ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 марта, 2019 48 минут назад, Emissions сказал: есть предположение что находу идет забор воздуха в кастрюлю, отсюда и хх завышенный В каструлі у мене дві подачі, через передній хобот, але тудою не модже йти, бо стоїть регулятор 2107 зима—літо і він перекритий на нижній забір через металеву гофру, не думаю, що там такий потік повітря, що на швидкості 15—20 км/год буде задувати в каструлю. Я пробував перекривати і нижню подачу воздуху, то обороти хх на місці підвищуються, а якщо б і задувало то вони б понижалися. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 (изменено) В суботу був у МРЕО м.Гайсин, зробив законну експлуатацію ГБО на своїй авто. Вистояв в черзі з 11:30 до 16:00 це капець якийсь. Изменено 18 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 18 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: В суботу був у МРЕО м.Гайсин, зробив законну експлуатацію ГБО на своїй авто. Вистояв в черзі з 11:30 до 16:00 це капець якийсь. Ну а денюжек то сколько отдал? Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 19 минут назад, feshuk_yuriy сказал: Ну а денюжек то сколько отдал? 371 грн за новий техпаспорт (я так розумію) і 30 грн послуги банку. Свідоцтва і інші бумаги у мене були при установці ГБО. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
4930257 6 Опубликовано 18 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 марта, 2019 Инспектор проверял дату на баллоне? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 9 часов назад, 4930257 сказал: Инспектор проверял дату на баллоне? Ні, заїхав у бокс, експерти почали фоткати машину дивитись і фоткати номер на стакані, на моторі, а потім мене питають чого я приїхав, типу знімати з обліку? Кажу ні, газ поставив, хочу зареєструвати. Вони кажуть ми газ не дивимось - виїжжай. Виїхав, здав у віконечко ті документи, що мені надали при установці (свідоцтво і т.д) і сидів чекав. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 (изменено) А ЕПХХ карбюратора не впливає на холості при роботі на газу? Підключив бензоподачу до карба по схемі, яку подава раніше Вже майже дві неділі катаюсь то все нормально. При роботі на газу бенз через клапан йде в обратку і в бак, насос працює в штатному режимі. Єдине що при переході на бенз, сам процес займає на пару секунд довше, бо все одно якась частина бензину уходе через тройнік в обратку. Але зняйшов вихід - перехожу на бензин не стоячи на місці, а на ходу, розрахувавши відстань до фінішу (стоянка\гараж) 50-70 метрів. Изменено 19 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 19 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 6 часов назад, ВОВ@Н сказал: А ЕПХХ карбюратора не впливає на холості при роботі на газу? судя по схеме, то нет. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 23 минуты назад, Emissions сказал: судя по схеме, то нет. Звідки картинка? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 19 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 марта, 2019 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: Звідки картинка? https://www.zr.ru/content/articles/4438-kapriznyj_klapan/# ну а вообще в инете схемы есть + у меня целая книга по солексу есть In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти