Операция "Форсаж" ГАИ

Рекомендуемые сообщения

Короче, баночку прийдется поставить потише, хотя вродь и так не громкая, боксёр ток хлопает

Изменено пользователем AR_33

33 Alfa Rosso 1.7 16v // ... 3.5

• Ответов 52
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

ну и что говорить в таких случаях? типа спешу, и назначайте на завтра?

Есть два варианта, 1- говоришь что нету бензина куда то ехать, закрываешь машину и отойдя в сторону снимаешь их действия. 2- заранее установи какой-то тумблер что бы отрубить зажигание или бензонасос. После остановки вырубаешь его и говоришь что машина не заводится, сответственно не едет. Закрываешь машину и отойдя в сторону снимаешь их действия. Затем звонишь знакомым, те на шнурок и тянут ее к месту стоянки или ремонта если гайци еще не уехали. Только останавливайся в разрешенном месте, иначе эвакуатор и штрафплощадка.

П.С. Автор, а это не твоя 33-я красная на 17 или 18-ых колесах, красивая такая?

Изменено пользователем 2107-GT
126378014.jpg

119731408.jpg(063)2517879

110831626.jpgladaevo

Моя :)

На 17"

у меня кнопка на старт, с замка не заводится, не знающй сразу не определит, но, все равно не выход, прокатит раз или два

Изменено пользователем AR_33

ТА ппц...нашли новую лазейку геи!и нет на них управы...у мну отец так попался..так они еще сволочи права забали у него непонятно почему.

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

На 17"

у меня кнопка на старт, с замка не заводится, не знающй сразу не определит, но, все равно не выход, прокатит раз или двадется

с замка запускает только бенз. насос? :rolleyes:

• 0800300227(бесплатно)
  • 0442270007
  • viber - 0442270007

На 17"

Крассивая. Сделано все со вкусом, ничего колхозного. Когда первый раз увидел, то по-доброму позавидовал.)))

П.с. А покажи как она сейчас выглядит. )

126378014.jpg

110831626.jpgladaevo

с замка запускает только бенз. насос? :rolleyes:

Не, бензонасос механика, у меня 4 карба

Крассивая. Сделано все со вкусом, ничего колхозного. Когда первый раз увидел, то по-доброму позавидовал.)))

П.с. А покажи как она сейчас выглядит. )

На днях отфотаю, все никак, так и лето прошло

И все-таки, и все-таки вопрос:

1. Есть ли законные основания для остановки лишь из-зи "типа установленного прямого выхлопа"?

2. Могу ли я отказаться от предложения проехать на экспертизу?

3. Есть ли законные основания для изъятия техталона и отправки меня на экспертизу?

Законные основания для остановки есть:

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Н А К А З

27.03.2009 N 111

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

26 червня 2009 р.

за N 576/16592

Про затвердження Інструкції з питань діяльності

підрозділів дорожньо-патрульної служби

Державтоінспекції МВС

14. Підстави для зупинки працівником

Державтоінспекції МВС транспортного засобу

14.1. Підставою для зупинення транспортних засобів є:

14.1.1. Порушення ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ) водіями.

14.1.2. Характер руху транспортного засобу викликає підозру в спроможності водія керувати ним (різка та періодична зміна напрямку руху і (або) швидкісного режиму).

14.1.3. Відсутність номерних (го) знаків (а) на транспортному засобі або наявність номерних знаків, які не відповідають вимогам стандартів, закріплені у не встановленому для цього місці, закриті іншими предметами чи забруднені, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцять метрів, а також керування транспортним засобом за відсутності талона про проходження державного технічного огляду.

14.1.4. Наявність ознак, які свідчать про технічну несправність транспортного засобу.

14.1.5. Наявність даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, водія, пасажирів або вантажу до скоєння ДТП, злочину чи адміністративного правопорушення.

14.1.6. Перебування транспортного засобу в розшуку, а також наявність даних про використання транспортного засобу з протиправною метою.

14.1.7. Необхідність опитування водія чи пасажирів про обставини скоєння ДТП, адміністративного правопорушення, злочину, свідками якого вони є або могли бути.

14.1.8. Необхідність залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції або як свідка при оформленні адміністративних матеріалів.

14.1.9. Проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, а також документів на транспортний засіб і вантаж.

14.1.10. Виконання рішень уповноважених на те державних органів про обмеження чи заборону руху.

14.1.11. Якщо технічний стан транспортного засобу або спосіб закріплення вантажу на ньому створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

14.1.12. Порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.

Если есть интерес перечитать все можешь скачать отсюда:"vuso.at.ua "

Вечером отпишу все подробно.

126378014.jpg

110831626.jpgladaevo

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти