Любомир 0 Опубликовано 2 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) і так настав час міняти всю систему приводаВідпросившись з роботи заїхав до знайомого одно мого знайомого в бокс, і почалось зняли ремінь генератора БОШ,на якому наїздив близько 10 тис. а він у тріщинах прийшлось бігти по новий далі зняли старий ремінь,ролік, шків Ремінь відбігав близько 35 тис. і також денеде були тріщини.Ролік взагалі без жодних позначок і маркувань, трохи підшумлював.далі взялись знімати помпу,зняли і виявилось,що помпа фірми ФЕНОКСЯ чесно на ній відїздив 3 роки і до мене ще рік відповідно вона уже мала не великий люфтшвиденько поставили ДОЛЬЦ і почали все збирати назад,час піджимавмені терміново прийшлось відлучитись,коли повернувся уже все зібрализавів,машина їде і я щасливий полетів по справах але не тут то було і на наступний день почалися проблеми з авто.Далі були скандали,консиліум автомеханіків нові запчастини ......... і купа потраченого часу.Все що сталось далі опишу пізніше! Изменено 2 марта, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт, я бачу в тебе шпилька натяжного ролика стоїть на верхній дирці на ГБЦ, а у мене на нижній, не скажеш чи є в цьому різниця? А то у мнене на нижній вже різьба погана, от і думаю, що буде коли я шпильку перекручу у верхню дирку. В мене блок стоїть 1,5, а ГБЦ судячи з маркування з 1.3. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 2 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт. Чесно кажучи не знаю Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ND4SPD13 1 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 Привіт, я бачу в тебе шпилька натяжного ролика стоїть на верхній дирці на ГБЦ, а у мене на нижній, не скажеш чи є в цьому різниця? А то у мнене на нижній вже різьба погана, от і думаю, що буде коли я шпильку перекручу у верхню дирку. В мене блок стоїть 1,5, а ГБЦ судячи з маркування з 1.3.Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500А як же він їзде? Ось у мене блок стоїть 1.5, а ГБЦ судячи з маркування під 1.3. Шпилька на нижній дирці, то шо теж неправильно? Бо тут написано Шпилька натяжного ролика ввернута в отверстие 1 (нижнее) на двигателе -2108; в отверстие 2 (верхнее) на двигателе -21081. Изменено 2 марта, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ND4SPD13 1 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 (изменено) А як же він їзде? Ось у мене блок стоїть 1.5, а ГБЦ судячи з маркування під 1.3. Шпилька на нижній дирці, то шо теж неправильно? Бо тут написано Шпилька натяжного ролика ввернута в отверстие 1 (нижнее) на двигателе -2108; в отверстие 2 (верхнее) на двигателе -21081.В тебе правильно. 1,5 і 1,3 - шпилька має бути на нижній дирці, бо висота блоку однакова. В 1,1 висота блоку меньша, тому шпильку перенесли вище, щоб можна було використовувати однакові ремені. Головки 21081 і 2108 - однакові і йшли з двома отворами, як під 1,3(1,5) так і під 1,1. Изменено 2 марта, 2012 пользователем ND4SPD13 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 В тебе правильно. 1,5 і 1,3 - шпилька має бути на нижній дирці, бо висота блоку однакова. В 1,1 висота блоку меньша, тому шпильку перенесли вище, щоб можна було використовувати однакові ремені. Головки 21081 і 2108 - однакові і йшли з двома отворами, як під 1,3(1,5) так і під 1,1.От у мене у сусіда є ВАЗ 2109 блок 1.3 шпилька на верхній дирці, і їздить він так уже більше 2 років, і нічого все нормально. А їздить жостко. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ND4SPD13 1 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 От у мене у сусіда є ВАЗ 2109 блок 1.3 шпилька на верхній дирці, і їздить він так уже більше 2 років, і нічого все нормально. А їздить жостко.Цікаво, а як вдалося натягнути ремінь? Я пробував, в мене не вийшло. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 марта, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 марта, 2012 Цікаво, а як вдалося натягнути ремінь? Я пробував, в мене не вийшло. Не знаю, але факт остається фактом - "Вона працює". Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 3 марта, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 марта, 2012 Уважно читаємо, і розуміємо, що у автора шпилька стоїть неправильно.1300 і 1500Виясняється,що стоїть не правильно,тому що якісь криворукі майстри зірвали різьбу на шпильці тому прийшлось поставити на іншу.На мою думку,ніяких смертельних наслідків з подібного не буде.Дякую за підказку Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти