ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 января, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 января, 2012 Реле и вправду ВЕСЧЬ, но поцепил ты его както не по феншую, там сырость может быть когда например заливать омывачку будеш. Дело канешно твоё, но я например поцепил здеся (фото), тут вродь лутше. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 23 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 января, 2012 Реле и вправду ВЕСЧЬ, но поцепил ты его както не по феншую, там сырость может быть когда например заливать омывачку будеш. Дело канешно твоё, но я например поцепил здеся (фото), тут вродь лутше.це я тимчасово його там прикрутив ,в мене не має гаража,а сидіти зараз на вулиці,щоб все зробити по фен шую,якось не охота.Доречі,я також думав десь там його присобачити,місце звичайно покраще мого.Дякую за наглядний приклад Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 23 января, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 января, 2012 Любомир думаю краще місце для 3-ох рівневого реле це під штатною косичкою маси з АКБ на кузов. І раз вже пішла така п'янка , собі на зиму поставив діод К231Б (4грн), дає напругу +- 14,6В, для коротких перебіжок нормально Трёхуровневый реле регулятор. Літом поставлю діод 2Д219 (4грн) - +-0,5В. Треба взяти десь тестер щоб точніше поміряти напругу, бо мій китайський вольметр бреше на +-0,4В. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 23 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 января, 2012 Любомир думаю краще місце для 3-ох рівневого реле це під штатною косичкою маси з АКБ на кузов. І раз вже пішла така п'янка , собі на зиму поставив діод К231Б (4грн), дає напругу +- 14,6В, для коротких перебіжок нормально Трёхуровневый реле регулятор. Літом поставлю діод 2Д219 (4грн) - +-0,5В. Треба взяти десь тестер щоб точніше поміряти напругу, бо мій китайський вольметр бреше на +-0,4В.поки що,розміщення регулятора не є самою болючою темою тай бавитись із діодами не має можливості.Саме головне що мене хвилює - покраска,до якої залишилось 2 тижні.Доречі що ти вирішив із пружинами?Замовляти тобі? Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 26 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 (изменено) трохи відійду від теми про свою улюбленицю... нещодавно побував на ГК "Буковель" красота!!!!! був із своєю коханою дівчиною і братом а це уже всім відомий будинок-перевертиш а от і автор Тому до поки сніг в Карпатах,гостинно запрошую Всіх до нас на Івано-Франківщину!!! Изменено 26 января, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
K@IIy$T@ 0 Опубликовано 26 января, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 до поки у вас там сніг, ціни віще за туречину чи египит. Продам Форд Транзит 2006 г.в - ЛС или 0503904202... . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 26 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 до поки у вас там сніг, ціни віще за туречину чи египит.що є то є ,а взагалі можна дуже бюджетно і красиво відпочити,головне "правельні" місця знати Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 26 января, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 буковеь норм тема хоч по ціні вже словаччину догнав сам в лютому збирався... класно відпочили, молодці! Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 26 января, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 буковеь норм тема хоч по ціні вже словаччину догнавсам в лютому збирався...класно відпочили, молодці!Дякую !!!В лютому також збираюся,ще раз вирватись на природу але уже з шашликами і ночівлею нарешті вдалося вияснити ще один + шумоізоляції капота ось декілька свіжих фото мого авто Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 26 января, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2012 помита зовсім друге діло! до речі Ти писав за покраску ляди, я свою теж фарбував але залишив стару (тільки почала підгнивати) то весь кантик навколо скла дунув в чорний мат, як на мене оригінально, якщо цікаво кину фотку в своїй темі як то виглядає до речі чим заклеював капот, віброю? наскільки зменш шуму в салоні, нагрівається зрозуміло що швидше) Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти