toxa777 122 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 59 минут назад, ВОВ@Н сказал: Сьогодні у товариша взяв стартер, попробую поставлю і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую. https://www.drive2.ru/c/595839/ На драйве нашёл. Себе сделал так же. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Сьогодні у товариша взяв стартер, попробую поставлю і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую. Не вздумай до втулки лізти без ями,я вже був спробував,потім з буксира заводили і все одно на яму заїзжав. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 (изменено) 5 минут назад, Volf сказал: Не вздумай до втулки лізти без ями,я вже був спробував,потім з буксира заводили і все одно на яму заїзжав. Нє, без ями звичайно ні. Я туди взагалі лізти не хочу. Я як поначитувався, що і корпус КПП відкришується біля втулки, або вийняти її з відти важко, то в мене бажання немає її зачіпати. Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого. Ок? 1 минуту назад, ВОВ@Н сказал: 35 минут назад, toxa777 сказал: https://www.drive2.ru/c/595839/ На драйве нашёл. Себе сделал так же. А що робити із заводським реле тим що під капотом, залишати чи відключити? Изменено 5 сентября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 29 минут назад, ВОВ@Н сказал: Нє, без ями звичайно ні. Я туди взагалі лізти не хочу. Я як поначитувався, що і корпус КПП відкришується біля втулки, або вийняти її з відти важко, то в мене бажання немає її зачіпати. Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого. Ок? А що робити із заводським реле тим що під капотом, залишати чи відключити? Я заводское оставил. Но, напомню, у меня 2110 и немного другая электросхема. Смысл установки допреле в моём случае - питание на втягивающее подаётся непосредственно с АКБ, а не через блок предов, замок и кучу метров проводо с десятком соединений. А всё это даёт падение напряжения. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 9 минут назад, toxa777 сказал: Я заводское оставил. Но, напомню, у меня 2110 и немного другая электросхема. Смысл установки допреле в моём случае - питание на втягивающее подаётся непосредственно с АКБ, а не через блок предов, замок и кучу метров проводо с десятком соединений. А всё это даёт падение напряжения. Ну да про електросхему, що вона інша я не подумав. То можливо, що це допоміжне реле мені нічого не дасть. Хоча я ніколи не скаржився на просадку напруги, ні зимою, ні літом. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 3 часа назад, ВОВ@Н сказал: Нє, без ями звичайно ні. Я туди взагалі лізти не хочу. Я як поначитувався, що і корпус КПП відкришується біля втулки, або вийняти її з відти важко, то в мене бажання немає її зачіпати. Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого. Не розпишу,тому що такого наковиряв.Натфільком потім добивав.Хтось тут на форумі метчиком на 14 доставав,але мені знайомий казав,що на 13. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 5 часов назад, ВОВ@Н сказал: А що робити із заводським реле тим що під капотом, залишати чи відключити? Я думаю що на 2108 установка того реле нічого не дасть. Так як у нас є таке реле на відміну від 2110. Хіба що можна провід на 87 контакт реле кинути напряму з акума, замість того що йде з роз'єму Ш8 контакт 7. Але воно того не варте. Думаю що просадка в цьому місці мінімальна якщо провода від генератора до блока запобіжників нормальні. Якщо і шукати просадку на 2108 то не в цьому місці. Хороша маса на двигун напряму з акума дасть набагато більший ефект. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2016 Вчора поставив "позичений" стартер. 3 рази робив пробний запуск. Все наче нормально, далі "позичений" заводив через раз - втягуюче клацає, а заводити не хоче. Вмикаю запалення і грубою викруткою перемкнувши два болти на втягуючому авто заводилось. Заглушив, зняв центральний провід з котушки і пробував поганяти той стартер, він крутиться добре, а мій при такй маніпуляції з кожним обертом крутив тугіше і тугіше. В гаражі розібрав свій, там мусору схожого на смолу чи пластилін повно, якор грязний, магніти обліплені, пилюкі від щоток повно. Щотки ще не дуже стерті але вже на підході, але то інша справа, головне тепер все відмим і скласти все до купи назад. Щіточкою і бензином повимивав всю ту гидоту Весь процес контолювала моя малеча Короче перемив все зібрав, стало відчутно легше крутити якор, ставлю на машину ключ на запуск - завелась. О, думаю добре. Глушу, заводити а фігушкі - те саме з кожним прокрутом стартер начинає крутити тугіше і тугіше. Через пару раз взагалі при старті майже вся електрика тухне і вольтаж падає до 8,3 Вольта, а з під капота чути якись писк. Вмикаю запалення, перемикаю два болта на втягуючому - стартер круте і круте добе, але в зацеп не входить. якщо ключем заводити то наче в зацеп входить але не може провернути і знову тухне майже вся електика, Перемикаю два болта стартер крутить, а в зацеп не йде. ЧО МОЖЕ БУТИ? На дворі вже майже темно, дитина хоче до дому, я злий знімаю свій стартер, ставлю "позичений", збираю ключі, мию руки і їду додому. Вдома зняв втягуюче з стартера хотів розпаяти , але мій паяльник слабкий , тому нічого не вийшло. Підкажіть в чому проблема? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 6 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2016 26 минут назад, ВОВ@Н сказал: Короче перемив все зібрав, стало відчутно легше крутити якор, ставлю на машину ключ на запуск - завелась. О, думаю добре. Глушу, заводити а фігушкі - те саме з кожним прокрутом стартер начинає крутити тугіше і тугіше. Через пару раз взагалі при старті майже вся електрика тухне і вольтаж падає до 8,3 Вольта, а з під капота чути якись писк. Вмикаю запалення, перемикаю два болта на втягуючому - стартер круте і круте добе, але в зацеп не входить. якщо ключем заводити то наче в зацеп входить але не може провернути і знову тухне майже вся електика, Перемикаю два болта стартер крутить, а в зацеп не йде. ЧО МОЖЕ БУТИ? На дворі вже майже темно, дитина хоче до дому, я злий знімаю свій стартер, ставлю "позичений", збираю ключі, мию руки і їду додому. Вдома зняв втягуюче з стартера хотів розпаяти , але мій паяльник слабкий , тому нічого не вийшло. Підкажіть в чому проблема? Распаять втягивающее, почистить контакты, они там скорее всего хорошо подгорели. А по всем симптомам у меня было почти то же самое, даже на перебранном стартере. Поставил реле и забыл об этой проблеме. 15 часов назад, Vasjok сказал: Я думаю що на 2108 установка того реле нічого не дасть. Так як у нас є таке реле на відміну від 2110. Хіба що можна провід на 87 контакт реле кинути напряму з акума, замість того що йде з роз'єму Ш8 контакт 7. Але воно того не варте. Думаю що просадка в цьому місці мінімальна якщо провода від генератора до блока запобіжників нормальні. Якщо і шукати просадку на 2108 то не в цьому місці. Хороша маса на двигун напряму з акума дасть набагато більший ефект. На 2110 тоже есть реле. Просадка там всегда есть. Допреле как раз для того, чтобы не было большой просадки. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 сентября, 2016 (изменено) 1 час назад, toxa777 сказал: Распаять втягивающее, почистить контакты, они там скорее всего хорошо подгорели. А по всем симптомам у меня было почти то же самое, даже на перебранном стартере. Поставил реле и забыл об этой проблеме. На 2110 тоже есть реле. Просадка там всегда есть. Допреле как раз для того, чтобы не было большой просадки. Да, але чого інший стартер крутить добре і просадки майже немає. Мене цікавить чого коли я під капотом перемикаю два великі болти то чути що крутиться стартер, а в зацеп бендикс не входить, а якщо з ключа, то щось наче похоже на зецеп, але провернути немає сили і втягуюче дуже гріється, особливо нижній болт на який одягається провід що йде з стартера. Изменено 6 сентября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти