Рекомендуемые сообщения

Думаю реально можливо продати за 2000-2100. Щось свіжіше можна взяти за +-6000. Невесела матиматика виходить :(

Краще робити зразу, бо поки доберешся до покраски вже почнуть ржавіти нові деталі через грунт. Підскладай грошей і роби разом.

З майстрами наперед обговорюй ціну, бо вони вміють вкінці називати в 2 рази більшу суму - провірено.

А номерний стакан в якому стані? Глянь уважно поки не взявся, щоб не було сюрпризів.

Ні передок, як на диво живий, тільки лівий піддомкратник (можливо і правий) замінти, а так все добре.

За поварку и покраску машины сумма выйдет не менее 2000...2500 у.е.

Ого у вас ціни, вчора взнавав то виходить:

- підготовка (перетирання, шпаклювання) 1300 грн

- грунтовка і знову перетирання 400 грн

- робота за покраску 800 грн

- краска 3 літри + матеріали приблизно 720 грн

Виходит 3220 ну може плюс-мінус.

Тепер матеріали (залізо) десь 2000 грн

Робота 2500 грн

Малярка 3220 грн

Разом 7720 грн

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Думаю реально можливо продати за 2000-2100. Щось свіжіше можна взяти за +-6000. Невесела матиматика виходить :(

Краще робити зразу, бо поки доберешся до покраски вже почнуть ржавіти нові деталі через грунт. Підскладай грошей і роби разом.

З майстрами наперед обговорюй ціну, бо вони вміють вкінці називати в 2 рази більшу суму - провірено.

А номерний стакан в якому стані? Глянь уважно поки не взявся, щоб не було сюрпризів.

4400у.е. 2004-2005рік 2109, тиждень тому був на автобазарі. Аксід вірно каже, майстри кажуть приблизну ціну по суто вварці, але коли починають варити вилазять ще проблеми.

Изменено пользователем niiio

4400у.е. 2004-2005рік 2109, тиждень тому був на автобазарі. Аксід вірно каже, майстри кажуть приблизну ціну по суто вварці, але коли починають варити вилазять ще проблеми.

Того літа знайомий взяв ВАЗ 21099 2006 року за 4800 у.о. На базарі облазили її вздовж і впоперек, знайшли тільки пару дутиків на криші над заднім склом.

За рік повилазили такі пухірі ржавчини завбішки 50 копійок, причому майже сквозні: двері, крила, капот, таж задня частина криші над склом вздовж грубиною з олівець.

Може тому, що українська зборка, а може не оброблена нормально, тай він тепер думає, чи робити її для себе, чи збувати.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Якщо брати іншу, то тільки 2113 :):wub:

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Якщо брати іншу, то тільки 2113 :):wub:

Угу, губа не дура :ph34r: .

r119p.gif

Бортовий журнал

Доброго всім дня.

Виникла неприємна проблемка. В районі 3-го ціиліндра під прокладкою ГБЦ почало потрошки слюнявити масло. Питання в тому що робити, чи можна підтягнути болти на ГБЦ, підтягувати в тій послідовності як в книжці, чи тільки в тих місцях де слюнявить масло?

Якщо підтягнути то як це правильно зробити, одні казали потрібно на болтові і на ГБЦ зробити мітку маркером, потів відпустити трішки болт, щоб зрушити його, а вже потім затягувати. Мітки служитимуть для того, щоб відслідкувати, чи провернувся болт в сторону затяжки. І потрібно це робити на холодний двигун чи ні.

Дайте відповідь або підкажіть чи правильно мені порадили по даному питанні. Дякую.

r119p.gif

Бортовий журнал

Доброго всім дня.

Виникла неприємна проблемка. В районі 3-го ціиліндра під прокладкою ГБЦ почало потрошки слюнявити масло. Питання в тому що робити, чи можна підтягнути болти на ГБЦ, підтягувати в тій послідовності як в книжці, чи тільки в тих місцях де слюнявить масло?

Якщо підтягнути то як це правильно зробити, одні казали потрібно на болтові і на ГБЦ зробити мітку маркером, потів відпустити трішки болт, щоб зрушити його, а вже потім затягувати. Мітки служитимуть для того, щоб відслідкувати, чи провернувся болт в сторону затяжки. І потрібно це робити на холодний двигун чи ні.

Дайте відповідь або підкажіть чи правильно мені порадили по даному питанні. Дякую.

Можна підтягнути і подивитися чи буде далі підтікати. Дотягувати голову так як по книжці намальовано, динамометричнем ключем всі болти з однаковим зусиллям. Я собі пару років тому дотягував але не допомогло, прийшлось скидати голову і ставити нову прокладку, на старій була тріщина в районі першого циліндра. Я робив на холодному моторі, та й на гарячому не бажано.

Можна підтягнути і подивитися чи буде далі підтікати. Дотягувати голову так як по книжці намальовано, динамометричнем ключем всі болти з однаковим зусиллям. Я собі пару років тому дотягував але не допомогло, прийшлось скидати голову і ставити нову прокладку, на старій була тріщина в районі першого циліндра. Я робив на холодному моторі, та й на гарячому не бажано.

Блін, а от ключа в мене немає, тай у наших МОТОРИСТІВ навряд, вони все роблять, "На слуг или на глаз". А без ключа ніяк :ph34r: ?

Дякую за відповідь.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Блін, а от ключа в мене немає, тай у наших МОТОРИСТІВ навряд, вони все роблять, "На слуг или на глаз". А без ключа ніяк :ph34r: ?

Дякую за відповідь.

можна попробувати по 30-45 градусів, пройтись в один прохід, якщо ще буде тянутись, але з чуйкою, то ще градусів 15 можна спробувати.

Всі операції при розборці, зборці і регуліровці проводяться на холодному моторі, щоб не повело деталі.

Сам не стикався з такою проблемою, але думаю ти недооцінюєш мотористів, принаймні у нас навіть гаражні мають динамометри.

От цікаві лінки знайшов, може пригодиться інфа

http://www.autolada.ru/viewtopic.php?t=301125&highlight=

http://www.autoprospect.ru/vaz/2110-zhigul...-2111-2110.html

http://www.autolada.ru/viewtopic.php?t=301756&start=0

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти