ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2018 (изменено) 27 минут назад, Mustang-1991 сказал: Думаю що можна, але ти впевнений що він витриває якщо виткі будуть складатись? Можна спробувати, побачу на скільки вистачить. В звязку із заміною передніх пружин заїхав на розвал. Изменено 4 мая, 2018 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2018 Вартість розвалу 180 грн. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kriket 22 Опубликовано 4 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2018 14 часов назад, ВОВ@Н сказал: Да, да, я після його машини і відчуття перемикання передач теж собі захотів Калино-карданчик. Ти бачив за 200 грн у моїх фотках вище, яка там тріщина? Підкажіть чи таке працює? Я с такими уже 15 лет езжу ... Все работает . Меняю по мере изношенности ... Да на эйбахах и сс 20 такие с новья стоят . Но их хватает на два три года , особенно убиваются зимой . Да ещё у сс20 они продаются . На счёт карданчики КПП если кому нужно обращайтесь , для форумчан сделаю хорошую скидку ... Хватит епатся с калинокарданчиками ... Слева б/у семилетний ... с ув. Kriket Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 (изменено) І так, "Дело было вечером, делать было нечего", купив я шланг від розширюваного бачка ВАЗ 2101-2107, ціна 30 грн. Надумав зробити шумоізоляцію передніх пружин. Спочатку думав надіну шланг не розрізаючи. Але піднявши колесо, стяжками у мене не получилося зжати пружину. А знімати стойку з машини і розпрягати її не рішився, тим більше що в той же день був зроблений розвал. Я розрізав шланг на пополам, щоб було на два колеса, розрізав його ще й поздовж. Підняв максимум на домкраті, щоб пружина розжалася і за допомогою мунтіровки надів шланг на передостанній виток. Помастивши шланг ШРУСом. Він обняв пружину майже повністю. Ось що вийшло. Нехай скептики кажуть , що все то х..ня, нічого воно не дасть і т.д. Повірте дасть. я коли зробив одну сторону і постукавши ключем по пружині БЕЗ шланги, то звук від неї йшов дзвінкий, а по пружині з шлангою - глухий. Можна порівняти коли постукати по пружині і посхухати, а потім взявшись рукою за нею, теж постукати, різниця очевидна. Короче так само я зробив і з іншої сторони. Проїхався по дорозі ще часів СССР, викладену із каменя - я не впізнав машину - ніяких звуків від підвіски, тільки глухі удари колеса об дорогу. Радості не було межі, оказується так просто можна зробити щоб авто йхало тихіше. В планах коли буду робити щось із підвіскою, то поставлю шумоізолятори на нижні чашки стойки, такі як в SS-20. Тепер хочу замінити діаметр задніх пружин і купити підходящий шлан. Тільки хочу спробувати той шланг надіти на всю пружину, але боюсь, що вона скоро може поржавіти, то зроблю мабуть на нижні витки. Тепер про негатив. Коли робив ізоляцію підвіски в передньому лівому колесі виявив цвях виймати його не став, бо колись був вийняв, то колесу спустило за пару хвилин, а судячи з того що він уже блискучий і відшліфований, то сидить він там давно. Поставив я те колесо на задок. Приїхав від тещі додому, поставив машину, через півгодини прихожу до машини, а переднє праве сидить на диску. Блін, та що ж за непруха, за 1 годину 2 колеса. Ставлю запаску. Приїхав на шиномонтаж. віддаю те колесо що з цвяхом, вони його вийняли, але він пройшов не на скрізь, а поздовж в огранічітель ізносу шини. Відбалансувалося добре. Даю я інше колесо - а там просто вийшов чи то прокол, чи поріз. Заклеїли і поставили балансувати, а воно кривуляє капець. Кажуть треба катати, бо навіть на задку воно не буде нормально їздити. А я перед цим, коли воно стояло з переду, то при тормозінні, якось дивно йшла вібрація на руль, я думав може тормозним диска кінець прийшов, але оказується погнув десь диск. Короче диск легкосплав, то ціна - відкатати зібрати, розібрати і відбалансувати вийшла 140 грн + інше переднє ще 60 грн, 200 грн прийшлось віддати. Ще хочу запитати, може хтось підкаже. Маю авто ВАЗ 2108 і центральний замок, із блоку управління якого виходять два проводки: один на лівий борт поворотніків, другий на правий борт поворотніків. При замиканні авто з пульта замки закриваються і поворотніки по кругу блимають один раз. При відмиканні дверей з пульта - замки відмикаються і поворотніки блимають два рази. Що я хочу? Щоб при відмиканні з пульта, вмикалося світло салону і плавно затухало. Яку при блуду можна зробити щоб реалізуати це в реальність і звідки брати сигнал на вмикання тієї приблуди? Дякую Изменено 7 мая, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
8DENCHIK 2 Опубликовано 7 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 У мене в старого 41москвич купляв його в вінниці машина стояла два роки салон розсипаний в общем до чого веду думав доки до черкас дочергикаю сказюсь все тріщатиме. Як виявилось ні попередній власник намотав на аморти щось схоже чохол для труб матеріал перфорований силікон я літом свою буду красить дак і собі втулю Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 (изменено) 1 час назад, 8DENCHIK сказал: У мене в старого 41москвич куп:ляв його в вінниці машина стояла два роки салон розсипаний в общем до чого веду думав доки до черкас дочергикаю сказюсь все тріщатиме. Як виявилось ні попередній власник намотав на аморти щось схоже чохол для труб матеріал перфорований силікон я літом свою буду красить дак і собі втулю А що то таке біле? Ізолента? Изменено 7 мая, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
8DENCHIK 2 Опубликовано 7 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 Ні не ізолента це вона так продається. Запитай в будівельному магазині знаю що сантехніки їх на труби одягають як чехол. А як правино називається х.з Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 4 минуты назад, 8DENCHIK сказал: Ні не ізолента це вона так продається. Запитай в будівельному магазині знаю що сантехніки їх на труби одягають як чехол. А як правино називається х.з То це воно було надіте на пружини? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
8DENCHIK 2 Опубликовано 7 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 Так. Але трішки по плотності краще ніж я сьогодні знайшов щоб сфоткать (працюю на ремонтах кинулось в очі) напевно вони різні продаються ціна якість Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 мая, 2018 4 минуты назад, 8DENCHIK сказал: Так. Але трішки по плотності краще ніж я сьогодні знайшов щоб сфоткать (працюю на ремонтах кинулось в очі) напевно вони різні продаються ціна якість Поки що попробую те що є - шланг з розшірітєля Жигуля. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти