вообще мего.

есть и фото, где гаецы стоят в метре от знака, без огорождения своей машины фишками, но это не для суда, а для жалобы.

есть и фото, где гаецы стоят в метре от знака, без огорождения своей машины фишками, но это не для суда, а для жалобы.

А в суде такие доказы не катят?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти