ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2012 Дякую. Багато було всяких цiкавих моментв, але фоткати забував. Тому не все показано. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
artemd 0 Опубликовано 30 сентября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 сентября, 2012 І так вчора вже розпочались роботи по підготовці авто до покраски. Було куплено наждачки різних калібрів, шпаклівки фінішної, універсальної і скловолокна. Майстер сказав, що де більше треба виводити то краще ложити скловолокно аніж обичну шпаклю, тоді через кілька років склволокно не буде тріскатись на відміну простої шпаклівки.Маю одне фото.привет,смотрю твои фотки и вспоминается моя машинка,тоже самое всё делал))намудохался ещё как)))мой тебе совет,хотя ты уже намазал,шпаклю со стекловолокном не мажь как масло,она очень плохо шкуриться,промажь только сам сварной шов и около него,чтоб выровнять....я когда себе так намазал,проклинал всё на свете пока вышкурил))))а так правильной дорогой идёшь,удачи тебе,если что обращайся,я тока летом закончил свою,память ещё свежа))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 октября, 2012 привет,смотрю твои фотки и вспоминается моя машинка,тоже самое всё делал))намудохался ещё как)))мой тебе совет,хотя ты уже намазал,шпаклю со стекловолокном не мажь как масло,она очень плохо шкуриться,промажь только сам сварной шов и около него,чтоб выровнять....я когда себе так намазал,проклинал всё на свете пока вышкурил))))а так правильной дорогой идёшь,удачи тебе,если что обращайся,я тока летом закончил свою,память ещё свежа))) Дякую, та наче багато не мастили, хотя задні арки вже вивели, машина на стадії підготовки до грунтовки. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 октября, 2012 Свіжі фото. Машина перетирається і готовиться до грунтування. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 1 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 октября, 2012 оптимус прайм Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 октября, 2012 (изменено) Ніяк не можу дочекатися завершення робіт. Вже хочеться зібрати її і проїхатись з вітерцем, бо так можна й їздити розучитись - завтра буде рівно 2 місяці як віддав її цим "Живодьорам". Але до фінішу з кожним днем ближче і ближче. Изменено 1 октября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 октября, 2012 Ще одне питання. Коли буду обробляти машину, то на період обробки оці дирочки в порогах закривати (фото) і такі ж аналогічні в дверях, щоб обробка не вилилась (вона ж буде гарячою і рідкою)? а потім коли застине можна ці дренажі прочистити. А то вийде, що задув, те і вилиється через дринажі. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 2 октября, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Ніяк не можу дочекатися завершення робіт. Вже хочеться зібрати її і проїхатись з вітерцем, бо так можна й їздити розучитись - завтра буде рівно 2 місяці як віддав її цим "Живодьорам". Але до фінішу з кожним днем ближче і ближче. Ти трошки їх підганяй, за два місяці вже мали б зробити і забути. Зима скоро Ще одне питання. Коли буду обробляти машину, то на період обробки оці дирочки в порогах закривати (фото) і такі ж аналогічні в дверях, щоб обробка не вилилась (вона ж буде гарячою і рідкою)? а потім коли застине можна ці дренажі прочистити. А то вийде, що задув, те і вилиється через дринажі.Так треба закривати. Можна тряпками або автопластиліном. Стане холодніше тоді повитягуєш. Я ще тряпками закривав 4 великі отвори в районі піддіомкратників, ще досі з ними їзджу А ви транспортіровочний грунт знімаєте? Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 (изменено) Ти трошки їх підганяй, за два місяці вже мали б зробити і забути. Зима скоро Так треба закривати. Можна тряпками або автопластиліном. Стане холодніше тоді повитягуєш. Я ще тряпками закривав 4 великі отвори в районі піддіомкратників, ще досі з ними їзджу А ви транспортіровочний грунт знімаєте?Я блін до них як на роботу вже хожу. З 8.00 до 17.00 на своїї роботі, а після 17.00 йду в гараж до цих "работніків", жінка на мене вже боком дивиться, квартирантом обзиває, бо я додому приходю тільки їсти і спати вночі.Ось найшов віршик в неті, може й , проте прикольний ваз 2108- зачетный стишокПриду в гараж, открою дверьВот он, мой хищный зверьБлестят бока, капот блестит,Но сердце под капотом спитВот за рулем я, ключ в замкеИ сладкий сон на волоскеЗажглись приборы на таблоВокруг все будто замерлоЛишь справа тихий шорох есть —Бензонасос качает смесьПовернут ключ, включен стартерПроснулся с радостью моторУрчит, как будто и не спал(инжектор точно дело знал)Включаю первую, чуть газ,Уже на улице мой ВАЗПока прогреется мой зверьЗакрою гаража я дверьПогромче музыку включу,Я ездить тихо не хочуВот термостатная стрелаНа девяносто замерлаГаз в пол нажат, покрышек визгБлеснул литой спортивный дискИ ВАЗ стремительной стрелой(на третью перешел с второй)Летит по нашенскимкраямМинуя люк и сотни ямУже на третей пять пятьсотЗа ней четвертая, но вотГаишной палки подлый взмахНапомнил мне о тормозахИ дядька в сером пиджачкеБубнит про сорокет в кружкеИ пальцем тыкает в радар(у них вонять — природный дар?)Я говорю — не превышал!Второй на помощь подбежалПриходится достать полтос,Чтоб утереть гаишный нос.Опять газ в пол, гаец в пылиИ исчезаю я вдалиВхожу на сотне в поворотРучник, занос, е@аный в рот!Нет, вроде бэху не задел,Задел бы — здесь бы не сиделКолеса Кама — высший классВ любую даль доставят насВот голосует за угломДевчонка в платье голубомОстановился, посадил"Ты пристегнись" — предупредилДевятку с перекрестка взгрелНа пассажирку посмотрел"Машинка классная у Вас""О да, принцесса, это ж ВАЗ Изменено 2 октября, 2012 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 октября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 октября, 2012 Хто знає з якого матеріалу така прокладка під завіси багажника, або з чого можна її зробити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти