Як втопити в середину фари

Рекомендуемые сообщения

Хочу почути вашу думку.значить так,приміряв я вчора свій капотик і зіткнувся з проблемою якої і чекав.капот випирає з під фари десь на + - 1см.треба фари втоплювати в середину,бо дуже торчать від крила,навіть на око видно.питання,чи гнути телевізор,чи пиляти кріплення фари,робити більшу дирку в телевізорі і підпилювати в фарі ті пласмасові штирки(кріплення),подавати фару в середину,а з другого боку підставляти таку як втулочку з шайбою шоб в неї впиралась фара,і тоді затягувати її?

або можливо хтось запропонує свої варіанти,бо капєц,капот є в мене,а поставити ужас як хочеться.+ ше один гемор,то шоб мені зняти передні фари,то треба повністю скидати передній бампер

post-18429-1285320952.jpg

post-18429-1285321047.jpg

post-18429-1285321379.jpg

post-18429-1285321419.jpg

post-18429-1285321531.jpg

post-18429-1285321574.jpg

post-18429-1285321665.jpg

Я бы телевизор в месте крепления фар (верхнего, низ можно не трогать, потом фары отрегулировать) аккуратно тюкнул...в случае установки потом родного капота, можно будет назад его тюкнуть, как было..

Изменено пользователем Gerasim_76
zombiefell.gif93002482.gif

Я бы телевизор в месте крепления фар (верхнего, низ можно не трогать, потом фары отрегулировать) аккуратно тюкнул...в случае установки потом родного капота, можно будет назад его тюкнуть, как было..

але чи вдасться мені на 1-1.5 см загнути так телевізор?тож не 3 мм шо стукнув і є. я чув що ще якось плавлять саму фару,хоча такий варіант мені не до душі,але то вже у дуже крайньому випадку

але чи вдасться мені на 1-1.5 см загнути так телевізор?тож не 3 мм шо стукнув і є. я чув що ще якось плавлять саму фару,хоча такий варіант мені не до душі,але то вже у дуже крайньому випадку

Подпиляй ножки фар.

КОНТАКТЫ

ctrlaltdel_777@mail.ru

+48888012109 0679718526

551695732 ась

BX4477AK.png

Бортовик

Помощь в установке панели от вектры на ваз!

я видел капот под фары подгоняли

Подпиляй ножки фар.

+1

Підпиляй пластмасу де шпильки стирчать. Тоді і в разі установки стокового буде можливість, поставивши шайбочки, ставити фару на звичайний рівень. Тільки я би не лише верхні, а всі нажки підпилював...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

нє нє хлопці.я можу підпиляти тільки верхні ножки,так як в мене в низу на фару лягає бровка від бампера,тому якщо спиляти всі,то в мене між бапером і фарою буде великий зазор

да пили пластик на верхних шпильках, проблемы не вижу

D83DDD30.png

и ножки пили и стукнуть слегонца можно!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти