ВОВ@Н 209 Опубликовано 9 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 марта, 2016 В 07.03.2016в23:24, sergey_res сказал: А если без выключателя массы, то лучше рядом с аккумулятором держать маленький топорик, чтобы в случае аварийной ситуации перерубать массу)))))))))))))))) Шутнік однако Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 марта, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 марта, 2016 Вчора перевзув машину на літні коліщата, а сьогодні сніг пішов. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2016 Вчора проводив огляд свого авто і побачив доволі цікавий момент. Я 4,5 роки назад поставив нові тормозні диски і нові колодки. Колодки я ставив ТРВ В рік я проїжжаю в середньому до 10 тис.км, тобто за 4,5 роки я наїздив приблизно 40 000 км. І що я бачу, що колодки візуально майже не зносились, а на диску появився ледь відчутний бугорок. Коли вибирав колодки, то чув, що ТРВ "з'їдає" тор.диски, але тоді не придав цьому значення. А в загашнику в мене лежали колодки ВАЛЕО В інструкції ні одного слова "по нашому" а на коробці написано Зроблено у Франції. До речі ,якщо міняти колодки як по інструкції, то виходить трохи більше треба робити маніпуляції, я вирішив, що можна легшим способом - відкрутивши 2 болта з внутрішньою граньонкою на 10 мм і знявши вершню частину супорта - відкриється доступ до колодок Знайшов я у Гуглі які мають бути товщина тор диска і колодок, тобто диск - 12 мм, а колодки із металевою частиною - 17,5 мм. Міряю я колодки ТРВ - їх товщина становить 15 мм (з металевою частиною), тобто різниця у 2,5 мм, а диск став тоншим майже на 1,5 мм і все це за 4,5 роки, тобто металевий диск зношується майже одночасно із колодками. Такого я не очікував. Зрівняв нові колодки і свої з пробігом майже у 40 000 км, різниця є, але не дуже то й суттєва. Далі завів авто вмикнув 2 передачу і прижимаючи напільнік, познімав з обох сторін диска той буртик, що утворився на диску Потів зібрав все в обратній послідовності З водійською строною я впорався буквально за 1 годину, а от із пасажирською програвся годинки дві. Закисший поршень у супорті не дуже охоче вертався назад, і колодки практично не відходили від диска. Я думав проткатаюсь трохи - воно притреться, але проїхавши майже 1 км, піддомкрачене колесо не можна було провернути руками, бо там все нагрілося і приклинювало. Приїхавши назад у гараж став розбиратись, що до чого. Розібравши супорт і видавиши трохи поршень назовні я побачив який він місцями поржавів. Зрозуміло, що поршня я окремо не куплю, спробував полірнути його "нольовою" наждачкою, але нічого з того не вийшлло, ржавчина була надто глибокою. І тут я згадав, що у мене лежить старий (водійський) супорт . Видавив я знього поршня і бачу що він у дуже хорошому стані Протерши його і циліндр, почистиши грязюку під резинкою в циліндрі, поршень ввійшов без особливих натисків і без заїдання рухався в супорті. Прокачав обидві сторони. Все зібрав назад - прокатався, машина тормозить і нічого не гріється, піддомкрачені колеса крутятся нормально. На черзі буде доробка ВУТа, так як описано на https://www.drive2.ru/l/1973262/ Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BOGDAN_SC Club 27 Опубликовано 18 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2016 Молодец все правильно делаешь!!! не поленился проверил 0986728151 DRIVE2ru мой бортяк Мой бортовик проект №2 и №3 лачик на forum.2108.kiev.ua Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2016 (изменено) 22 минуты назад, BOGDAN_SC Club сказал: Молодец все правильно делаешь!!! не поленился проверил Я б давно все провірив і зробив, але часу не вистачало, а ще треба ручнік підтягнути і прокачати задні колеса, а потім спробую доробити ВУТа. Замінити масло і фільтра. Зняти панель і замінти корпус пічки, бо на моєму працює тільки одна заслонка, промити систему охолодження і замінити тосол. Изменено 18 апреля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2016 (изменено) Сьогодні "дійшли руки" до заміни масла в двигуні. Описувати нема нічого, але все ж є одне питання. Купив фільт фірми "Кнехт" і коли порівняв зі своїм, тим що зняв, то побачив що Кнехт трішки менший в діаметрі хоча посадкові місця однакові. і. Підкажіть від того що фільтр трішки менший ніж у мене був, робота двигуна не зміниться, бо ніколи з таким не зустрічався? Також сьогогодні була наклеєна наклейка, яка вже давно чекала своєї черги. Изменено 24 апреля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 25 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2016 11 час назад, ВОВ@Н сказал: Підкажіть від того що фільтр трішки менший ніж у мене був, робота двигуна не зміниться? Нет. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2016 (изменено) От і добре. Далі буде тюнєнх ВУТа. Изменено 25 апреля, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 27 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2016 Молодець, багато роботи проробив!!! удачі з ВУТом!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 мая, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2016 ВУТ вже доопрацьований. Детальніше на днях розпишу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти