Mikeng Опубликовано 3 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 ну так розповійдай що ж у тебе там трапилось таке після заміни помпи ремня і тд Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
Любомир Опубликовано 3 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 і так на наступний день відкривши капот я побачив таку картину,новенький ремінь БРТ був на 1,5-2 мм меншим а на помпі він відступав за край шестерні також на 2 мм у повітря Приїжаю я в бокс і запитую,що за айця , чому їсть ремінь і чому він виступає за помпу???Всі в один голос це твоя помпа виновата,в неї зубці не такі як потрібно і взагалі це помпа від пріори.Я в шоці,думаю може дійсно помилились і справа в помпі???І почалися дебати,спори і майже дійшло до .Я стою на своєму,що у когось руки не зтого місця ростуть.Поспоривши на 100$ хто правий а хто осел,я поїхав по нову помпу Лузар,ремінь БОШ і знову понеслаль....злили тосолі почали розбирати що мене насторожило,ми довго не могли зняти ремінь,відпустивши ролік в крайнє положення ремінь все одно сидів дуже туго.Нарешті зняли і в порівнянні з Бошом він був коротшим!!!!Ми в шоці ,як таке може бути??? хоча на дотик і по якості я б не сказав,що Бош кращий навіть навпаки,БРТ більш приємно тримати у руках.Розібрали все по порядку зняли помпу,нічого їй не бракує а блоці грязнувато поставили Лузар,почали збирати все на місце,на майбутнє всі болтики позмазували графітною смазкою Бортовик
Atom.DP Опубликовано 3 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 (изменено) Я в шоці,думаю може дійсно помилились і справа в помпі???І почалися дебати,спори і майже дійшло до .Я стою на своєму,що у когось руки не зтого місця ростуть.Поспоривши на хто правий а хто осел,я поїхав по нову помпу Лузар,ремінь БОШ і знову понеслаль....100$ вже приготував?? бо по фото вона дійсно як від 16 кл мотору треба фото зверху, бо так не зрозуміло лузар турбо и Долцпосле долгих мук выбора решили поставить долц: Изменено 3 марта, 2012 пользователем Atom.DP Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Любомир Опубликовано 3 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 зібрали швиденько,а то крутити на вулиці у сніг бажання не булоремінь сів нормальноповиставляли мітки і спробували завести... ура ремінь не їсть, зазор на момпі нормальний 1-2 ммна наступний день,вирішив ще раз все перевірити і ніби все в нормі100$ вже приготував?? бо по фото вона дійсно як від 16 кл мотору треба фото зверху, бо так не зрозуміло як від 16кл???? зараз фото закину,але в мене не має жодного маркування як у тебе,тільки цифра 51 Бортовик
Atom.DP Опубликовано 3 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 (изменено) як від 16кл???? зараз фото закину,але в мене не має жодного маркування як у тебе,тільки цифра 51а отак це 16 кл помпа!на 8 кл помпі 3 "вушка" під шпильки, а на 16 кл 4L-121 Помпа DOLZ 08-09 L-124 Помпа DOLZ 2110 16v Изменено 3 марта, 2012 пользователем Atom.DP Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Mikeng Опубликовано 3 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 ппц блок бастер, то проблем таки була в помпі чи в тому що на 1,3 моторі стояла шпилька в голові як для 1,1 мотора? Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
ND4SPD13 Опубликовано 3 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 3 марта, 2012 (изменено) ппц блок бастер, то проблем таки була в помпі чи в тому що на 1,3 моторі стояла шпилька в голові як для 1,1 мотора?Я думаю, в обох. Ремінь важко знімався тому, що був перетягнутий через шпильку. Бош довший за стандарт, тому легше зайшов. А змістився ремінь через помпу.Отже, дякуючи Любомиру, ми знаємо, що якщо різьба в нижньому отворі скручена, то можна шпильку закрутити в верхній, головне підібрати довший ремінь. Наприклад бош. Изменено 3 марта, 2012 пользователем ND4SPD13
Любомир Опубликовано 5 марта, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2012 а отак це 16 кл помпа!на 8 кл помпі 3 "вушка" під шпильки, а на 16 кл 4L-121 Помпа DOLZ 08-09 L-124 Помпа DOLZ 2110 16v це просто опа!!!!!Крім матів,більше ніяких слів підібрати не можу!!!!!Мені ця заміна,разом із запчастинами і роботою вилилась у 850 грн. + 100$ Антон,тобі велике спасибі за підказку ,заспокояв ппц блок бастер, то проблем таки була в помпі чи в тому що на 1,3 моторі стояла шпилька в голові як для 1,1 мотора?як виявилось,і помпа не та і різьба зірвана ще й дорогущий ремінь БРТ виявився коротким,одним словом ВАЗ Я думаю, в обох. Ремінь важко знімався тому, що був перетягнутий через шпильку. Бош довший за стандарт, тому легше зайшов. А змістився ремінь через помпу.Отже, дякуючи Любомиру, ми знаємо, що якщо різьба в нижньому отворі скручена, то можна шпильку закрутити в верхній, головне підібрати довший ремінь. Наприклад бош.все вірно,тільки якись дорогуватий приклад вийшов Бортовик
AXID Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2012 (изменено) це просто опа!!!!!Крім матів,більше ніяких слів підібрати не можу!!!!!Мені ця заміна,разом із запчастинами і роботою вилилась у 850 грн. + 100$ Антон,тобі велике спасибі за підказку ,заспокояв як виявилось,і помпа не та і різьба зірвана ще й дорогущий ремінь БРТ виявився коротким,одним словом ВАЗ все вірно,тільки якись дорогуватий приклад вийшов Дааа, сурові будні вазовода Добре хоч мітки нормально виставили з першого разу, бо я їздив по 3-ох сервісах щоб знайти майстра з правильними руками То ремінь перетягнули (свистів) і на зуб вперід поставили (казали по іншому ніяк не ставиться), то на зуб назад. На наступний раз буду сам міняти ремінь. Изменено 5 марта, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Mikeng Опубликовано 5 марта, 2012 Жалоба Опубликовано 5 марта, 2012 мдяяя, печальна історія вийшла. Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти