Любомир 0 Опубликовано 30 апреля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2012 помойму багато лишнього міняєш, нерозумію для чого витрачатись?краще ж від того не стаєлишнього я нічого не міняю,ну практично А якщо бути серйозним,то як не поміняти тіж самі краби, яким не менше 4 років,а більше навіть боюсь загадувати,по нашим дорогам нічого довго не служить.Я прихильник комплексної роботи,раз поміняв і забув,так я зробив із задньою підвіскою,тормозами,системою охолодження і т.д.Тим паче мій стиль водіння тільки допомагає прожити запчастинам подовше.Від проробленої роботи якраз краще і стає краби взагалі на севі не схожі в мене севі. вони по перше червоні, по друге іншого "відливу" хз з тими крабами,можливо і підробка я ще помоніторю по ринку,якщо підробка поміняють без проблем.Ну и какашка эти желтые крабы, или мне такие попались По дыркам не совпадают, пришлось разсверливать. А когда разсверлил, и неделю не поездил. Порвало как бумажкуЦе точно,що какашка , добре що розумні люди надоумили мене поміняти їх Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 2 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2012 і так ніяк не вгомонюся я зі своєю машиною Після роботи був вільний час от і вирішив підфарбувати передній бампер,він в мене зеленкуватого відтінку Цю процедуру проводжу два рази на рік Заклеяв "морду" по периметру і вперед далі вирішив,підфарбувати букву "О" на номерах заклеяв,підфарбував, чесно трохи не по фен шую,але сьогодні підправлю,головне що не біліється потім взявся за бампер роботою задоволений,головне що цього зеленого відтунку більше не має Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 2 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2012 (изменено) ще одне питання яке мене сильно тривожило,це внутрішні бархотки. В мене вони вже задубіли і з середини сильно протерлись вирішив замінити, але хотілось поставити нового взірця,приїхав в магазин приміряю,а вони якісь браковані не тримаються на місці,поїхав до знайомого на ринок,взяв пару старих. Поставив їх із середини,тимчасово, з часом переставлю на ззовні а в середину замовлю нового взірця Додатково все змастив силіконом Изменено 2 мая, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 5 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2012 продовжимо з обробкою передка я закінчив настала черга ззаді обробити арку іпривести до нормального вигляду пружину,додатково гляну як поживає стойка BOGEзняв підкрилока ось так виглядає модуль в зборі знявши стойку,відчистив арку від бруду потмі взявзя за пружину,вирішив її підфарбувати у рідний спортивний колір ну і заодно відмив стойку з усім причандаллямну і сама обробкадалі зібрав все до купипочав встановленняну і на кінець все гарненько скрутив,затягнув Ось так і минув цілий день 1-го травня Сил потрачено не мало,на вулиці +30 а я сам самісенький біля своєї "малишки"все кручу і кручу Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 7 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2012 (изменено) А чим обробляв ?обробляв і буду продовжувати бітумною мастикою Саме головне щоб була свіжа,не застигша бо погано маститься Изменено 7 мая, 2012 пользователем Любомир Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 8 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 ще хотів тебе запитати чи змінилося щось після заміни крабів?)...може стуки пропали і т.д.? БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 8 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 Ось так і минув цілий день 1-го травня Сил потрачено не мало,на вулиці +30 а я сам самісенький біля своєї "малишки"все кручу і кручу лучше бы на природу поехал...зачем пружины то красить - всеравно олезут, а ВАЗ машина такая, что чем чаше что-то откручиваеш - тем быстрее поменяеш ЕЩЕ больше запчастей! борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 8 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 (изменено) а ВАЗ машина такая, что чем чаше что-то откручиваеш - тем быстрее поменяеш ЕЩЕ больше запчастей!точнее тебя больше затягивает еще что-то покрутить Изменено 8 мая, 2012 пользователем niiio Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fanat_v08 3 Опубликовано 8 мая, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 точнее тебя больше затягивает еще что-то покрутитья уже 3 мес без ВАЗа - совсем другая жизнь.... борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Любомир 0 Опубликовано 8 мая, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 мая, 2012 ще хотів тебе запитати чи змінилося щось після заміни крабів?)...може стуки пропали і т.д.?стуків як таких не було, просто салентблоки були розбиті,що уже наочно було видно.Я міняв все разом,тому відчуваю тільки те,що передня підвіска стала набагато зібранішою.лучше бы на природу поехал...зачем пружины то красить - всеравно олезут, а ВАЗ машина такая, что чем чаше что-то откручиваеш - тем быстрее поменяеш ЕЩЕ больше запчастей!не подобається мені як виглядає облізла пружина і крапка.Я не привик зупинятись на пів дорозі,передні арки обробив а задні...залишати так як є,ні це не для мене Щодо запчастин я не згідний,я міняю те,що необхідно по мірі свого технічного стану,за винятком хорошого настрою і лишніх грошей .Я ще раз буду повторювати,це приносить мені задоволення,як кажуть "просто балдію" коли щось роблю з машиною а потім потихеньки катаюсь по місту на нії точнее тебя больше затягивает еще что-то покрутитья кручу так,щоб більше до цього не повертатись зробив і забувя уже 3 мес без ВАЗа - совсем другая жизнь.... на даному етапі,я не розумію що таке "другая жизнь" скукота і не цікаво.Я от дуже хочу в майбутньому мати авто Пасат В5 2005 року випуску.Сиджу і думаю,гарна машина,комфортна і т.д. але що я з нею буду робити але не будем про сумне,думаю що час пройде і пріоритети в житті поміняються на 180 градусів Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти