Рекомендуемые сообщения

А в родича скільки пробіг на пружинах і амортизаторах? Так порівнювати просідання не коректно, хіба що знайти машину з малим пробігом. Треба було заміряти висоту своїх пружин і діаметр витка, тоді приблизно можна сказати від чого вони. ІМХО.

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

А в родича скільки пробіг на пружинах і амортизаторах? Так порівнювати просідання не коректно, хіба що знайти машину з малим пробігом. Треба було заміряти висоту своїх пружин і діаметр витка, тоді приблизно можна сказати від чого вони. ІМХО.

Ну, его машина 1993 года, за аморты не знаю, а вот пружины здорово пошелушились от ржавчины. В своих я еще диаметр промеряю штангелем, а высоту промеряю когда потеплеет, потому как в неотапеваем гараже что то делать только во вред своему здоровю.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Ребята, помогите найти длинный капот в нормальном состоянии за адекватную цену, тоисть 350-400 грн. Цвет по барабану. Хочу на весну перейти на длинное крыло.

r119p.gif

Бортовий журнал

А какие цыфры (диаметр витка , количество витков, высота и.т.) должны быть на нормальной задней пружине ВАЗ 2108?

r119p.gif

Бортовий журнал

От що понаходив. Треба і свої старі передні поміряти :)

Для пружин 2108 http://www.vaz-autos.ru/tuningsamara/3_4.htm

Для пружин 2110 http://www.vaz-autos.ru/tuning2110/8_9.htm

Загальні дані http://www.pprz.ru/directory/vaz-springs.htm?additional=true

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

• 4 недели спустя...

Добрый вечер. Вот решил обновить бортовик, Сильно не пинайте, но захотелось купить и поставить вот такой сполер на ляду богажника. Но не долго длилось счастье заказал я его, естетвенно б/у, оплатил деньги. Сполер пришел на Новую почту в Винницу, сам забрать не смог, попросил родственника. Короч забрал он его еще 25 февраля, а только вчера доставил его мне, короче картина маслом. Распечатал я его от ето бумаги, стрейча и т.д., а там - ёпт......мать. Он весь покоцан лопнувший с одной сторны гдето см 25-30 с другой см 10-15. На уголке вообще кусок отбит, короче наверное не везли его а так котили по дороге.

Обидно, как говорят до слез, купил за 150+пересыл 85. А теперь чорт его знает, придется еще и шпаклю докупать и делать, ит ого выйдет сума за 200 грн, а на базаре видел сегодня точно такой за 180 и целенький, и так ЖАБА задушила за нашу перевозку что капец. Можна было подумать на того хто продал но я видел фотки, до дня продажи, то он был цел, да и не думаю что меня хотели кинуть.

Короче завтра попробую его привести в человеческий вид,а не... то викину на х..р.

Вот фоты. мож посоветуйте что делать, на Новую почту мне кажется обращатся не стоит, потому как прошло уже 8 дней, и как я им докажу что ето произошло при перевозке, а не я сам его покоцал.

Тот на фото что черный ето типо таким он когдато был (фото для наглядности с интернета)

Короче мой совет всем, смотрите внимательно товар на пунктах получения,тогда можно что то предявить.

post-18073-1330805830.jpg

post-18073-1330805836.jpg

post-18073-1330805841.jpg

post-18073-1330805926.jpg

post-18073-1330806040.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Добрый вечер. Вот решил обновить бортовик, Сильно не пинайте, но захотелось купить и поставить вот такой сполер на ляду богажника. Но не долго длилось счастье заказал я его, естетвенно б/у, оплатил деньги. Сполер пришел на Новую почту в Винницу, сам забрать не смог, попросил родственника. Короч забрал он его еще 25 февраля, а только вчера доставил его мне, короче картина маслом. Распечатал я его от ето бумаги, стрейча и т.д., а там - ёпт......мать. Он весь покоцан лопнувший с одной сторны гдето см 25-30 с другой см 10-15. На уголке вообще кусок отбит, короче наверное не везли его а так котили по дороге.

Обидно, как говорят до слез, купил за 150+пересыл 85. А теперь чорт его знает, придется еще и шпаклю докупать и делать, ит ого выйдет сума за 200 грн, а на базаре видел сегодня точно такой за 180 и целенький, и так ЖАБА задушила за нашу перевозку что капец. Можна было подумать на того хто продал но я видел фотки, до дня продажи, то он был цел, да и не думаю что меня хотели кинуть.

Короче завтра попробую его привести в человеческий вид,а не... то викину на х..р.

Вот фоты. мож посоветуйте что делать, на Новую почту мне кажется обращатся не стоит, потому как прошло уже 8 дней, и как я им докажу что ето произошло при перевозке, а не я сам его покоцал.

Тот на фото что черный ето типо таким он когдато был (фото для наглядности с интернета)

Короче мой совет всем, смотрите внимательно товар на пунктах получения,тогда можно что то предявить.

Неприємна ситуація :wacko: В Новій Пошті Ти вже нічого не докажеш, і навіть якщо б зразу замітив, всеодно б сказали, що це не їх вина (в їхньому договорі написано, що НП не провіряє цілісність товару перед відправкою, за це несе відповідальність відправник).

Спойлер звичайно на любителя, і всі вони облазять після 6-ти місяців експлуатації тому красити всеодно потрібно. Можна в трішину впаяти якусь тонку сітку, шпаклю бери з скловолокном або використовуй поліефірну смолу з скломатом.

Будеш сверлити кришку під нього?

Не усложняйте простое!

Неприємна ситуація :wacko: В Новій Пошті Ти вже нічого не докажеш, і навіть якщо б зразу замітив, всеодно б сказали, що це не їх вина (в їхньому договорі написано, що НП не провіряє цілісність товару перед відправкою, за це несе відповідальність відправник).

Спойлер звичайно на любителя, і всі вони облазять після 6-ти місяців експлуатації тому красити всеодно потрібно. Можна в трішину впаяти якусь тонку сітку, шпаклю бери з скловолокном або використовуй поліефірну смолу з скломатом.

Будеш сверлити кришку під нього?

Ні кришку сверлити не буду, там по боках є зажими, а кожну лапку сполера, яка буде лягати на кришку, буду клеїти на двосторонній скотч для надійності. Такий спосіб кріплення у знайомого, то уже майже 3 роки і пока не відпав.

А красити треба по любому, він був чорний, потім його прогрунтували, але перетерти ще не встигли. На рахунок там де тріщина поздовж, скористався провіреним способом. В тріщину напихав медицинської вати, потім все це залив супеклеєм, коли висохло затер наждачкою, по верху для відтворення рівної поверхні пройшовся шпаклею, потім все це діло знову затер. Крутив в руках з невеликим зусиллям, здійснюючи рухи на крутіння, як пропеллером, то начебто тріщин не дав, думаю повинен триматись. Так колись собі клеїв на мотоцикл "Ява - Пеналка" задню частину, що йде від сидушки до заднього стопа, тримається до цеї пори.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ні кришку сверлити не буду, там по боках є зажими, а кожну лапку сполера, яка буде лягати на кришку, буду клеїти на двосторонній скотч для надійності. Такий спосіб кріплення у знайомого, то уже майже 3 роки і пока не відпав.

А красити треба по любому, він був чорний, потім його прогрунтували, але перетерти ще не встигли. На рахунок там де тріщина поздовж, скористався провіреним способом. В тріщину напихав медицинської вати, потім все це залив супеклеєм, коли висохло затер наждачкою, по верху для відтворення рівної поверхні пройшовся шпаклею, потім все це діло знову затер. Крутив в руках з невеликим зусиллям, здійснюючи рухи на крутіння, як пропеллером, то начебто тріщин не дав, думаю повинен триматись. Так колись собі клеїв на мотоцикл "Ява - Пеналка" задню частину, що йде від сидушки до заднього стопа, тримається до цеї пори.

Дякую за спосіб ремонту пластику. Візьму на замітку :good:

Як з пружинами, поміряв? Я собі купив задні Кілен 2108, так під моєю вагою (біля 70кг))) трошки просідають. Хз чи так має бути і яка посадка машини вийде.

Не усложняйте простое!

Дякую за спосіб ремонту пластику. Візьму на замітку :good:

Як з пружинами, поміряв? Я собі купив задні Кілен 2108, так під моєю вагою (біля 70кг))) трошки просідають. Хз чи так має бути і яка посадка машини вийде.

Поки, що не міряв, трішки потепліє буду ставити розпорку на задні стакани, тоді зніму аморти і проміряю. Під моєю вагою (67 кг) мої теж просідають, але ж кажу у родича теж вісімка, то я її одною рукою можу нажати, на своїй так не виходить. У брата 21099 теж мягенька, аморти теж ХОЛА, він навпаки обурюється, каже дуже мягко (3 людини ззаду) і чиркає бризговиками, казав на весну буде купувати задні пружини, бо його також не задовільняє що вони покрились іржею. То я думаю може з ним помінятись, 21099 важча то думаю мої пружини йому підійдуть, а моя вісімка лекша за його, то може й мене задовільнять його пружини. Але треба буде подивитись, на скільки вони іржаві.

Але все ж знову впирається в погоду і тепло, бо гаражі в обох тісні і холодні.

А спосіб клейки пластику підходить коли тріщина не велика. Колись на своїй 2106 клеїв сполер той шо нижче бампера, проїздив рік так і продав і все трималось. Ось фото:

post-18073-1330952950.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти