ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Звичайно є і защолки також(вони одноразові).О, ти згадав про защолки, в мене на цих накладках стоять такі як на ляді багажника на пласмасі, що закриває моторчик заднього очисника, а мають стояти якісь не такі, це мені так сказав один знайомий. Це правда чи ні. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 (изменено) Щось фоток вазівських не зміг знайти, але подібні до 80171 на фото. В них стержень забивається всередину, а коли хочеш зняти толкаєш його далі в поріг. Изменено 5 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Щось фоток вазівських не зміг знайти, але подібні до 80171 на фото. В них стержень забивається всередину, а коли хочеш зняти толкаєш його далі в поріг.Так річ не у самій формі, а в тому що ті що стоять у ляді грубшого діаметра, а значить приходиться розсверлювати більшу дірку в крилі. Так мені казали. Але я не заміряв. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 5 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 (изменено) Неможу сказати який там заводський діаметр. Якщо цей метал з отворами міняти не будеш, тоді шукай защолки під цей діаметр, нічого страшного що на 1 мм більша дирка. А якщо буде новий тоді сверли під такі, які знайдеш Изменено 5 июня, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2012 Неможу сказати який там заводський діаметр. Якщо цей метал з отворами міняти не будеш, тоді шукай защолки під цей діаметр, нічого страшного що на 1 мм більша дирка. А якщо буде новий тоді сверли під такі, які знайдеш Не знаю чи буду міняти, сьогодні на 17:00 їду до сварщика, уже він мені скаже, які деталі під заміну, а там буду бачити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2012 (изменено) І так, вчора був у сварщика :wacko: , результат такий, під заміну: - лонжерони задні лівий + правий - задня панель (нижня частина, та що під номерами її закриває бампер) - арка внутрішня задня ліва + права - зовнішня арка задня ліва + права - стакани задні лівий + правий - пороги лівий + правий - підсилювачі порогів лівий + правий - планка пола ліва + права - піддомкратник передній лівий (можливо правий теж) - ремвставка передніх лонжеронів з шпильками, де прикручується стабілізатор. Короче це піпєц . Изменено 6 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
niiio 0 Опубликовано 6 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2012 ну приблизно я так теж думав, стан приблизно такий як в мене був. Тільки я частинами робив і стакани не міняв, а ремонтували, бо часу постійно не вистачає. Кріпись і збирай бабло. В мене теж вже пора пердній лонжерон ремонтувати в одному місці прогнив, треба часу а його вічно не має. Або як другий варіант гнати на базар, віддавати і брати щось свіжіше, бо по грошам дорожче робити вийде. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 июня, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2012 (изменено) ну приблизно я так теж думав, стан приблизно такий як в мене був. Тільки я частинами робив і стакани не міняв, а ремонтували, бо часу постійно не вистачає. Кріпись і збирай бабло. В мене теж вже пора пердній лонжерон ремонтувати в одному місці прогнив, треба часу а його вічно не має.Або як другий варіант гнати на базар, віддавати і брати щось свіжіше, бо по грошам дорожче робити вийде.Якщо гнати на базар то більше ніж 2300-2500 у.о. я за неї не візьму, а щоб купити, щось свіжіше потрібно стільки ж докласти, а грошей як завжди немає.І тим паче уже давно куплені довгі крила, капот, праві двері, і ляда багажника, так що відступати пізно, буду потроху робити.Тільки, що звонив взнавав ціни, виходить матеріали стануть десь у ціну бриблизно 2000 грн. :wacko: Изменено 6 июня, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 6 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2012 Думаю реально можливо продати за 2000-2100. Щось свіжіше можна взяти за +-6000. Невесела матиматика виходить Краще робити зразу, бо поки доберешся до покраски вже почнуть ржавіти нові деталі через грунт. Підскладай грошей і роби разом. З майстрами наперед обговорюй ціну, бо вони вміють вкінці називати в 2 рази більшу суму - провірено. А номерний стакан в якому стані? Глянь уважно поки не взявся, щоб не було сюрпризів. Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 6 июня, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июня, 2012 Думаю реально можливо продати за 2000-2100.За поварку и покраску машины сумма выйдет не менее 2000...2500 у.е. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти