Рекомендуемые сообщения

Привіт всім! Почитав декілька Ваших журнальчиків та вирішив і собі нашкрябати щось (мож знадобиться комусь). Мабуть спочатку про електрику напишу - трохи задовбала.

Свого лаха купив у вересні 2007 р. Побачив і купив - просто сподобалась. Шукав щось із класики але надибав 2108 86 р.в. за 2600 у.о. (13 тис. хрн). Продавець відразу вказав на декілька хвороб - двигун димить (шланг із кастрюлі), трохи втомлений кузов, музика - рахуйте що нема, а так все ок. :rolleyes: Був довольний шо слон. При першій же поїздці до батьків помітив, що світло не работа :angry: . Їхав із включеним дальнім тільки - оце буда дорожка. Далі потроху (давно це було - всього і не згадаєш) почав рихтувати проводку. Як потім виявилося там повний капець. Ходив від одного майстра до іншого - всі с..ки. Один навіть робив, я думаю, навмисно поїздиш місяць-два знову якась х...ня - в кінці кінців більш менш сам навчився куховарити на електриці. Правда на рахунок одного (Олександр) забираю свої слова назад. Поміг сильно. Купив бракований датчик Холла (ох і намучився я з ними) - він то працює, але амплітуду не видає належну - жоден комутатор не хотів працювати - продавці з автомагазину повідкривали всі, які були, і повиходили подивитися на такий прикол. Виявили тільки за допомогою компа. Особисто зробив підключення системи охолодження (дякуючи форуму та мурзилці), поміняв контактну групу, бігунок, провода, протитуманки. Сам навчився міняти датчик Холла (а то після заміни датчиків Холла у майстрів вони їздили пів-року) виставляти запалення на слух - перевіряв у майстра все гуд. З самого початку помітив, що фари трохи втомлені (якщо не сказати, що вбиті). Купив найтбейкер (ще по 45 грн) в принципі помогло, але не дуже. Допомогла біда (в принципі як завжди). Дістав Акуру (думав, що прийдеться в рабство йти :wacko:). У мене розбиті дві фари решітка вилетіла, замок капота вилетів - а в нього дві подряпини на бампері). Спасло, що людина виявилася нормальною (хоч спочатку і стрибав) та страхова виявилася такою, що сплачує. Завдяки цьому поміняв фари (по 250 шт). Тепер нормуль, але гена вже не влаштовує (почитав що можна поставити 10-ий) мож поставлю якось. Преребрали з батьком стартер (відпаялися проводи у ньому). Правда перед ремонтом пішов і купив інший (на розборці). Там працював, а поставив на машину - крунув раз і затих - треба поколупатися мож і робочий). Проблему з музикою вирішив так: купив пристрій (не памятаю як називається) - вставляєш флешку і мр 3 валить. Підключив до мафона, поміняв колонки (купив прості 290 грн.). Трохи помучився з світлом заднього ходу (купа причин - починаючи з непрацюючого датчика і закінчуючи неправильним підключенням) - все ок. Підсумовуючи скажу, що по електриці мабуть був вже всюди - або майже всюди.

Ну для першого разу мабуть і хватить. Пізніше напишу про кузовні роботи та про ходову. Коли шо не так - пишіть зауваження - спробую виправитися.

Vaz210855

Вітаю ше одного власника зубилка з 80х :)

Датчик Холла ше та "забава" :wacko:

Ну і фотки давай! :pardon:

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

витаю в колективі))Давай фото!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

post-6439-1287412252.jpg

post-6439-1287412439.jpg

Ось і перші фотки - мобіла так що не судіть суворо. :pardon:

Vaz210855

С открытием! Удачи с машинкой, терпение и время понадобятся, но за то какой кайф!

С открытием! давай еще фото)))

063-175-66-88 Игорь

post-6439-1287418203.jpg

post-6439-1287418242.jpg

Ще фотки. (Блін не вмію додати більше 2-х)

За салон не судіть суворо - зробив тільки потолок. Карти буду обтягувати (шукаю майстра), на кріслах будуть чохли

post-6439-1287418826.jpg

post-6439-1287418897.jpg

І ще :rolleyes:

Изменено пользователем Yura13

Vaz210855

Решетка радиатора прикольная

ВАЗ 21083

поздоровляю з відкриттям!

молодець, що не даєш пропатси такому АВТО, терпіння тобі побільше!

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

НА год старше моей!

Что делал по кузову там походу вобще жопа била

терпенья те, оно ой как нада!!

У меняя тоже били мелкие проблеми с електрикиой, и тут мне сказали что недалеко от меня один парень делал електрику в копейке я сходил посмотрел и понял, пока недовёдёш до толку все СВОИМИ руками, правельно работать не будет!!

Удачи

Жизнь, игра, сюжет хреновий, зато какая графика!!!!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти