ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2012 Хорошо хоть пороги не полезли ))). Попробуй вычисти грязь что сможешь, а после поварки нигролом задуть.Пороги вроді не полізли, але лонжеронам кінець, я дивуюся на чому тримається балка .Чим після поварки промазати залізо, щоб назад поставити підкрилки. Колись мастив якоюсь резино-бітумною мастікою, така 3-х літрова банка жовтого кольору, а на ній вроді намальована червона машина, не пам'ятаю назви. То з практики показало що воне не годиться. Одні радять покрити розчином пушсала і мовілю, інші мастікою ВЕЛКОР, а що краще ще не знаю. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 4 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2012 (изменено) Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий. В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю біля 50% нігролу Изменено 4 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2012 Весь наварений метал грунтуй антикорозійним грунтом, тільки не ГФ. Можеш і з внутрішньої сторони покрити, залишивши чисті полоски для сварки. Я грунтував BODY, але може є кращий.В себе арки обробляв нігрол+мовіль, на око десь 60:40, щоб не сильно текучий. Днище обробляв Бітгум + нігрол. Коротше до всякої обробки додаю нігрол Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 4 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2012 Я в продажі бачив тільки такий (фото), так він рідковатий, невже нігрол надасть йому нормальної густоти?Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июня, 2012 (изменено) Х.з. в мене трохи темніший, по густині як повидло і не текучий. Тому їх змішував щоб нігрол не потік зразу.Багато мовіля не давай, він добре захищає на нових кузовах, поки не висохне. Для старших кузовів краще проникаюча змазка - нігрол ІМХО.Добре, дякую.А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю. Изменено 5 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 (изменено) Добре, дякую.А що буде якщо заберу оту хрінь що на фото, а дирки позаварюю.Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили. Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є. Изменено 5 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Неварто її забирати. Всі камінці, які летять з передніх коліс царапають цю накладку, а без неї будуть фарбу. Собі також думав забрати, добре що майстри відговорили. Можеш покрасити в колір авто і через рік підмальовувати, але це вже на твій смак. Краще лишай як є.Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Воно то так, але в мене під цією накладкою завжди збирається бруд і вода, а потім начне ржавіти метал під нею. А що буде якщо її зняти, дирки заварити, а замість неї наклеїти прозрачну плівку, бачив такою обклеюють передки капотів на іномарках, щоб не оббивало краску камінцями?Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль і нічого не ржавіє Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Можна і плівкою, але де знайти такі обрізки? Я намастив під накладкою нігрол+мовіль і нічого не ржавіє А вони (накладки ці) продаються десь окремо? В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 А вони (накладки ці) продаються десь окремо? В себе в магазинах такого не знаходив. Просто вони в мене дуже тверді і від цього одна лопнувша.Звичайно є і защолки також(вони одноразові). Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти